_OKI_ Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 http://www.lindempa.si/po_home.htm Na tem naslovu lahko najdete v ceniku variomat oz. variator ( kaka je razlika?????) za npr. Typhoona - 17.663 SIT. Zanima me, ali se spalača tole stvar kupit in jo vgradit. Jaz razmišljam o tem samo mi še ni jasno kako je na stvari. Kaj s tem pridobiš? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 Frend je imel na Aeroxu polinijevo sklopko, pa je bila razlika samo ta da mu je original držala 15k km, polinijeva pa 5k km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Julij 2, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 2, 2003 Ne sklopka ampak variator Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
aerox Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 variomat ti pripomore k bolšemu pospeško in malo višje končni hitrosti najbolše pa je da ti z športnim variomatom vleče skuter zelo enakomerno :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 Zarad varjatorja jst bl po kmeck znam razlozit, zato pa raje nam, ker me boste cist sfakal, spet :P Pred ene pol lata sm ga mislu zamenat, sam pr navadnem auspuhu to ni kj dost bistven drugac, mi je od Benota fotr ponujal enga malossijevga za cca 13k sit, s katerim je vcasih dirkov, seveda mi je ponujal se zapakiranga+fedrci+valjcki, ce te mogoce zanima pa mislm da ga se ma, pm-Beno pa prasj. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 2, 2003 Deli Objavljeno Julij 2, 2003 Grega vprasaj KKS-a ko ma Multivara al pa Mateja ko ma Evota pa ti naj poveta kaj se je spremenilo z tem ko sta jih menjala....Kak te za tebe pride 18k za mene pa 36k :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Julij 3, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 3, 2003 Ti maš širše gume kot jaz. To bo to :D :D :P Samo tega variatorja za 18k nima nobedn. Matej ma evolution, KKS pa malossi, ko ga je tak težko dobit. Zanima me kolk pridobiš na končni s takim variatorjem in kolk na pospeških, ker se ne morem odločit med prenosi in variatorjem :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jrk0 Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 kako se ne mores odlocit med prenosi in variotom? valjda da si bos prenose prvo kupo:) pol pa variomat komaj. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 KKS pa malossi, ko ga je tak težko dobit. Ja vs da jaz ti ga zrihtam z italije :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 3, 2003 Deli Objavljeno Julij 3, 2003 Roba, koga te maš ti dol v Italiji, da vse lahko zrihta? :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 4, 2003 Deli Objavljeno Julij 4, 2003 Cuj foter ma firmo v gorici te pa je en sodelavec v trstu al neki doma pa lahko pripela :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Julij 4, 2003 Deli Objavljeno Julij 4, 2003 se splača variomat menat tut na 50ccm? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 4, 2003 Deli Objavljeno Julij 4, 2003 Ce ti ne vlece al pa kaj takega... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Julij 5, 2003 Deli Objavljeno Julij 5, 2003 variomat pokrije luknje v obmocju od 20-90km/h, mors pa met tut tapravo trdoto zadnjega fedra na sklopki. Jest mam doma malossija pa polinija, pa se mi na runnerju bols obnese malossi. polini ma vecje valcke (take kokr so standart), malossi pa mal manse, nevem zdej dimenzij napamet. jest bi na tvojem mestu vzel malossi, ce ga lahko kje dobis. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 5, 2003 Deli Objavljeno Julij 5, 2003 19x15,5 so dimenzije valckov na Gilera-h Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 jzst mam luknjo med 50-70..do 50 dobr vleče..nad 70 pa tut ko ena motorka ;) je kdo iz novega mesta..da bi mi to malo sprobal? aja..na aprilio sr 50ditech..kaj bi mi dal gor? zdele je končna 90-100..? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 zdele je končna 90-100..? Po stevcu ja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 ja to tut vem..in..bi kdo odgovoru na vprašanje? jzst mam luknjo med 50-70..do 50 dobr vleče..nad 70 pa tut ko ena motorka je kdo iz novega mesta..da bi mi to malo sprobal? aja..na aprilio sr 50ditech..kaj bi mi dal gor? zdele je končna 90-100..? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 Potrebna je nastavitev sklopke pa mozn da nimas tapravih valjckov+fedrov, pa dizo je lahk vzrok.. Pelj mal na servis ce ne znas "vrtat" po motorju, jst sm mu podobn sam da je bla lukna med 0 in cca 25-30 pol do 70 je turbo vklopu, nato je turbina padla pa sm ga mogu matrat se do 95(po stevcu seveda) nakar se je zaslisal spet tisti grozen zvok iz mojga biusega đianelija.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_OKI_ Objavljeno Julij 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2003 Keri variator je pol pametno dat - POLINI al MALOSSI ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 Ma lahk bi reku isti kurac, kup tistga k ti je ime leps, btw polini bos 100x lazje dobu v slo, blablabla, se enkrat ponavljam prblizn ista zadeva.. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Malossi si daj tega je malo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jebediah Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 pa se sploh splača zame menat to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 12, 2003 Deli Objavljeno Julij 12, 2003 pa se sploh splača zame menat to? Nena se ti splaca vsaj jaz tak mislim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 jzst mam luknjo med 50-70..do 50 dobr vleče..nad 70 pa tut ko ena motorka ;) je kdo iz novega mesta..da bi mi to malo sprobal? aja..na aprilio sr 50ditech..kaj bi mi dal gor? zdele je končna 90-100..? probej dat tazadn fedr na sklopki mehkejsi. em sej ti gres dost kaj pa se hoces, 200? :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se