batzajla Objavljeno Junij 28, 2003 Objavljeno Junij 28, 2003 a je že kdo gruntal da bi vsak član imel v svojemu profilu prostor za svojo slikco zdej k ni več fotoalbuma?sori če ste o tem že debatiral...
YZFgeorge Objavljeno Junij 30, 2003 Objavljeno Junij 30, 2003 Ta možnost je že obstajala........zakaj so jo potem ukinili ne vem.
RAF Objavljeno Junij 30, 2003 Objavljeno Junij 30, 2003 Podpiram to idejo. Ma sej kdor hoče, si lahk sliko u avatar nalima!!! In eni smo si jo!!! Izgledam točn tko kot moj avatar!!! le tečem bolj počas!!! ;) ;)
greenninja Objavljeno Junij 30, 2003 Objavljeno Junij 30, 2003 Podpiram to idejo. Ma sej kdor hoče, si lahk sliko u avatar nalima!!! In eni smo si jo!!! Izgledam točn tko kot moj avatar!!! le tečem bolj počas!!! ;) ;) Tudi moja rit je tako elegantna kot moj avatar.. :P :)
RAF Objavljeno Junij 30, 2003 Objavljeno Junij 30, 2003 Podpiram to idejo. Ma sej kdor hoče, si lahk sliko u avatar nalima!!! In eni smo si jo!!! Izgledam točn tko kot moj avatar!!! le tečem bolj počas!!! ;) ;) Tudi moja rit je tako elegantna kot moj avatar.. :P :) Sej lahko, če pa na dan 2 gajbi jabolk poješ!!! :P :D Veš jest še nisem vidu črva, ki bi mel sto kil!!! :D :D :rolleyes: danessmzlobenpress
Noise Objavljeno Junij 30, 2003 Objavljeno Junij 30, 2003 a je že kdo gruntal da bi vsak član imel v svojemu profilu prostor za svojo slikco zdej k ni več fotoalbuma?sori če ste o tem že debatiral... Avatar????
Priporočene objave