dedo Objavljeno Julij 1, 2003 Opozori Objavljeno Julij 1, 2003 (popravljeno) Aprilia rx 125 Če ima kdo izkušnje s tem motorjem naj kej napiše. (moč, hitrost in ...) Popravljeno Julij 1, 2003. Popravil dedo
batzajla Objavljeno April 16, 2005 Opozori Objavljeno April 16, 2005 drgač je motor res vredu se mi zdi,leti ful,tud komponente ma dost hard...škoda ker ga v slo niso prodajali,vsaj zadnjih par let ne... je pa tko k z vsakim zweitaktarjem,morš dobr ohranjenega dobit in zanga dobr skrbet,pa bo :)
RSmaniac Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 Ma ga en frend dobu kupu ga je 1 let nazaj od takrat ga je mel mogoče ene 2 mesca doma drugač ga je mel pa sam na servisih. Že ko je mislu da se bo zdj pa vozu se mu je en tedn po popravilu strgala ketna 2 dni po tem pa šla še dihtnga na glavi. Motor je sicer dobr ma elektronski rave ventil, dellorto 34 sam mašina pa kot kvaliteta zlo zanič.
RSmaniac Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 Aja pa hitrost je okol 130 tak motor ma prenose take tko da z tem motorjem lihk hitrostnih rekordov nebi postavlu. Ma pa če se ne motm 34KM.
batzajla Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 jah pa že ni merkal zanga oz. je slabga kupil... mislm da ne morš posplošit da so vse take <_< samo v tem razredu nimaš kej dost izbire,še WRE al pa EXE,ostalo ni tolk hard
RSmaniac Objavljeno April 18, 2005 Opozori Objavljeno April 18, 2005 Dobr to je res sam še usen ne slovi lihk po vzdržljivosti je že rs 125 mal bolše kvalitete kokr RX. Sej drugače motor je zelo visok dobr vzmetenje, k kros motor sam da ma sprednjo luč. Za mašino pa nevem kaj bi še reku.
Zok Objavljeno April 19, 2005 Opozori Objavljeno April 19, 2005 nuben hard enduro nima servisnih intervalov na 10k km, kajne? :blush:
DolencT Objavljeno Februar 1, 2006 Opozori Objavljeno Februar 1, 2006 Nameravam kupit ta motor pa bi mi prav prišla kakšna informacija več,tko da če ma kdo kakšne izkušnje z njim mal napište...... :OK:
klemn Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Na avto.netu sed prodajajo honda crm 250 ter aprilia rx250, kaj priporočate? LP
BaHa Objavljeno Marec 20, 2006 Opozori Objavljeno Marec 20, 2006 Na avto.netu sed prodajajo honda crm 250 ter aprilia rx250, kaj priporočate? LP sem ti napisu v drugi temi tako da ne smetit po ostalih saj je le ta tema namenjena aprilii rx 125 :)
MXStyle Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Niker nisem zasledil teme, KJE!!!! bi se dalo doviti RAVE ventil in kateri izpuh bi pasal na ta model(2008)! lp MX
budacki Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Niker nisem zasledil teme, KJE!!!! bi se dalo doviti RAVE ventil in kateri izpuh bi pasal na ta model(2008)! lp MX si kupil tale motor? No mislim, da bos nasel kaj primernega pri Giannelliju. Rave pa...si preprican, da se ga da gor dat? Je bla debata pa nismo dalec prisli ;D
womlan Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Niker nisem zasledil teme, KJE!!!! bi se dalo doviti RAVE ventil in kateri izpuh bi pasal na ta model(2008)! lp MX a pa maš lukno za rave??
BIGpete Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 a pa maš lukno za rave?? Lukna za RAVE ventil je ja! pa na gianellijevi strani (pa tut pr drugih fermah) sm tut gledu pa ni avspuha!
BIGpete Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 pa za RAVE ventil sm tut gledu pa je biv na avto netu edn za 250€... :BUA:
Roky Objavljeno November 2, 2008 Opozori Objavljeno November 2, 2008 Ja Rave ventil boš verjetno dobil pri uvozniku...stane pa okoli 220€.
