Skoči na vsebino

speedfight2 H2O tuning

scooterist

Priporočene objave

mam speedfighta2 wrc pa me zanima kolk mi bo šel če dam gor 17.5 uplinjač, polini evolution kit in zx izpuh? zdaj mam samo blokade dol pobrane pa mi gre 85km/h. pa zanima me keri valčki so najbolj primerni za moj motor?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

polini evolution kita ni.

je samo navadni gus.

jaz mam

polini 70 sport

polini zobnike sekudnarne

zx- a

17,5 delorto

malossi multivar

3x rdeci valjcki polini (ne vem tocno koljo tehtajo, ker niso bli v skatlici pravi, pomoj od 6-7 neki), 3x 8,4 g polini valjcki

normalno okoli 105, dostikrat tudi 108 - po bicikl stevcu. po normalnem 115, vcasih 120:>

v zavetrju za runnerom 125 je letelo kot runner...

lahko pa si kupis malossi MHR, ki ga v sloveniji ne bos dobil:\

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kaj ni kita evolution????

pejt na http://www.lindempa.si/po_deli1.htm pa si boš tole prebral:

Evolution

Kompleti serije Evolution so namenjeni izključno za vrhunsko pripravo skuterja. Delovna prostornina je 69,9 ccm in 49,9 ccm. Vsi deli so konstruirani za čimvečjo moč in čimboljše oddajanje toplote. Kompletu so priložena navodila z okvirnimi podatki o squishu, kompresiji, predvžigu, dodelavi in kotih odpiranja kanalov, nastavitvi uplinjača, variomata itd. To vrsto valjev lahko uporabljate le z izpuhom Evolution IV in V. Poslastica za sladokusce. Ker gre za maloserijske izdelke priporočamo pravočasno naročilo.

:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mam speedfighta ze malo bolj dolgo kot ti, pa tocno vem kaj je in cesa ni.

in ne govori da je evolution kit za speedfighta, ce ga ni! kaj ce bi malo pogledal na www.polini.com al pa kaki katalog izdelkov? al pa kako drugo stran, kjer prodajajo dele za speedfighta.

www.scooter-attack.com www.tumescoot.de ....

mas pa malossi MHR s 13imi konji.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

obstaja kit in izpuh polini evolution sam jih je zlo težko dobit ker so za dirke!!!

drgač pa se ta kit lahko primerja z mhr-om. drgač pa poklič TIMG Racing pa vpraš!!!!!!!!!!!! tel:01/427-25-05

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe, ti ga ne razumeš

obstaja evolution kit polini ja, samo za tvoj skuter (speedfight) ga ni

razumeš? ni ga

pač ga polini ne dela

enastavno in hladnkrvno ne dela jih

je tak KKS?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

mam speedfighta2 wrc pa me zanima kolk mi bo šel če dam gor 17.5 uplinjač, polini evolution kit in zx izpuh? zdaj mam samo blokade dol pobrane pa mi gre 85km/h. pa zanima me keri valčki so najbolj primerni za moj motor?

no pa še nekaj ob tem da tak ni evolution kita za tvojiga skuterčka

17,5 fergazer na evolution kitu nebi bil glih premern ker bi se cilinder kar fajn pregreval, boljše bi bil kaki 21 al neke takiga ;)

pa če že daš taki cilinder gor še moreš nujno mejat motorno gred, ker taki cilindri imajo moč da dobijo obrate prek 13.000, tvoja gred in tudi ostale navadne gredi pa niso zmožne niti prek 10.000 obratov dolgo zdržat ;)

pa če že daš vuni teko gnara za cilinder taki, še daj teko za primerni auspuh, ne pa zx-a

sicer pa ti itaq neš nikol vido evolution-a na tvojem skuterju ker ga ni za tvojo mašinco :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ki si te ti vido 17,5 fergazer na Evo kitu???Pa ce hoces dat evota noter mors itaq celo masino menjat:Kurnvelo zaradi obratov,zobnike zaradi obrabe,fergazer obvezno,avspuh tudi,variator tudi..........Pa bos dal 200jurjov al pa 300celo pa bos vido kaj ti bo delalo.Valcke bos menjavo na 800km,jermen ti bo trgalo na 1000km,kit bos mogo menjat pri 5000-6000km.....brezveze dnara.Evot pa za tebe ni razn ce ga bos ti naredo te bo....Samo te se si jaz Speedija nabavim da sprobam kit :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

SAm neki neumesnga če ma gdo čas za odgovort...

ne razum kaj vsi govorite o nekih valjčkih?? me zanima kaj so to in kje se nahajajo?? mislm da menjam z batom ki deluje v cilindru :huh: . zato prosim, če bi gdo razložil stvar!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hum, a ti se zezas?:)

ok, naprier da se ne

valjcki so v variomatu in ko se vario vrti, jih centrifugalna sila vlece ven in s tem tiscijo pokrov vario proti jermenu, da le-ta zdrsi cim visje navzgor, kar je pac nujno za dosego hitrosti.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jap

pol v glavnem ce mas lazje valjcke noter, se more gred hitreje vrtet, da jih spravi ven, da se skuter sploh kam premakne:) in tako naprej

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj bi te ti z batom delo?? :D Ni to avtomatik al pa apnka ko si bat na sesalnem kanalu pobruso pa je bol letelo :P :P Tu ga lahko samo menjas pa je to to :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tut ce bi za speedfighta obstajal evolution kit, nebi pasal gor ZX, ker ima kit ovalen izpusni kanal in pase samo 70ccm evo auspuh.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe, ja eni ludje pač nevejo ke so to valčki :D

sma se pelala s kolegom na mojem skutere pa sn jas mel taaaaako lukno med 40 in 60 pa sn mu povejo da mam valčke ful obrablene, potem za par minut pa on mene vpraša če sn z valčki jas mislo batne obročke :D :D :D :D :D :D hehe

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nimaš kej :D, mi pa nevemo zakva je mel Hitler prečko v levo in ne v desno :P :P :P

LP

Se norca se bos delo z njega??Ko ti bom za vrat skoco :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!