mazek26 Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 ka pravte o žmigavcih nove štirke, k so taki bolj zaobleni ne več čisto tomovsko pravokotni? pa kak bi pasal na atx-a pa kulk je cena Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 lih včerej sm dva vidu z takam žmigovcam ;) zgleda velik bol k uni tavelki žmigovci. sam zakaj bi pa ti to sploh na tomosa dajov? a se ti ne zdi škoda dnarja? raj dej denar v to ta ti bo bol šu. zunanjust pri tomosu je itak taka k je pa ga teško polepšaš :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erick Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 V svojih mladih letih sem zatemnil zadnje luči na Opel Astri, samo zgornji del, žmigovc in rikverc, s transparentnim sprejem...Barva se od zunaj...nič se ne vidi, da je barvano, samo previden moraš biti, da ti ne steče in da ni pomarančasto, ravno prav barve....Spraska :blink: ni šans...nič se ne spraska... Pa še s transparentnim sprejem se vidljivost ne zmanjša, seveda če je v normalnih količinah barvano...kar pa je zelo <_< pomembno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Joža! To si naredi :D http://www.customled.com/PRODUCTS/products.htm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Tomozuki gre to ves sn se z enim meno pa je reko da bo naredo...Tak da dobis ne to kaj sma se menla :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Japakajsitimalonor! :D Res? Mater se mi tak rit smeji, da že okol mene vse smrdi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 Hehehehe....... :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se