Chebi Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 "I don't regret anything I've ever done, as long as I enjoyed it at the time." (Katharine Hepburn 1907-2003) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Legende počasi odhajajo........ :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 "I don't regret anything I've ever done, as long as I enjoyed it at the time." tako se govori!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Nikoli mi ni bila všeč. Na srečo to ni vplivalo ne na moje in ne na njeno življenje. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 kot igralaka se mi je zdela kot vino (starejše -> boljše) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kekec III Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Legende počasi odhajajo........ :( Ja,samo še nekaj nas je ostalo...... :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Špilferderber Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 letos pač ni leto zvezd... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Legende počasi odhajajo........ :( Ja,samo še nekaj nas je ostalo...... :ph34r: ....in upam, da bo tako še dooooooooooooolgoooooooooooooooooo........... :rolleyes: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Na tej sliki je bila še posebno zanimiva! Izzareva nekakšen poseben čar, ki ga je tezko opisat z besedami! Prav res slava ji-THE LEGEND! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 mislim da bo v sredo ali celo jutri en njen film.....je bla dobra igralka....počasi se mi zdi da se bodo legende poslovile od nas.... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 A je umrla? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Ne, upokojila se je... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Ah, saj je imela lepo življenje.......v življenju je dobila 4 oscarje, imela je enega srečenejših in daljših zakonov, upokojila se je pred kakimi desetimi leti, umrla pa je lepo doma od starosti....96 let..... Po moje je bolj malo tako srečnih..... :rolleyes: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se