Ice Objavljeno Maj 28, 2001 Opozori Objavljeno Maj 28, 2001 mam na dveh straneh max.5 m do polja,pa je vecinoma v redu.samo ko pride kmet s creino nisem edini,ki par dni ne odpira okna. best Ice
easyrider Objavljeno Maj 28, 2001 Opozori Objavljeno Maj 28, 2001 Kaj bi izbral, ce bi lahko: 1. 1x ali 2x na leto Creino 2. 365 dni/leto izpusne pline Odlocitev verjetno ni tako tezka. lp Easyrider
Einherjar Objavljeno Maj 28, 2001 Opozori Objavljeno Maj 28, 2001 quote: Kaj bi izbral, ce bi lahko: 1. 1x ali 2x na leto Creino 2. 365 dni/leto izpusne pline Res ni tezka... Jaz izberem st. 2 takoj... Vem, vem.. sem pac city kid. Einherjer ------------- Fighting For Odin And Glory!
easyrider Objavljeno Maj 28, 2001 Opozori Objavljeno Maj 28, 2001 Ampak lepo pa je, ko te namesto hupanja in turiranja motorjev (avtomobilskih) prebudi kikirikanje petelina, mukanje krav, lajanje psa in ropotanje sosedovega traktorja, medtem ko odlaga tovor iz Creine. lp Easyrider
pupa Objavljeno Maj 28, 2001 Opozori Objavljeno Maj 28, 2001 obema hvala za zelo podrobno razložitev mazanja usnja. Vaju bom oba malo poslušala, pa bom najbolj naredila. Pupa
easyrider Objavljeno Maj 28, 2001 Opozori Objavljeno Maj 28, 2001 Ni problema! Ti kar vprasaj, pa ti bom rad pomagal. lp Easyrider
Ice Objavljeno Maj 28, 2001 Opozori Objavljeno Maj 28, 2001 vidis easy... v temu kupu je pa crka pokopana: 5 m do polja na dveh straneh,na tretji sosedi,na cetrti pa glavna cesta z 20.000 vozili/dnevno.zdaj si pa izberi vonjave. best Ice na vprasanja radi odgovarjamo Edited by - Ice on 28/05/2001 14:01:26
easyrider Objavljeno Maj 28, 2001 Opozori Objavljeno Maj 28, 2001 Se pravi, da si zadel terno! Nekaksna mesanica kmeckega mescana torej (pa ne mislim ovalovazujoce). lp easyrider
Brrrm Objavljeno Maj 28, 2001 Opozori Objavljeno Maj 28, 2001 @Ledeni To ti je moralo biti pa res dolgcas in od sosedov je moralo mocno smrdeti tisti dan, da se ti je ljubilo steti do 20000 Brrrm
Ice Objavljeno Maj 28, 2001 Opozori Objavljeno Maj 28, 2001 da ne bo zvenelo kot opravicilo,ampak tukaj stejejo avtomati promet.21.800+ vozil na dan povprecno za leto 2000. tisto ko pa po kakecu smrdi je pa ene tri- do stirikrat na leto.smrdi a je vsaj "natur". dolgcas mi pa vecinoma rata,ko imam kak problem pri nacrtih. best Ice
Brrrm Objavljeno Maj 28, 2001 Opozori Objavljeno Maj 28, 2001 @Ice Ko te za nacrti zagrabi dolgcas, pa jih (nacrte namrec) malo zakompliciraj, da se investitorjem ne bo dolgcas Brrrm
Ice Objavljeno Maj 28, 2001 Opozori Objavljeno Maj 28, 2001 a-ha,pol jih lahko grem pa popravlat,ker so pretumasti,da grejo s prstom po crti.....ne hvala. resno,gre za cisto tehnicno izpeljivost nacrta,ker ko ga zacnes risati,v bistvu ne sme vec biti nejasnih tock.pa jih se zmeraj najdem. best Ice
Pervy Objavljeno Maj 28, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2001 HALOOO ZAKAJ SE TU GRE!?!? SPET MANJKAM 3 DNI PA MI NIC NI VEC JASNO!!!! PA SAME BEDARIJE PISETE! JAZ SEM POTREBEN IN TO JE EDINO KAR SEM SODI!!! CE MISLITE BIT RESNI SI NAREDITE DRUGI FORUM!!!
easyrider Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 quote: obema hvala za zelo podrobno razložitev mazanja usnja. Vaju bom oba malo poslušala, pa bom najbolj naredila. Pupa Se mali nasvet. Delov hlac, kjer se stikas s sedezem motorja (rit) rajsi ne mazi. Ce te namrec kdaj pelje kdo, ki misli, da se mora tudi sedez svetiti (premazan z mastjo) se ti lahko zgodi, da naenkrat ne bos vec vedela, kje natanko sedis. Obstaja pa ta moznost tudi takrat, ce je namazan samo en del (hlace ali sedez). lp Easyrider
pupa Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 quote: HALOOO ZAKAJ SE TU GRE!?!? SPET MANJKAM 3 DNI PA MI NIC NI VEC JASNO!!!! PA SAME BEDARIJE PISETE! JAZ SEM POTREBEN IN TO JE EDINO KAR SEM SODI!!! CE MISLITE BIT RESNI SI NAREDITE DRUGI FORUM!!! Pa kako punco maš ti to, da si skos potreben. Mislim da je samo lepa, pa precej neuporabna Žal zate prepozno, ampak pri Pupi nikoli noben ne ustane lacen. Pupa
Brrrm Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 Bro jutro Pupa. Komaj vstanes in se za usesi pocohas in ze na hormonca. Ti hormoni miru ne dajo sedaj, ko je se maj. Brrrm
pupa Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 Ah, pa ce je maj, pa hormoni nagajajo, pa tako osamljena samska deklica sem. Predvsem pa mi ni jasno zakaj se Pervy stalno pritožuje nad svojo potrebnostjo, ce ma punco. Pupa
FP Objavljeno Maj 29, 2001 Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 Mogoce pa rabi dve Edited by - FP on 29/05/2001 08:42:36
Pervy Objavljeno Maj 29, 2001 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2001 ej saj me moja punca popolnoma zadovlji, ampak le takrat ko je fizicno prisotna. ne morem pomagat ce postanem poteben medtem ko sem v sluzbi, nje pa nikjer blizu. a to pomeni da si morem se v sluzbi najti kako potesitev??? nazalost nisem na taki poziciji da bi mel svojo tajnico, ker zdaj ful razumem te sef-tajnica fore.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se