_Roba_ Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 dons je bil izreden dan....na tankšteli sem vidu polcaja z apn-ko :D :D :D :D :D :D :D Da bi jaz to vido bi crkno od smeha....pa se sliko bi ga pa poslal sliko na ministerstvo da jim nova prevzna sredstva zelo dobro ustrezajo in so taprava za intervencije :D :P :D :P :D :P Kaj se nas te caka Postar na R1-ki??? :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 dons je bil izreden dan....na tankšteli sem vidu polcaja z apn-ko :D :D :D :D :D :D :D policiska enota v zadni fazi pred bankrotom :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Kaj se nas te caka Postar na R1-ki??? :D :D :D Hehe, to bi pa rad vidu. Zdaj me zbuja škripanje bremz na njegovi štirki pol me bo pa bobnenje iz rorov :P :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Samo, saj je prov da imejo polcaji mopede. Tako lahko uživajo hitrost ki je namenjena nam-> 45km/h :D Si predstavljate divji pregon polcaja na mopedu k lovi enga na skuterju. Se polcaj vzadi mal zeza pol pa oni na skuteri odpre gas pa polcaju pade kapa z glave od začudenja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Si predstavljate divji pregon polcaja na mopedu k lovi enga na skuterju. Se polcaj vzadi mal zeza pol pa oni na skuteri odpre gas pa polcaju pade kapa z glave od začudenja :D Kaj pa če majo nafrizirane??? :lol: :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Si predstavljate divji pregon polcaja na mopedu k lovi enga na skuterju. Se polcaj vzadi mal zeza pol pa oni na skuteri odpre gas pa polcaju pade kapa z glave od začudenja :D Kaj pa če majo nafrizirane??? :lol: :lol: :lol: :lol: Kdo? Polcaji? Sej ne smejo met. Pol ni v skladu z zakonom. Budale polcijske :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Hehehe.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Ko je bil moj fotr se pr rezervistih je su enkrat v bliznje rovte nardit kao zapisnik o vlomu in na enmu delu ga je mogu za belanco pa i. :D :D Pol nekj let kasnej sva sla s fotrm k enmu kolegu po isti cesti in mi je pokazov kje ga je gurov, pa sm mu reku da grem jst tle okol 50 :D :D :D Te policijske sestke so ble tko sfukane da se za na reno niso ble dobre.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Kaj se da nardit z sprednjimi lučmi če bol švoh svetjo? Sj ponoč se da pelat, sam zakaj nebi mal bol vidu če se da! A se da lohk sam kakšne drugačne žarnce not, al se da še kej nardit? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Bol mocne zarnice z vec wati daj noter pa bo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 Ja zdej mam 15W not. A se da lohk še močnejše, kolk? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 hmmmmm mogoce 25W probaj..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 hmmmmm mogoce 25W probaj..... probaj.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 za zgubit nimas nic :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 za zgubit nimas nic :) edin žarnico mora kupt :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 (popravljeno) Pri menjavi močnejše žarnice ni samo da probaš in pol dela al pa ne !!!! Brez zamere samo štrom ni glih softwarske narave k probaš pa če dela dela če pa ne pa ne :angry: :angry: Glej sedaj maš 15W žarnice notri to pomeni P=UxI se pravi da ta žarnica porabi pri 12 V 1.25A toka. Pri 25W pa 2A toka. Kar pomeni da boš porabil več energije, ki pa zasabo potegne več problemov!!!! Lahko da se ti bo instalacija na motorju pregrevala zaradi prevelikega toka (po možnosti stalila). Potem polnenje akumolatorja ne bo več isto, saj del toka, ki ti fila akumolator boš porabil za prvo luč. Pa še 25W žarnica oddaja veliko več toplotne energije , kar pomeni da boš lahko stopil konektor za žarnico, da o paraboli ne govorimo!!! Popravljeno Julij 13, 2003. Popravil boboxsi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 Kaj, a umesne varjante pa ni? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobek Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 hm jaz bi mogu pogledat, drugače pa kontaktiri Transalpa Obstajajo žarnice, ki imajo pri isti moči večjo svetilnost, vendar je pri teh žarnicah potem tudi delovna doba krajša!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Julij 13, 2003 Deli Objavljeno Julij 13, 2003 No to bi jst rabu, za varnost bi jih tut mal hitrej menju :P LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 Jst sem mel orginal 25-20W pol mi je pa crknla luč in sem dal notr 45-40W pa dela čist vredu in svet ko k***a ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
..::NRG::.. Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 Ja kolk se pa pol to greje :huh: LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 Ja, pa se ne pregreva? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj k@vla Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 nujno rabm vedt, kolk led diod mate v posamezni luči (pri speedfight-u2) in kake barve Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Ja kolk se pa pol to greje :huh: Ja, pa se ne pregreva? :unsure: Mislim da ne, dela normalno :mellow: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se