pupa Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 SRECNA SEM!!! .... ker imajo membri tako bujno domišljijo!! Pupa
Ice Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 kako domisljijo,saj je reklama za rog picikle.ideja sicer ni slaba,ampak kaj pricakujes od pozerjev? best Ice
Brrrm Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 @ Ice Tiste domisljije ni uporabila za biciklin, temvec za njeno nogo, en post prej. Sva poste skoraj hkrati poslala, vendar se je moj zadnji uvrstil pred njen odgovor na mojega predzadnjega. Brrrm
Ice Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 ja videl,ampak prepozno.hehehehe...en post vec. best Ice
Brrrm Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 Ja, saj, se ene dvakrat pritisnes na gas in bos Pupo s posti povozil Brrrm
Einherjar Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 quote: Sedaj vemo, zakaj je koleno poskodovano. Ni ti ga Ein..., ampak si si ga sama, ko si ga prekomerno obdelovala, Ein...ja z nogo namrec. Ni cudno, da si potem morala na urgenci lagati. Pa ne pozabite, da je meni slabo vest vzbujala z namigovanjem, da sem jaz kriv :) Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
Einherjar Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 quote: Einherjerja je kar glava bolela, ko se je naslednji dan zbudil na zboru ob meni (ponudil mi je prenocišce), pa ni bilo nic med nama, kaj bi bilo šele, ce bi bilo kaj!! Rad bi samo dodal, da glede na to, da je ta post nastal kot odgovor na Pervyjev "ponoci je vsaka p... crna" - Pupa je crna (vsaj v glavo - ostalo ne vem :( ), tako da stvar preverjeno drzi. Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
Pervy Objavljeno Maj 22, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 ma saj to je to. srecanje= tema+pivo. kaj hoces vec?
pupa Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 ja, ja, tema + pivo = bolece ledvice. Ha, ha, ha!!! Pupa
Ice Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 ja ja.tema + pivo + pupino koleno med rebra = AU AU AU AU AU AU!!! al pa bicanje,zberte si. best Ice
Pervy Objavljeno Maj 22, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 malo matematicnih enacb: pervy na srecanju=tema+pivo + pupa na srecanju=tema+nic piva skupaj = bolece ledvice KAJ JE NAROBE Z ENACBO???
pupa Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 quote: malo matematicnih enacb: pervy na srecanju=tema+pivo + pupa na srecanju=tema+nic piva skupaj = bolece ledvice KAJ JE NAROBE Z ENACBO??? narobe je Pupa na srecanju = tema + nic piva! Saj ga res malo spijem, ampak kakšnega ali pa dva si pa le privošcim!! Pupa
Pervy Objavljeno Maj 22, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 POPRAVLJAM ENACBO: pervy na srecanju=tema+pivo + pupa na srecanju=tema+cisto malo piva skupaj = bolece ledvice in koleno KAJ JE NAROBE Z ENACBO???
pupa Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 POJMA NIMAM, SE PREDAM!!! Povej pervy, srce zlato!!! pupa
Pervy Objavljeno Maj 22, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 quote: POJMA NIMAM, SE PREDAM!!! Povej pervy, srce zlato!!! pupa bos zvedla pup-ic-a ampak me zanima ce jo bo kateri od moskih matematikov resil.
Brrrm Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 @ Pupa & Pervy a: Pervy na srecanju v splosnem pomanjkanju zara (svetlobe) v pogovoru sreba svoje hladno pivo. b: Na srecanje vleti Pupa, razblini temo, Pervy ima le se malo piva v vrcku, ko zagleda Pupo zine od presenecenja, roka z vrckom, ki jo ima pred znabli mu omahne, vrcek udari po kolenu, lastni komolec pa v predel ledvic c: bolijo ledvicke in kolencek d: Pervy na urgenco, mi dalje zuriramo s Pupo Zadovljna ? Verjetno ne Brrrm
Pervy Objavljeno Maj 22, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 auuu kako mimo!!! majhen namig: popravi enacbo da dobis rezultat skupaj= vroca noc
Brrrm Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 @ Pervy A nisi ti, ce se dobro spomnim, pa da ne brskam po forumu nazaj, vezan na blondinko, katere sliko nam se dolgujes? V enacbo skupaj=vrocanoc preuredi v neenacbo skupaj ni vroca noc, no menda vremenkoti napovedujejo lepo vreme, ampak prave sopare pa se ne bo. Brrrm
pupa Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 No, hotela sem napisati, da Pervy že ve, kako je, ce se poleg "blondine" ne more upreti strastni, vrocekrvni crnolaski! Saj je Einherjer že rekel, da se mi on ne more upreti (no nekaj takega je rekel) Pupa
Ice Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 quote: POPRAVLJAM ENACBO: pervy na srecanju=tema+pivo + pupa na srecanju=tema+cisto malo piva skupaj = bolece ledvice in koleno KAJ JE NAROBE Z ENACBO??? rezultat je: pervy= best Ice
Einherjar Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 quote: malo matematicnih enacb: pervy na srecanju=tema+pivo + pupa na srecanju=tema+nic piva skupaj = bolece ledvice KAJ JE NAROBE Z ENACBO??? Mislim da manjka neznanka x. Torej F(x)=Einherjer :)) Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
Einherjar Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 quote: Saj je Einherjer že rekel, da se mi on ne more upreti (no nekaj takega je rekel) Tega pa res nisem rekel (kar ne pomeni, da ni res, ampak...). No kakorkoli ze.. Tole koleno in moje ledvice... Hmm Pupa mal bo treba tole razlozit. Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
Ice Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 ej sej ni treba,mi VSE razumemo,ne folk? best Ice
pupa Objavljeno Maj 22, 2001 Opozori Objavljeno Maj 22, 2001 Ja ne vem, ampak ko smo se pogovarjali kje in kdaj se bomo dobili, si nekaj podobnega rekel (oz. najdel si vzrok, da te ne bo pri pivu zaradi službe in benda), se spomniš? Kar pa ti, Ice razumeš, pa verjetno narobe razumeš Pupa
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se