igralec Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 zdaj imam tretji mobitel in tretjo cifro Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Chebi Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 5 telefon, stevilka se zmeri ista. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Unknown Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 4. telefon in 2. cifra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 Tretji telefon in prva cifra..... Pa NOKIA je zakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! B) Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erick Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 7 telefonov :blink: , 1x ericksson, 1x siemens, 5x Nokia :P, od tega 2 privat, ostali službeni ;) pa 2 cifri, najprej privat pol pa službena B) BTW pa Nokia je zame res zakon :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Filip111 Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 imam občutek da so ti mobiteli, ki se zdaj podajajo po 5k (podaljšanje pogodb z operaterji) delani tako da jih čez 2 leti menjamo..... :angry: Še najboljš je uno sidro od benefona. Tistga ga lahko maš 20 let pa še zmeri dela ku nov, pa še ukrade ti ga ne nobedn :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 nokia je itak najbol telefon :D trpežn, dost ma usga gor, pa še lepi so večinoma :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stigmata Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 Imam 4 mobilnik in 3 številko Mislim da sem jaz tud na taki statistiki :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 5. telefon, 2. številka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mačica Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 prvi mobi (reglja) - ericksson prvi službeni telefon - nokia 6110 prvi telefon pri simobilu - nokia 3330 torej trije telefoni in 3 cifre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 Telefon je l.97! :D Res je star, ma pa barvni zaslon, pa še vedno prvo baterijo! :blink: Ja pa SMS pri tebi izgledajo takole: %$&*/"#$&)=? :P Drugače imam pa peti telefon in drugo cifro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Black Knight Objavljeno Julij 4, 2003 Deli Objavljeno Julij 4, 2003 3. telefon 2. cifra...prvi telefon nekje od leta 97. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Moji Objavljeno Julij 4, 2003 Deli Objavljeno Julij 4, 2003 2. telefon (prvi Ericcson, drugi Nokia :D ). 1. cifra Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Treker Objavljeno Julij 4, 2003 Deli Objavljeno Julij 4, 2003 3 telefon, se vedno 1 cifra... tudi pri meni, mobiji ne grejo proc, pac pa ostanejo v familiji :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jlaznik Objavljeno Julij 4, 2003 Deli Objavljeno Julij 4, 2003 hmm, ne vem no kako bi povedal. 1.telefon Regla (GA 628) -> 2.telefon Regla (A2xxx) -> 2.telefon preminul po enem letu oziroma za popravilo hocjo dvojno vrednost novega telefona -> nazaj na GA628 torej ce tisto vmes odmislim, ze pet let 1.telefon 1.stevilka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
taška Objavljeno Julij 4, 2003 Deli Objavljeno Julij 4, 2003 3 telefoni......2 številki ( pa spet moram menjat telefon :angry: ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
strom Objavljeno Julij 4, 2003 Deli Objavljeno Julij 4, 2003 4 telefoni: GA628 ki je za rezervo sedaj v predalu, SL10D (pokojni), 3310 najbolj kak telefon ever... skos sral, zamenjal za SL10 in nekej denarja, za katerega sem kupil zdajšnjega G70. Dela. Aja... pa 3 cifre. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Vanga Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 četrti telefon, prva številka :kva1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C4V4L13R Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 četrti telefon, prva številka :kva1: isto :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ervina Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Od leta 1998 - 6 telefonov in vseskozi ista cifra. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Začetek moje gsm kariere leta 1997 z Motorolo 160 d.Pol Nokia,dva Simensa,zdaj pa spet Nokia Cifra druga. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
play Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 Najprej čuk, pol siemens never kere znamke že :? , zdj je pa sony ericsson k700i, naslednja bo pa pomoje kr motorola ker so mi ful hude :D . Glede cifer sm pa zamenov cifro 2x. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BlackDoc Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 ene 5 jih je pa blo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Python Objavljeno Marec 3, 2007 Deli Objavljeno Marec 3, 2007 (popravljeno) Zdej mam ta drugega: prvi reglja druge generacije sedanji: siemens m65 z obema zelo zadovoljen :grim aja 1.številka Mobi kariera pa že enih 5-6 let Popravljeno Marec 3, 2007. Popravil Python Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zdrawc Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 se mi zdi, da že en ta deseti .) Kaj čem, če sem včasih štorast :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se