Sanda7 Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 moj mislim da je peti :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 hm... prvi je biu sagem mobi čuk 2. model pol šeen mobi čuk 3. model sony ericsson f500i sagem my-x8 (čaka da se naloži software) siemens a60 panasonic x300 zadn let upurabljam zadnje tri...odvisn ker (ne)dela :blink: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_ales_ Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 js sm jih tut ene 5 zamenu :D začeu sm z alcatelom easy touch, zj mam pa sharp gx30i, super telefon samo mal je ceglast :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
sayo Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Menjam na 2 leti toliko kolikor je garancije za sony e. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TONTO Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 kolkar češ jih je blo pa še zdej imam dva doma brez veze po večin pa same nokije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Spider™ Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Nokia always, 4 so bile. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Marec 4, 2007 Deli Objavljeno Marec 4, 2007 Ericcson 628, nokia 3330, zdaj SE700i. Naslednji? Bomo videli okoli novega leta, ko mi poteče dvoletna pogodba. Pa bo menda kar SE. številke...., kaj pa vem. Ene parkrat sem jo že menjal, zdajšnja se me pa kar drži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
minca Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 (popravljeno) jz sm imela že 4 nokie.....pričakujem 5-o :OK: :OK: :OK: :blush: :D Popravljeno Marec 5, 2007. Popravil minca Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tanatos Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 Trenutno Nokia 6600. Prvi je bil Siemens, potem Sony E 2x, Philips, Samsung. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Marec 5, 2007 Deli Objavljeno Marec 5, 2007 (popravljeno) Moj prvi je bil Detelj (velik kakr cegel :D ).. Zdej mam pa Sony E. K700i ... Drgač jih je bilo pa že sedem. Popravljeno Marec 5, 2007. Popravil ShadoW88 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 (popravljeno) 5110 (dal očetu, še vedno dela), 6310i (dal ženi, še vedno dela), N73. Ves čas ista številka. Popravljeno Marec 8, 2007. Popravil Furioso Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sparx Objavljeno Marec 8, 2007 Deli Objavljeno Marec 8, 2007 V osmih letih pet! Nokia je zakon! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 prvi čist moj in nov pred 2 letoma :OK: še vedno mi v redu služi, dokler ne crkne bo ta v redu :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ganges Objavljeno Marec 9, 2007 Deli Objavljeno Marec 9, 2007 Včeraj nabavil novega SE K610i. Sem večji pristaš Nokie, ampak sem rekel pa probajmo enkrat za spremembo SE. Ne vem pa točno kateri po vrsti je to, ker imam mobitel še kakih 8 let - mogoče tudi kako leto več, nekje 6 jih je blo bi rekel. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se