PuBeC Objavljeno November 26, 2003 Opozori Objavljeno November 26, 2003 Ka tale husqvarna SM 125 S je ze 4-taktna? Namrec ker ene Yamahe 125 so 4-taktne!!! <_< <_< <_< no no!!Za 1 odstavek malo logično razmisli!!!Itak da je 2taktni!! ;) ;) Ja maš npr.sr je 4 taktna pa virago še!! ;) ;)
Zok Objavljeno November 27, 2003 Opozori Objavljeno November 27, 2003 noben normalen 125 cc sportnik se ni bil 4T, vsaj serijski ne. .) poleg tega pa lahko tudi po cilindru in izpuhu vidis, da gre za relativno visoko navitega cvajtaktarja.
DarkDewil Objavljeno April 28, 2004 Opozori Objavljeno April 28, 2004 jaz se ravno ne spoznam ravno najbolj na dele motorjev, pa nisem ravno mehanik, pa sem šou dans k mehaniku pa sem ga vprašal kak je glede popravil 125 kubičnih cestakov, pa je reko da je samo yamaha vredu glede popravil ker se za italjane(cagiva, aprillia) ne dobi delov. zdaj me pa zanima kaj vi pravite kako je glede rezervnih delov in serviserjev pa dobave za stopetindvajstke, ker jaz se na to ne spoznam, pa sam tud nimam namena kaj šraufat po motorju, ker to pač ni moje področje :? :wacko: :huh:
Zok Objavljeno April 28, 2004 Opozori Objavljeno April 28, 2004 vse, ampak res VSE dele za aprilio se da dobit v enem (ENEM!) dnevu. poklices na AvtoTriglav v LJ, in naslednji dan je s hitro posto del ze pri tebi. govorim iz izkusenj. .)
d€nzi Objavljeno April 28, 2004 Opozori Objavljeno April 28, 2004 a se da dobit na avtotriglavu tudi dele za cagivo mito
Zok Objavljeno April 28, 2004 Opozori Objavljeno April 28, 2004 neb reku. so pooblasceni uvoznik in serviser za aporilio, cagivinga pa nism pr njih (vsaj v MB) do zdej zasledil se nicesar... :unsure:
gkolin Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 honde grejo super pa tut ceste se drzi sam mors met NSR z original 21 KW ne pa najpogostejse z 11KW. res pa da imas pri prvi probleme s policaji ko ti pogledajo prometno.
Zok Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 honde grejo super pa tut ceste se drzi sam mors met NSR z original 21 KW ne pa najpogostejse z 11KW. res pa da imas pri prvi probleme s policaji ko ti pogledajo prometno. to lahk reces tud za RS, AF1, RG, TZR in MITOta... :lol1: ...sicer pa men se nuben policaj ni tezil ko me je ustavu, pa mi pise, da ma 20 kW (v resnic jih ma 25 tovarnisko, pa sej za maso tud pise da jih ma 186 kil, ne vem kir gumpec je to pisu - ziher je bla baba... :P). .)
Zok Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 a se da dobit na avtotriglavu tudi dele za cagivo mito ammm, men so rekl da NE. so pooblasceni uvoznik in serviser za Aprilie, uvazajo pa se Giannelli in Dainese. .)
Grilzz Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 honde grejo super pa tut ceste se drzi sam mors met NSR z original 21 KW ne pa najpogostejse z 11KW. res pa da imas pri prvi probleme s policaji ko ti pogledajo prometno. Lahko imaš pa 21kW v mašini in 11kW v prometni pa tut ni problemov.
denZ Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 ammm, men so rekl da NE. so pooblasceni uvoznik in serviser za Aprilie, uvazajo pa se Giannelli in Dainese. .) tko kot praviš.....
