Wobewt Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 Tipičen dizajn zdeyšnjih dni <_< , zdej itak sam take dizajne mečejo ven, sey jih bo minil... Še vedno mi je Agusta najlepša B) B) , pa nova Laverda je tut replika
kristian Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 ZELENA MORA OSTAT Pero, ne mi zamert. Sej nisem reku, da morajo dat stran zeleno barvo, sam nekateri odtenki so pa res dolgočasni. Ko se da res tako lepo kombinrat! Sam to! Nč druzga. :) Sej nisem nič reku čez motor ali kej druzga.
Špilferderber Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 ZELENA MORA OSTAT Pero, ne mi zamert. Sej nisem reku, da morajo dat stran zeleno barvo, sam nekateri odtenki so pa res dolgočasni. Ko se da res tako lepo kombinrat! Sam to! Nč druzga. :) Sej nisem nič reku čez motor ali kej druzga. klasična reakcija, ko mački stopiš na rep.. jaz sem se tega že navadil na forumu.. :lol:
-pero- Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 ...če sm pa nesrečno zalubln :( :huh:
SiR Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 ...če sm pa nesrečno zalubln :( :huh: V ta namen ima forum poseben tematski sklop, se mu reče Ljubezen, pa še ena Psihiatrična delavnica je notri. Tukaj naj bi se pisalo o motorjih - tistih, katerega naslov nosi tema... Ergo - pojdi svojo ljubav do kawlna kam drugam izražat...
kristian Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 klasična reakcija, ko mački stopiš na rep.. jaz sem se tega že navadil na forumu.. Motiš se še vedno trdim, da je zelena, ki jo kavasaki uporablja prav nagravžna proti tej na benelliju! Po estetiki se pa motorja itak ne moreta primerjat!
emir Objavljeno Julij 29, 2003 Opozori Objavljeno Julij 29, 2003 jst mam nemen it, je se kdo za stvar?
tommy Objavljeno Julij 29, 2003 Opozori Objavljeno Julij 29, 2003 Lep lep ni kej! :rolleyes: :rolleyes: Sam ne vem če bi ga meu! bi padu pa bi mogu 3 leta na dele čakat! B)
SiR Objavljeno Julij 30, 2003 Opozori Objavljeno Julij 30, 2003 ...in je kdo bil? slikc kej? Verjetno vsi uni, ki so zgoraj napisali, da zihr grejo :P Za Maxa bi dal skor roko v ogenj, da ... bil :D
-pero- Objavljeno Julij 30, 2003 Opozori Objavljeno Julij 30, 2003 Verjetno vsi uni, ki so zgoraj napisali, da zihr grejo :P :lol: :lol:
BaTeMaN Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 2-3/08/2003 Rijeka-za vpis: Tecno Corse, tel.335 386755, za rezervacijo je dovolj, da pokličete Benelli(numero verde-zastonj klic) 800 342 300. 2-3/08/2003 Are you guys from the future ??? To je ta weekend :)
-pero- Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 ...aja, sori nism šeenkrat bral teme, sem jo pa našel med starimi pa sm mislu da je že mem.. ...in a pol kdo gre? mal bo gužva na cest, sploh če greste ke pa nazaj...če kdo gre je fotkič obvezen. lp :)
Max Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 (popravljeno) Za Maxa bi dal skor roko v ogenj, da ... bil :D Se dobr da sm dobricina po naravi, saj bi Symru v nasprotnem primeru imel sedaj peceno roko :rolleyes: :P ;) :D :blink: :unsure: :) Anybody hungry tonight? :huh: :rolleyes: :P Popravljeno Julij 31, 2003. Popravil Max
Max Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 (popravljeno) 2-3/08/2003 Are you guys from the future ??? To je ta weekend :) Sedaj, ko si jim napisal po Slovensky bodo mogoce postekali, da gre za prihodnik in ne preteklik :lol: :rolleyes: B) :D Popravljeno Julij 31, 2003. Popravil Max
BaTeMaN Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 Ma nisem nič slabega htel rečt... pač, še vedno lahko greste gledat, vozit, žurat,.. karkoli že... jao bom bil raje pssst, ko se kdo moti.
Max Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 Ma nisem nič slabega htel rečt... Pravilno!
SiR Objavljeno Avgust 1, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 Se dobr da sm dobricina po naravi, saj bi Symru v nasprotnem primeru imel sedaj peceno roko :rolleyes: :P ;) :D :blink: :unsure: :) Max, a greš res tišat? :P :D :lol: B)
Max Objavljeno Avgust 1, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 Se dobr da sm dobricina po naravi, saj bi Symru v nasprotnem primeru imel sedaj peceno roko :rolleyes: :P ;) :D :blink: :unsure: :) Max, a greš res tišat? :P :D :lol: B) Nein! Se tolko druzga dogaja, da sploh ne vem kam bi sel :unsure: :rolleyes: :P Mogoce na koncu nikamor :ph34r: ali Pula ali Ankaran ali Route 69 ali mobi krog ali Grobnik ali po zelji who know's :D
SiR Objavljeno Avgust 1, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 Mogoce na koncu nikamor :ph34r: ali Pula ali Ankaran ali Route 69 ali mobi krog ali Grobnik ali po zelji who know's :D MAx, najboljše, da ne greš nikamor :P :lol: B)
Max Objavljeno Avgust 1, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 (popravljeno) MAx, najboljše, da ne greš nikamor :P :lol: B) (MAx <_< :blink: speed typing :D ) Mogoce, will see :unsure: :P Popravljeno Avgust 1, 2003. Popravil Max
Dejans Objavljeno Avgust 3, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2003 Dons sm sreču enga modela z Benellijem :blink: Pa je imel tak kombinezon kot dalmatinec (pes) :blink: Vse kar sem še vidu, ko se je pelu mimo mene sta bla dva "jebemtilatorja" zadej pod sedežem :huh: Pa ne vem zakwa :huh:
BaTeMaN Objavljeno Avgust 3, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2003 Dons sm sreču enga modela z Benellijem :blink: Pa je imel tak kombinezon kot dalmatinec (pes) :blink: Vse kar sem še vidu, ko se je pelu mimo mene sta bla dva "jebemtilatorja" zadej pod sedežem :huh: Pa ne vem zakwa :huh: Ker ma tam hladilnik....
Max Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 No, kako je slo? :rolleyes: ...in potem vse tiho je bilo :huh:
SiR Objavljeno Avgust 4, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2003 Max in Dave - tam nekje na 2. in 3. strani sta napisala, da absolutno gresta prečekirat.. No, kako je bilo? :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se