RSmaniac Objavljeno April 24, 2005 Opozori Objavljeno April 24, 2005 Jst mam filmčke od moje rske pa od mitota od bratranca sam nevem kam nej jih uploudam?
JMatic Objavljeno April 24, 2005 Opozori Objavljeno April 24, 2005 :topic: samo she napajalnik kupm pa vam lahko dam ksn GB placa na serverju .... :topic: :topic: am a Langus bi mi kvalitetno postimal moped ? lezaje mam za zamenjat. no ja upam da je samo to ...
reesko Objavljeno April 24, 2005 Opozori Objavljeno April 24, 2005 Ja glede e-baya se mi zdi da je vse ceneeeeeejjjjjj kot pa če kupš v sloveniji... tko da ne vem....k men je en frend reku da morš prek pay pala plačat v naprej(če si ti tisti k je postavu najvišjo ceno do konca ponudbe)pol pa pridš šele iskat...no in da ti daa lahko un k mu ti nakažeš denar en drug naslov in ti si plaču pa ne dobiš motorja... a je to možno al je načina plačila drugačen(mislm če je možno o b prevzemu-da vidš kaj si kupu..al morš to na slepo...če dobiš dobiš če ne se pa jebi).Ubistvu mene je sam strah da dam enmu švabu 500k pa ne dobim nč...al pa stvar zjebano do amena...tko mi je frend reku..a je to sploh možn.. help javascript:emoticon(':unsure:') smilie
Dolenc™ Objavljeno April 24, 2005 Opozori Objavljeno April 24, 2005 Sicer za to že obstaja tema, kjer maš vse razloženo, sam naj ti bo ;) Lahko tko nadiš da ti denar nakažeš na banko, kjer ima prodajalec vpogled na denar, da si ga ti res nakazov, dvignit ga pa ne more. Ko dobiš ti stvar domov in si zadovoljen z njo(se prav da je to kar si naroču) lahko on dvigne denar. Tko nekako no.
tejcy Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 jaz sm kupila ze 3 stvari prek ebaya pa use sm dobila pa zlo uredu, tko da je use ql...poleg tega ce te un zajebe ti pises na ebay in ti vs kesh povrnejo se prav ga njemu z racuna dol uzamejo tko ali drugace,tko da ne more bit nic narobe denar vedno dobis ce pa kupis in dobis robo dobis pac robo na dom,zdej odvisno kako se zmenis za posiljko, ce pa kupujes motor je pa tud lohka ti un zrihta tovornjak lohka gres sam gor iskat ipd... Lp tejcy
tejcy Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 ja pa vseeno da vidmo kak zvok ima, ker jest še nism vidu/slišu NSRke ← k sestavm dobis zvok :P
Zigc Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 No DimmniBurek ti bom pa js prvi dav svoj zvok!Motor pa je Aprilia RS 125 use original sam CDI preščipnen.Sam je sneman z mobitelom pa je zvok u resnic čist drgačn!Pa še za predvajanje morte met kak AMR player kr nism mogu pretvort v mp3! :OK: http://users.volja.net/zigaciglar/posnetek.amr :OK: POSNETEK ČAW!
Stric Burek Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 no ja kaj pa kaka rajda? sej če bo filmček tko ene 320×240 bo kul, jest pa mislm enkrat posnet s cimrovo kamero-če mi jo bo posodu en filmček mal višje kvalitete divx zripan sevede, sam počakte da nabavim motor :OK:
Stric Burek Objavljeno April 25, 2005 Opozori Objavljeno April 25, 2005 Uh žigc, pa dej si ti sposodi kamero od Žepuharja, pa prlimaš nekako na tank pa dejga miki
Stric Burek Objavljeno April 29, 2005 Opozori Objavljeno April 29, 2005 No vidm da ne da noben nobenga filmčka, pa bom jest ju3 enga posnel, čeprou ni lih 125ka je pa 55ka :OK:, sam nevem kam nej digitalca prtrdim!?!? Rad bi pa da se vidi števec! Na čelado ne pride v poštec ker je prevelk pa to...
Mte :) Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 No vidm da ne da noben nobenga filmčka, pa bom jest ju3 enga posnel, čeprou ni lih 125ka je pa 55ka :OK:, sam nevem kam nej digitalca prtrdim!?!? Rad bi pa da se vidi števec! Na čelado ne pride v poštec ker je prevelk pa to... ← na tank pa pod kotom -> dobis se na aredinamiki :grim :rolleyes:
Stric Burek Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Sm si naredu iz ene škatlce... pa oblazinu, sej posnetek je pršu ful dober, sam nekako noče uploadat na mobisux, bom zazipal morda bo šlo
DGUZELJ Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Ekola, finally! Klik ← Sam tole pa komi kej uleče,traja 2 uri da dobiš filemček dol! :zzz:
Zigc Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Ei sam res Sendi dj ti to na en druk server!Kr to uleče č je sreča 3KB/s :lol1: :lol1: :lol1:
Stric Burek Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Hja, nevem, ta je en tak zame zelo dostopen in kul ker meni uploada s 300kb/s, na drugega-mobisux.com pa mi noče uploadat, no počakte dotorka pa bom dal v LJ, mamo 100Mbitno povezavo
JMatic Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 heh to sam zdej k ste usi navalil dljat ...:> men je 4kbs vleku :>
Stric Burek Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 A je dobr posneto a? Sm mislu da bo bolj treslo
JMatic Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 ni panike, vredu je... samo malo bi sa lahko po ta zadnmu pelou... tc tc tc :> :OK: :OK:
Stric Burek Objavljeno Maj 1, 2005 Opozori Objavljeno Maj 1, 2005 Ja ja, sm hitu za avti, sej sm burnout naredu :OK:
DGUZELJ Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 Živjo! Men tle skos en folk tupi iz šenčurja da se da na 125ccm motor gor akrapoviča naštimat , pa da ga je mu en tm na apriliji RS125! A je to možn pa če je kolk bi kšna takšna zadevca pršla? :hmm:
Crownless Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 (popravljeno) Akrapovič ne dela izpuhov za 125 ccm mašine. Edino kar je naredu je zdej za tomosa neki. Da se pa nalepko naštimat gor in vsazga druzga zajebeš da maš akrapota. Crownless Popravljeno Maj 3, 2005. Popravil Crownless
JMatic Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 no ja da se gor lonc zasvasat sam je pa jeba ker zelo izgubi na moci..... zvok pa tudi ni tako dober glede na to da je 2t masina ... skratka NEEEEE::>
_jezus_ Objavljeno Maj 3, 2005 Opozori Objavljeno Maj 3, 2005 ja kokr vem ma tanvo tomos gor homologiran akrapovic izpuh.. Ampak bi blo pa fajn da bi se spravli delat izpuhe se za 125cc in kaksne predelane skuterje rore.. to predstavlja kar velik del v sloveniji (125cc in skuterji).. bi se dalo tud tle narest "revolucijo"
Priporočene objave