Zok Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Pjebi... ...ko slisite v delovanju neki cudnega... ...pa grete masino razstavt... ...pa ko vidite tole... ...morte vedit... ...da je treba menjat lagre pr kurblveli... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
_Roba_ Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Pjebi... ...ko slisite v delovanju neki cudnega... ...pa grete masino razstavt... ...pa ko vidite tole... ...morte vedit... ...da je treba menjat lagre pr kurblveli... :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: Blah...to se gre vozit :lol1: :lol1: :lol1: :lol1:
Tomozuki Objavljeno Maj 1, 2004 Opozori Objavljeno Maj 1, 2004 <_< <_< <_< no no!!Za 1 odstavek malo logično razmisli!!!Itak da je 2taktni!! ;) ;) Ja maš npr.sr je 4 taktna pa virago še!! ;) ;) Pa novi CBR 125 je 4T :)
Enzo Objavljeno September 21, 2004 Opozori Objavljeno September 21, 2004 Yo! Mene zanima če je tu kak motorist, ki je imel RS in Mito... Če je, bi ga prosil da realno in objektivno pove boljše in slabše strani obeh motorjev :huh: Kar sem bral na tem forumu sm opazil da vsi ocenjujete SVOJE motorje preveč subjektivno in...normalno....vsak hvali svoje :mellow: Zato bi prosil da piše kdo, ki je imel oba motorja :doze: Lahko tudi na PM TNX ;)
kaduza Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 (popravljeno) Yo! Mene zanima če je tu kak motorist, ki je imel RS in Mito... Če je, bi ga prosil da realno in objektivno pove boljše in slabše strani obeh motorjev :huh: Kar sem bral na tem forumu sm opazil da vsi ocenjujete SVOJE motorje preveč subjektivno in...normalno....vsak hvali svoje :mellow: Zato bi prosil da piše kdo, ki je imel oba motorja :doze: Lahko tudi na PM TNX ;) Jst mam mitota moj kolega ma pa rs in pospeški mislm da so skor isti, mito ma za sekundo bolšga s tem da mam jest na mitotu manjši zobnik spredi kar pomen bolše pospeške, končna je pa pr men 160km/h, pr rs pa 3-5km/h manj. Pa obadva sta serijska brez predelav.Če bi mev jst original zobnik bi bli pospeški pomojem skor isti končna pa valda še mau bolša. lp Popravljeno September 23, 2004. Popravil kaduza
Enzo Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 Hvala, za info. .) Torej, po mojem mnenju.... 5km/h več in lepši izgled vseeno ni vreden tistih 100 ali 150k več, kolikor je dražji mito od RS-ke :D :P :OK: ;)
Dolenc™ Objavljeno September 23, 2004 Opozori Objavljeno September 23, 2004 Enzo če ti slučajen kej pomaga, tanova aprilia je res drnč, sam tastara je pa ql. Do letnika 97 se mi zdi da so tastare. Letijo ene tolk k mito (mal mn, kurc treba svoje brant;) so pa zelo lepe. Power - 34 hp (25.4 kW) @ 11000 rpm
Zok Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Jst mam mitota moj kolega ma pa rs in pospeški mislm da so skor isti, mito ma za sekundo bolšga s tem da mam jest na mitotu manjši zobnik spredi kar pomen bolše pospeške, končna je pa pr men 160km/h, pr rs pa 3-5km/h manj. Pa obadva sta serijska brez predelav.Če bi mev jst original zobnik bi bli pospeški pomojem skor isti končna pa valda še mau bolša. lp tole se mi zdi mal za lase privleceno, razen ce mas ti 20 kil manj k un tadrug.. <_<
RaceBoy_ Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Živjo! Jest bi pa prašov če kdo kej ve, kuko je poj z registracijo. Ti kupš starejši letnik npr. Aprilia RS ki nima 11KW. Kuko poj lohko vozš tak motor....ča bi te policaj ustavu bi bli pa veliki problemi.. :(
Zok Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 registriras normalno, ko te ustavjo pa ce si kaj pametn al pa ce je poicaj kaj pametn, zna bit kr konkretna jeba.. :hmm:
RaceBoy_ Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Mene pa neki zanima! :naughty: A kdo ve... če bi tekmovala drag race npr. Aprilia RS (zablokirana) in avto Peugeot 405 (letnik 91) k ma 90 hp na 1km......kdo bi zmagov? :)
RaceBoy_ Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 :D Sva se šla s prjatlm že stavt kišto pira :P on s piđojm jest pa s 125ko. sam morm tapru še motor nabavt... ;)
Manijak Objavljeno September 24, 2004 Opozori Objavljeno September 24, 2004 Heh ti kr naprej staviš. sam pomoje zaprta ne gre bolš. :)
Priporočene objave