J Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 2-3/08/2003 Rijeka-za vpis: Tecno Corse, tel.335 386755, za rezervacijo je dovolj, da pokličete Benelli(numero verde-zastonj klic) 800 342 300.
Špilferderber Objavljeno Julij 3, 2003 Opozori Objavljeno Julij 3, 2003 če bo kdo na tej tesni vožnji, naj me pokliče, da mu sporočim naslov, kamor ga naj parkira (nekjevgaražibomoženajdlikotičekpress) :rolleyes:
Sanda7 Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 U mater to je moj sanjski motor odkar sem ga prvič videla v Trstu v štacuni,pa sem se ga upala samo pobožati kaj,da bi šla tega celo peljati,sploh si nebi upala,čeprav me mika.
Dave Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 Absolutno grem! V roku par dni poklicem... Ej, SS motor, pista na grobniku, kaj bi se hotu clovk druzga.
J Objavljeno Julij 4, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 Jaz sem nekaj časa mislil, da za mene ni sanjskega motorja! No zdaj sem se premislil! To je najblizje mojemu sanjskemu motorju!.....A ja, oooops sorry! V tistem memo-tu(namenjen Italijanom), kjer sem to vabilo čital, je tudi pisalo: Tisti, ki so ze lastniki Tornada, bojo lahko zastonj koristili progo! Bo treba klicat, sicer pa zna biti zanimivo vsaj videt to čudo! - ga še nisem!
miha600 Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 Pred nekaj tedni sem ga videl v živo. Ima ga bratranec od kolega. Motor je pa vsekakor zakon. Imam tudi nekaj fotk... in kratki filmček posnet z digitalcem. NORO :D :)
Jerry_exc Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 tole pa je slika da se ti srčni utrip dvigne :D
pero Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 Res je lep, sem ga videl tudi že v živo!!!!!! ;) :P :D <_< :) :rolleyes: <_< :) B) A loh tut z gipsom furam!!!Oblubm da nm nč bremzu!!!!! <_< :blink: :ph34r: :ph34r: Ciao,by Pero
Max Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 Absolutno grem! V roku par dni poklicem... Ej, SS motor, pista na grobniku, kaj bi se hotu clovk druzga. Me too! B)
Max Objavljeno Julij 4, 2003 Opozori Objavljeno Julij 4, 2003 (popravljeno) ...A loh tut z gipsom furam!!!... Eh, za tist krog al pa dva, bos pa ja gips snel, sej naumo nbenu puvedal :D :rolleyes: :P :D Popravljeno Julij 4, 2003. Popravil Max
pero Objavljeno Julij 5, 2003 Opozori Objavljeno Julij 5, 2003 ...A loh tut z gipsom furam!!!... ................. sej naumo nbenu puvedal :D :rolleyes: :P :D Max ti si res dobr prjatu!!!!!!! :rolleyes: ;) :D :P <_< :) Ciao,by Pero
miha600 Objavljeno Julij 5, 2003 Opozori Objavljeno Julij 5, 2003 Ko bom imel čas, še bom gor dal kako sliko :D :P
J Objavljeno Julij 6, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 6, 2003 (popravljeno) A je ta mogoče ta cenejši Biposto"17.000 euro", a se motim? Popravljeno Julij 6, 2003. Popravil J
miha600 Objavljeno Julij 7, 2003 Opozori Objavljeno Julij 7, 2003 A je ta mogoče ta cenejši Biposto"17.000 euro", a se motim? Tip je dal za njega malo manj kot 4 milijončke. :blink: Baje je dobil nekaj popusta, ker naj bi bill prvi kupec v slo. :D
Jerry_exc Objavljeno Julij 7, 2003 Opozori Objavljeno Julij 7, 2003 sam a ni tornado kao okol 8 miljočkov? :blink:
gapi Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 benelli tornado 900 Tre=3.924.805 sit benelli tornado L.E. Limited Edition=8.662.500 sit
kristian Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 Kaj naj rečem. Viva Italija,- da nam bencinskim zasvojencem pripravlja take poslastice - tako na dvah kot na štirih kolesih. Kak dolgcajt bi bil če jih nebi bilo! Motor je sanjski! Sem si ga ogledal na sejmu in to LE serijo. Še posebaj mi je všeč barva - kdo bi si mislu, da zelen barva lahko tudi ultra lepa na motorju - mogoče bo tut Kawasaki kdaj to skužu :P pa bo tisto grdo zeleno barvo zamenju (ja mogoče v naslednjem tisočteju). Ni kej so umetnki!
-pero- Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 ZELENA MORA OSTAT :angry: :D :) B)
-pero- Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 ...ta zelena je ena najlpših zelenih kar sem ijh kdaj vidu... :wub:
BaTeMaN Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 Benelli Tornado je tema. Motor je noro lep,.. ko se pelem za kolegom, ki ga ima,.. sam bulim v una dva ventilatorčka pod sedežem... :D Kawa pa je čisto prav zelena... v bistvu, če bi delal samo take zelene bi blo čist ok... ko sem bil še "majhen" otrok, je bla kawa zelena, jamaha modra, honda rdeča, suzuki rumen, aprilia bela in vse je blo jasno... na motokrosu v Lembergu :D KTM pa se ne spomnim...
Špilferderber Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 carska mašinca.. v bistvu eden redkih športnikov, ki mi je všeč (poleg 999 in R1100S B) )
J Objavljeno Julij 11, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 Takšno ninjo imam jaz, samo da je črna, ker se mi ni čakalo na zeleno! Sicer je pa pri vsakemu modelu Kawasakija, ta zelena barva drugačna! Včeraj je en moj znanec prevzel novo Ninjo12! Tista Črna pri črno/zlati kombinaciji je v bistvu zelo temno modra/zlata kombinacija! Potem mi je še serviser razlozil, da je ta zelena Ninja12 čisto drugačna zelena-bolj podobna zeleni, katero kawa uporablja pri svojih novih Jetski-jih in, da se od blizu v barvi vidijo velika metalna zrnca! Tema: A gre zdaj kdo na to predstavitev?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se