pupa Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 EVO MENE!!! Zadnje case me ne bo veliko gor, ker imam v službi probleme z racunalnikom, pa mi ne refresha sam, pa se moram skoz odlogirat, pa spet logirat, da mi osveži. Doma ima pa brat racunalnik v oblasti, ker ima izpite zdaj, pa mi ne pusti priti do njega. Bom ko bom lahko. Pa ne lovim teh hudicevih zvezdic. sicer sem pa itak padla na drugo mesto in tudi tako je prav. Ice pa... mrbit si je pa bejbiko najdu, pa nas ne jebe vec tako pogosto!! Pupa
Ice Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 akhem....no,vcasih se je treba tudi malo delati kot da se dela. best Ice
vrho1679 Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 No lepo, da vaju ne bodo ubogi direktorji placevali le za forumiranje.
easyrider Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 Zadnje oglasanje danes. Prijeten popoldan vsem skupaj. Se slisimo jutri. LOGOUT lp Easyrider
Ice Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 quote: No lepo, da vaju ne bodo ubogi direktorji placevali le za forumiranje. vidis,to je pa ta lepa strvar pri tele-working,narediti moras do termina,kdaj pa delas,je pa tvoj problem. best Ice
Pervy Objavljeno Maj 29, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 khm tale pupa pa more biti res dobra. mater zej me pa ze malo zanima kaj vse naredi za tipa da ta moski bedat ve kaj ma. PUPA A SPAGO NAREDIS AL PA OBE NOGI ZA VRAT? ROK: hmmmm sem menjal punce in motorje ampak lasko je se vedno zakon!!!
Ice Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 pervy,pri motorju vsaj ves kaj imas,ce ga malo poznas.pri puncah to ne spila.izkusnje. best Ice
Pervy Objavljeno Maj 29, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 quote: pervy,pri motorju vsaj ves kaj imas,ce ga malo poznas.pri puncah to ne spila.izkusnje. best Ice ja ampak tudi motorja se navelicas ali ga prerastes, zenske tako ali tako, pivo pa je vedno isto ce je lepo hladno.
pupa Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 quote: PUPA A SPAGO NAREDIS AL PA OBE NOGI ZA VRAT? Valda naredim špago!!!! Obe nogi za vrat? Hkrati ne, drugace pa ni problema. Pa tudi še kaj drugega znam, ampak to pa ni za tuki.... Pupa
Pervy Objavljeno Maj 29, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 quote: quote: PUPA A SPAGO NAREDIS AL PA OBE NOGI ZA VRAT? Valda naredim špago!!!! Obe nogi za vrat? Hkrati ne, drugace pa ni problema. Pa tudi še kaj drugega znam, ampak to pa ni za tuki.... Pupa KAKO DA NE, SAJ SMO NA HORMONCU?!?! DAJ POVEJ NO, KAJ SE ZNAS?
pupa Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 Ja smo v hormoncu, ampak sem se narobe izrazila. To ni za javnost!!! Pupa
Pervy Objavljeno Maj 29, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 quote: Ja smo v hormoncu, ampak sem se narobe izrazila. To ni za javnost!!! Pupa shit bomo rabli privatni chat!!!
pupa Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 Samo v živo v obliki izvajanja to pocnem. Nikoli ne govorim. Kdor veliko govori, malo naredi. Ampak soory srce, ti si že zaseden. To je pa moje zlato pravilo.... zaseden - take your hands off him baby. Sorry Pupa
Pervy Objavljeno Maj 29, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 quote: Samo v živo v obliki izvajanja to pocnem. Nikoli ne govorim. Kdor veliko govori, malo naredi. Ampak soory srce, ti si že zaseden. To je pa moje zlato pravilo.... zaseden - take your hands off him baby. Sorry Pupa ma ne saj to me zanima samo zato da vidim ce zdaj kaj zamujam oziroma v primeru da bom kdaj "odseden".
Ice Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 pervy,spet te firbec prevec daje. pupa,zgleda da se bova morala resno enkrat pomeniti.zavajenje mladine v javnosti! pupa! best Ice
pupa Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 Kako mladine. Saj je fant star malo vec kot jaz, pa že ve, kaj dela. Sicer pa: vprašal je in dobil je odgovor. Malo provuciranja pa nobenemu ni škodilo. Pupa
Ice Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 zacetek dvajsetih je se kar mladina,a ne pupa? al se smatras za "zrelo" zensko (da ne recem staro)? best Ice
bmw Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 quote: zacetek dvajsetih je se kar mladina,a ne pupa? al se smatras za "zrelo" zensko (da ne recem staro)? best Ice uh uh uh uh,............ obcutljiva tema. slišim lomljenje ledu pod nogami. lp., bmw
Ice Objavljeno Maj 30, 2001 Opozori Objavljeno Maj 30, 2001 hvala bogu da ti se slisis led,jaz se ze utapljam. best Ice
pupa Objavljeno Maj 30, 2001 Opozori Objavljeno Maj 30, 2001 Ma to je bilo tako misleni, da ni vec mladoleten. Sicer pa sam veš, da si lahko star 30, 40, 50 let pa si lahko še vedno mlad, v kolikor se tako pocutiš. Kajneda? Led je pocil in Ice je v njemu pristal. sicer pa bi bilo kar hudo, da pri svojih 23 letih ne bi bila že za kaj zrela. Sicer pa se še vendno skirva v meni otrok, in prav je tako. Kaj pa bi bilo, ce bi bila že tako prokleto resna in odgovorna in ne vem kaj še vse. Obcutljiva tema? Dalec od tega.... za take stvari pa res ne moreš biti obcutljiv. Pupa
Ice Objavljeno Maj 30, 2001 Opozori Objavljeno Maj 30, 2001 pupa na dolznost! sm si taco zlomu ko na led prletu.HELP. best Ice
Brrrm Objavljeno Maj 30, 2001 Opozori Objavljeno Maj 30, 2001 Pupa, eto vidis, eden od tistih tvojih "postenih" ljubljancanov (Easy...) je celjan. Dober razlog, da se v crno obleces. Kam ti je pa Ein... poniknil. Ga ze nekaj casa ni na spregled. Da ga nisi v kakem haustoru z berglo prebutala na zive in mrtve Brrrm
Einherjar Objavljeno Maj 30, 2001 Opozori Objavljeno Maj 30, 2001 quote:Kam ti je pa Ein... poniknil. Ga ze nekaj casa ni na spregled. Da ga nisi v kakem haustoru z berglo prebutala na zive in mrtve Ni, ni... se je uspesno ogibam (sorry pupi, ampak res ni cajta). Zal sem bil malo zaposlen zadnje dni, tako da sem moral biti malce odsoten. Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
Brrrm Objavljeno Maj 30, 2001 Opozori Objavljeno Maj 30, 2001 Zdravo Ein... , olajsanje, se si ziv. Brrrm
easyrider Objavljeno Maj 30, 2001 Opozori Objavljeno Maj 30, 2001 quote: ...eden od tistih tvojih "postenih" ljubljancanov (Easy...) je celjan... Zal mi je, da si razocaran. Po 6-ih letih v Ljubljani pa mi je (po pravici povedano) kar pasalo iti nazaj v Celje. Saj ni bilo hudo, pa vendar... Sem pa ze rajsi velika riba v malem ribniku kot pa mala v velikem. lp Easyrider P.s.: ne drazi Pupe, te lahko
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se