speedy-man Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Mene pa zanima kje se dobi tiste nalepke za cel bok avta (npr. ogenj)? pa če kdo ve kolk je prbližna cena? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 cca 20K Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majaCRX Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Po cestah se vozi cela polepljena bela Talija in na njej reklama za nalepke in napise: 041/726-447 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 fuj :wacko: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 hm meni niso všeč...kaj to je ista fora s dvemi belimi črtami po sredini avta.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vrtnica Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Sitotisk Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McLaren Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Thundercat to ni tista fora. Tista fora se imenuje viper style, ker ima veliko viper-ov dve beli črti po sredini! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Treker Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 mislim, da ni to vpeljal Viper... IMHO mislim, da je to se iz starejsih ameriskih dirk, kjer so na ta nacin oznacevali avte Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 To z dvema črtama se mi zdi da je iz 60ih ko je bila večina dirkalnikov tko pobarvanih, da pa tudi določeno športnost določenim avtomobilom (Viper ;)) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 Tole si poglej: Cargraphics Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
majaCRX Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 Za dve črti: odvisno kako sta široki, kako daleč narazen, na katerem avtu.... http://www.viki-sp.si/private/Type-RCivic.jpg tale je meni hudo dober!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 bljak, meni se zdi "greh" limati neke nalepke na avto! :blink: Najlepše je, če je avto brez vseh nalepk (tudi brez tistih grdih reklamnih nalepk zastopnika in prodajalca) in brez oznak na zadnjem koncu (masina in oprema). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aleron Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 Za dve črti: odvisno kako sta široki, kako daleč narazen, na katerem avtu.... http://www.viki-sp.si/private/Type-RCivic.jpg tale je meni hudo dober!!! samo te črte naj bi bile (tako je bilo v času, ko so se pojavile) na superšportnikih ala viper itd. Smešno pa je , ko jih človek danes vidi na raznih yugotih, puntotih, polotih, civicih, etc. Notri pa mašina 1.2 , 1.4 ali kaj podobnega :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno Julij 4, 2003 Deli Objavljeno Julij 4, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ninochka Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 hm.. mogoče kako cestno podjetje... ti nrdi dve polni črti (verjetno tut prekinjeni ali eno prekinjeno in eno neprekinjeno,.,... po želji, mogoče ti še kak znak narišejo). Pridejo cestarji in ti jih potegnejo po avtu ali kaki drugi zadevi... :D :D :P ;) Za ceno pa ne vem.. :P uf, grde stvari... porisani avtomobili... (khm.. no jest mam eno rožico narisano na šipi... vzadej s tistimi barvicami, k narišeš zadevo na polivinil, pa počakaš, kak dan da se posuši, odlimaš dol in nalimaš na kako šipo... verjetn bi se dal tud kam drugam nalimat... :) ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se