pero Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 No kot ste že sami ugotovili se je pojavu še en zelo aktiven član na našem forumu po imenu (glej ga no zlomka sej skor ni razlike) -pero-!!! Jest sem ga v PM prosil naj saj malo spremeni nik v npr pero 1, pero xyz, pero2, perouizujjlklll,....... NIČ!!!!!!!!!! Ma prav zanima me kaj Vi mislite o tem!!Jest se sekiram!!!Nekatere moti ko imajo enake avatarje kaj to nebi motlo mene!!! No ali upravičeno!!!!!!!!!!! Kaj mi je storiti!! Ps:-pero- pa brez zamere !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Štorasta reč, se strinjam. Sem že opazil tole kolobocijo. <_< Malo me tolaži, da itaq nobeden noče bit PEPE. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Jest sem ga v PM prosil naj saj malo spremeni nik v npr pero 1, pero xyz, pero2, perouizujjlklll,....... Saj se mu že zdaj reče minusperominus oziroma pomišljajperopomišljaj. :wacko: :blink: :o :P :D Mislim, da je tak naziv dovolj drugačen od tvojega in ko ga bomo klicali ne boš trzal brez potrebe. ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
marem Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 naj te take malenkosti ne sekirajo! :P saj nisi edini pero na (moto)svetu.!! PS sekiranje prepovedano ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Thja, draga Perica. Tole pa se zgodi, če si nadeneš tak nick kot ti je ime (čist brez domišljije). Se hitr najde kakšn, ki tut nima domišljije. Pa še tako pogosto ime. Sm skor prepričana, da se ti to ne bi zgodilo, če bi si dal nick npr. murček B) :lol: :P . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erick Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Tole pa se zgodi, če si nadeneš tak nick kot ti je ime (čist brez domišljije). Matr...jst tud čist brez domišljije :blink: :lol: :lol: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
king4ever Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Matr...jst tud čist brez domišljije :blink: :lol: :lol: B) Kam pa bi prsli brez dumisljije? (Belinka press) :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
D.J. Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Thja, draga Perica. Tole pa se zgodi, če si nadeneš tak nick kot ti je ime (čist brez domišljije). Se hitr najde kakšn, ki tut nima domišljije. B) :lol: :P . mogoče pa to velja za vse voznike teh motorjev ;) no šala.. pero, un ki te poznamo bomo že vedl, un ki te pa ne, pa naj nosijo posledice nevednosti, ker le-ta je škodljiva torej pero =/= -pero-, to si lahko daš v podpis :o Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 pero=P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 peronepomišljaj :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cyc Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Ma ... naj bo pero++ ali pa pero-- pa bo glih tko dobro ... verjetno bi hotel biti pero++ :lol: :lol: :ph34r: :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Tole pa se zgodi, če si nadeneš tak nick kot ti je ime (čist brez domišljije). Matr...jst tud čist brez domišljije :blink: :lol: :lol: B) Hja, kaj naj ti rečem? :P :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 evo me :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 ala! celebrity deathmatch!....NOW! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregas Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 o hudica :o glej no glej en moderator je Gregs, kaj naj :( A. posipanje s pepelom in prosim za odpuščanje za mojo neizvirnost ker mi je ime Grega in primek se mi začne na "S"? B. se napijem od zalosti in furam naokol dokler mi policaj ne uzame izpita? C. prodam motor ? D. si odgriznem uč? ...se da polovička? morda klic v sili? glas ljudstva?... :huh: pero se počutiš ogroženega? počakaj da se nam pridružijo -pero-tovi kolegi: .pero. _pero_ =pero= .:pero:. in drugi ...a ni škoda zob da bi se nanje metal zarad cesa takega :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Junij 30, 2003 Deli Objavljeno Junij 30, 2003 Ps:-pero- pa brez zamere !! ...no problem, greva na pivo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Vidiš, sedaj je pa res skrajni čas, da se preimenuješ v "Lumpi". ;) ;) :P :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 A. posipanje s pepelom in prosim za odpuščanje za mojo neizvirnost ker mi je ime Grega in primek se mi začne na "S"? Ne vem kako da si nisi še maminega dekliškega priimka v nick stlačil. To je skoraj obvezno. :blink: :P :D :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AlterMann Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Pero. Za vse se najde rešitev. Kadar bosta oba skupaj bomo -pero-ta z globinom namazal in potem vaju bomo lahko ločil. Klical vaju bomo Beli in Črni Pero. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Črni Pero. ali pa raje Črni Peter, tako kot una igra s kartami :) :) Pero a ti sploh veš kolk je perotov na svetu ... še tisti ki vrata do nebes čuva je sv. pero :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Max Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 ...Pero a ti sploh veš kolk je perotov na svetu ... še tisti ki vrata do nebes čuva je sv. pero :D :D Ampak uni ni na motosvetu :huh: ta pa je :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 ...Pero a ti sploh veš kolk je perotov na svetu ... še tisti ki vrata do nebes čuva je sv. pero :D :D Ampak uni ni na motosvetu :huh: ta pa je :unsure: In to MS....sv.PERO!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Julij 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Dragi Motosvetovci!!! Hvala vam za vaše nasvete in pripombe!Če ne drugega sem se prav lepo nasmejal!! ;) :P :D :rolleyes: <_< :) Res ste face!!! :rolleyes: <_< :) :blink: No nick ostane (obadva) in s 'črtico' greva na pir kot dogovorjeno!!! :unsure: :blink: <_< :) No bova pa od sedaj brata (-pero- in pero), ane Spidi??????????? Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Julij 1, 2003 Deli Objavljeno Julij 1, 2003 (popravljeno) ane Spidi??????????? Ciao,by Pero al si mogoče mislil Spidy ?? ;) :D B) Popravljeno Julij 1, 2003. Popravil hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Julij 1, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 1, 2003 Thja, draga Perica. Tole pa se zgodi, če si nadeneš tak nick kot ti je ime (čist brez domišljije). Se hitr najde kakšn, ki tut nima domišljije. Pa še tako pogosto ime. Sm skor prepričana, da se ti to ne bi zgodilo, če bi si dal nick npr. murček B) :lol: :P . Murček???????????????????????????????????? Kje si pa tega staknila za boga!!!???? :P :D <_< :) :rolleyes: :unsure: :blink: Maca hvala za nasvet vendar Murček :P :P :P :P :P :P :P pa ne bom!!!!!!!!!!!!!!!! Probej še s katerim bl butastim mogoče ti rata!!! :D :D :D :D :D :D :D Sej vem da si dobr mislila sam pol bi se slišal nekak tako, ..........Vtisi z dnevnih voženj, Jest Macica in Murček sva šla danes malo of road in Murčku je spodrsnilo in je padel. Ni bilo hujšega sedaj okreva v KC, če želite ga pojdite pogledat (Murčka seveda) v sobo 12 oddelek levo............. Murčku želim čimprejšnje okrevanje ipd :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: <_< :) :rolleyes: ;) Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se