BIGpete Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Ja mašina je ROTAX 122 pa ne vem če je ista k pr apriliji rs?! Tko če je bi loh kkšn RAVE dubu od rs :hmm:
_LuX_ Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 Ja mašina je ROTAX 122 pa ne vem če je ista k pr apriliji rs?! Tko če je bi loh kkšn RAVE dubu od rs :hmm: Rave od rs paše gor, če maš cilinder z luknjo. Ker jest mam tud rotax 122 pa mam cilinder brez luknje.
RSTDRIVER Objavljeno November 3, 2008 Opozori Objavljeno November 3, 2008 (popravljeno) pa za RAVE ventil sm tut gledu pa je biv na avto netu edn za 250€... :BUA: na uvoznika pokliči pa čakaj, za približno isti denar boš dobil novega eh saj so ti že napisali... Popravljeno November 3, 2008. Popravil RSTDRIVER
BIGpete Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 mene pa zanima če bi se dalo od aprilije MX 125 gianelli-ja gor dat (na rx 125 2008). K sm vidu da mata obedve na levi strani avspuh... Pa če na tega gianelli-ja za prodtal pa če koga pozna nej pove :)
budacki Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 mene pa zanima če bi se dalo od aprilije MX 125 gianelli-ja gor dat (na rx 125 2008). K sm vidu da mata obedve na levi strani avspuh... Pa če na tega gianelli-ja za prodtal pa če koga pozna nej pove :) Nov pride v autocommerce ( oz. je vsaj bil pred nekaj casa ) karbonski nekaj vec kot 300€.
BIGpete Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Nov pride v autocommerce ( oz. je vsaj bil pred nekaj casa ) karbonski nekaj vec kot 300€. uf! Na pov zaston!!!--->not Mene bl zanima če ma kdo rablenga...
budacki Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 uf! Na pov zaston!!!--->not Mene bl zanima če ma kdo rablenga... Jah... imas tale motor al kaj? :naughty: Zgleda solidno. Odprta verzija? Povej kaj o njem. ( me kar zanima ) dominik.siftar@hotmail.com tale ima Giannellija na MX 125. Upras ce bi ga prodal ( ne rect, da sm ti jst dal MSNja xD)
BIGpete Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Ja motor je kr uredu glede voznih lastnosti. Pr mašini so sfalil da nima rave ventila tko de ma na spodnem obnočju zlo mal moči (tko k usak 2-t), slabost je tut da ma trde plastike (niso tako giblive kot pri drugih enduro motorjih) kar je posledično da se hitr zlomjo če padeš (to mi še ni ratal :worship: ). Nosilci za plastiko pa za avspuh se bl švoh narjeni tko da rado kej poči.. drgač nimam kšnih hudih problemov... Lahko bi biv kkšno kilco laži ampak ni tok hudo. Uglavnem je hud motor sam podrobnosti niso čist dodelane. Ma pa 15 KM kar bi blo loh bi blo bol (vrjetn tut bo .) )
budacki Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Ja motor je kr uredu glede voznih lastnosti. Pr mašini so sfalil da nima rave ventila tko de ma na spodnem obnočju zlo mal moči (tko k usak 2-t), slabost je tut da ma trde plastike (niso tako giblive kot pri drugih enduro motorjih) kar je posledično da se hitr zlomjo če padeš (to mi še ni ratal :worship: ). Nosilci za plastiko pa za avspuh se bl švoh narjeni tko da rado kej poči.. drgač nimam kšnih hudih problemov... Lahko bi biv kkšno kilco laži ampak ni tok hudo. Uglavnem je hud motor sam podrobnosti niso čist dodelane. Ma pa 15 KM kar bi blo loh bi blo bol (vrjetn tut bo .) ) Kako to, da nima odprtine za Rave? :krneki: Hm plastike so trde ker so enake na supermotu ( na supermotu mehke plastike pa po mojem nebi igrale vredu ). Kar se pa malenkosti tice....Aprilia pac xD ( nosilec za tablico bi pa jst itq menjal xD )
Priporočene objave