Skoči na vsebino

Honda NSR, Cagiva Mito, Aprilia RS, Yam TZR (125)

Priporočene objave

Objavljeno

Tole smetišče sem vam malo počistil.

V bodoče pazite, kam odmetavate smeti.

Prosim, da slike, ki jih lepite zraven ne presegajo okvirja 800 x 600 pik.

:)

Objavljeno

kaj si nor kak je to lep motor!!! :kva1: :kva1: :kva1:

aja denji kaj tvoj pa od stroja sta bla oba CAGIVA MITO 7 SPEED???? :hmm: :hmm: :hmm:

Objavljeno
Evo cagiva od denjia :)

jap to je cagiva 7 speed :) :) ko menja iz tretje prestave v četrto ma še 120-130km/h not!! :D :D

Objavljeno

ja toj tut res, al je gor alpa ne kje samo tablca tok velika kokr zadn nosilc za tablco :D

Objavljeno
ko menja iz tretje prestave v četrto ma še 120-130km/h not!! :D :D

ja in ka je tu cudga?? :?

Objavljeno
ja in ka je tu cudga?? :?

da tvoja aprilia iz tretje v četro mena pri 40km/h :P :P pa samo 6 prestav ma :P

Objavljeno
kaj si nor kak je to lep motor!!! :kva1: :kva1: :kva1:

aja denji kaj tvoj pa od stroja sta bla oba CAGIVA MITO 7 SPEED???? :hmm: :hmm: :hmm:

oba sta bla 7 speed ja

a ti drgac stroja poznas

Objavljeno
pa samo 6 prestav ma 

Ja sej men je bolš 6 prestav. Ma motor dalše prestavno razmerje pa lahk dle vlečeš obrate.

K daš iz tretje v četrto na 6 speed ma že ene 132km/h not :P

Objavljeno

Denji a je teb ta Arrow izpuh dobr služu. A je bil kej bol zvok kokr pa originaln izpuh, al je preveč čebelco naredu?

Objavljeno
Denji a je teb ta Arrow izpuh dobr služu. A je bil kej bol zvok kokr pa originaln izpuh, al je preveč čebelco naredu?

samo nalepka je drgač je avspuh original. pa še nalepka je krivo gor :D

Objavljeno

auspuh je sicer original, sam ce mene uprasas je ta auspuh kr zlo dobr zracunan za serijski motor(mito)...ksn drug kj dost bol pomoje neb biu

Objavljeno

Sam original nima gor še kevlarja al kar pač tisto je.

Objavljeno

to govorim za moj letnik...kuko je pa od `97 naprj pa nvem, sam kr sm gledou ma sam se 98 pa 99 istga ostalo je pa ze drgac

Objavljeno

am mogoc `97 je takle original, ker mam drgac na auspuhu 2x vtisnen napis cagiva(na denfru pa se mau naprj od cilindra k se zacne ror širt-to sm vidu k sm enkt plastiko dol dajou...)

Objavljeno

Aja pol pa ok. In ker letnik je tvoj mito? pa kol je mel kej končno?

Objavljeno

kot sm povedou. enkt sm se pelou z nemu po autocest 197-198 km/h, sam sm mu ze sfukan bat pa frgazar pa filtr nista bla pomoje spucana ze najmn 10k km u knizc pa pise da mors to pucat na vsake 5k km...uglavnm ce ti use to zrihtou bi mogl jt po stevcu ene 210 mogoc clo 215 km/h(tko k stroju, poj k je dau 170 ccm kit not je pa slo se vec).

Objavljeno

aja...pa 97 letnik je

Objavljeno (popravljeno)
da tvoja aprilia iz tretje v četro mena pri 40km/h :P :P pa samo 6 prestav ma :P

eno enko si spredi pozabu... ...pr 130 ma slabih 11000 rpm v tretji. <_<

aja, js tud ne vrjamem o tistih 197 pa celo 215 km/h. ko se bo kdo zadi v avtu pelal pa snemu (pa stevc pokazu), pol bom pa vrjel.

...no, razn ce ma kit 165 + kompleten giannelli, (vsaj) 38 mm frgazar, spusceno glavo... ...pa vecji zobnik, pa ce ma 50 kil... :)

Popravljeno . Popravil Zok
Objavljeno
pa samo 6 prestav ma :P

SAMO 6 prestav?!? :huh: ti s pa mal hecn - vsi normalni motorji majo po 6 prestav! <_<

Objavljeno

No zok kle se pa strinjava. Men so tud boljši motorji z 6 prestavami :OK:

Objavljeno

sej a nima samo cagiva 7 pa še to ne use :hmm:

Objavljeno

Ah, mene pa to nc ne mot (odvisno od cloveka)...ce ma motor 6 prestav jh ma 6, ce jh ma pa 7 jh ma pa pac 7...

Objavljeno
SAMO 6 prestav?!? :huh: ti s pa mal hecn - vsi normalni motorji majo po 6 prestav! <_<

ja kaj a cagiva mitro l.97 je pa nenormaln motor in ma zato 7 prestav???? <_< <_<

cudl me je to da ma mito od gapija 6 prestav!

• Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!