Skoči na vsebino

Čelade od A do Ž

Priporočene objave

Objavljeno

Pozdravljena!

Jaz mislim, da ko boš šla kupovat čelado, ti bodo prijazni trgovci znali pomagat in svetovat. tak da ni panike! ti samo sprobaj pa da te ne tišči nikjer in če ne boš vzela kakšne ravno najbolj poceni, je kvaliteta zagotovljena. posvetuj se s trgovci.

LP

Objavljeno (popravljeno)

Odvisno na kakšne razdalje in kako hitro voziš. Če si le nedeljski voznik, malo po mestu in do Kranja, je dovolj katerakoli čelada s testom. Čelada ti mora dobro obtisniti ličnice in glavo. Če ti je premajhna, čutiš pritisk na čelu. Predlagam, da preiskusis cim vec različnih firm, ko bo prava boš že vedela. Na začetku naj bo kar bolj tesna, se čez čas malo poleže. Če pa delaš večtisočkilometrske ture, pa priporočam čelado Schubert S1. Izredna akustična izolacija, dobra zračnost in aerodinamika, notranji sončni vezir. Sam imam tudi dodatno čelado za po mestu, ki je ni škoda.

Prodam čelado <A HREF="http://www.motosvet.com/ads/celade/izpis.php?cid=189">AGV</A>

Lep pozdrav!

Popravljeno . Popravil Banditt
Objavljeno
in to mi je največja muka , iti po trgovinah in probaj, probaj in probaj ....a ma kdo trgovino do 22h odprto :)))) ka mi bo časa zmanjkalo??????

ženskam muka hoditi po trgovinah?? to mi je pa nekaj novega... :rolleyes:

PS: zelo težko ti svetujemo čelado, če ne objaviš svoje gole fotke :naughty: .

kaj sem ti rekel... :rolleyes:

no ... dva odgovora si pa le dobila (mal bolj resna)

Objavljeno
kej tazga bo kul ... ;)

women%20helmet%20bkwds.JPG

:-D

Objavljeno
a lahko kdo prestavi to imbecilno temo v tisti del foruma kamor paše?

klobasanje o barvah za lase in delovnih urah trgovin ne sodi pod opremo.

NO mislim , da sem se takoj opravičila, da sem napak postavila temo, samo s tem pa res ni rečeno , da je kdo izmed nas v hujši obliki duševne prizadetosti...

P.S zelo prijeten sprejem med vas :(((((((((

Objavljeno
Da si kupi en brain-cap ... al pa kahlo na glavo, pa gassa .. .

Sicer pa - čist preveč nasvetov o tem, katere čelade se priporočajo, je že na forumu ... a je tolk težko mal pobrskat in pogledat, si hotla v bistvu rečt "glejte, ajz sem tudi motoristka ... rabim mal pozornosti"?

Ja, vem, sem dežurni zoprnež ...

PS: zelo težko ti svetujemo čelado, če ne objaviš svoje gole fotke :naughty: .

mah ja no vsaj ti si skužil, da rabim pozornost .....

Objavljeno (popravljeno)

:friend2: ... nič se sekirat... sj boš itak čelado kupla, pa te nau več bolelo :P

vprašanje je res malo smešno... vprašaj tistega s katerim si se vozila, ali preprosto v štacuno s čeladami in pošnjofaj malo ...

ker imaš yamaho, sem prijazen s tabo :004

Popravljeno . Popravil maus
Objavljeno

Kaj si pa pričakovala, če odgovarjaš na provokacije :whistle:

Za svojo glavo kupi tisto kar tebi najbolje odgovarja, virtualno pa ne boš nič naredila.

Razen če si sama vrgla kost za chat-anje zaradi dolgega časa in bi rada malo pozornosti, kot je napisal Mashina :naughty:

Objavljeno (popravljeno)
NO mislim , da sem se takoj opravičila, da sem napak postavila temo, samo s tem pa res ni rečeno , da je kdo izmed nas v hujši obliki duševne prizadetosti...

P.S zelo prijeten sprejem med vas :( ((((((((

opravičila si se za napačno postavljeno topic..potem pa si klobasanje, ki nima povezave s temo samo še nadaljevala.

topici za parčkanje in preganjanje dolgega časa so v spodnejm delu foruma.

p.s.: za red na forumu skrbijo moderatorji.

Popravljeno . Popravil Nagaya
Objavljeno

Prosto delovno mesto

virtualni svetovalec za nakup motorja in motoristične opreme

vrsta zaposlitve: polni delovni čas

trajanje zaposlitve: za nedoločen čas

pogoj: vseved na motosvetu in 10 let vožnje na motornem kolesu brez padca

prijave sprejema MotoMars

nič nas ni strah če so motoristi z nami :whistle:

Objavljeno

P.S zelo prijeten sprejem med vas :( ((((((((

no, zdaj ko si ugotovila, da biti motosvetovec ni sala :ninja: , ne vem sicer zakaj se pritozujes nad reakcijami?????, glede na to da si ob vseh zavestnih napakah se celo kricala na nas!!!!!!!!! (velike crke :nono: ) mislim da je res edino kar lahko naredis da se odkupis, objava tvoje gole fotke :kva2: . potem pa bomo vidli kako naprej s celado. :winkiss::whistle:

Objavljeno

o kire zlobe

• Všeč mi je 1
Objavljeno
Spoštovani formulaši in izkušene glave pod čeladami.

Zelo kratko vprašanje imam za vas in vas prosim za nasvet.Trenutno sem še sopotnik na motorju Yamaha Drag star 1100 in nimam niti malo pojma o čeladah . Rada bi si kupila čelado, ki je kvalitetna ,udobna in ki ima vse dobre karakteristike nošenja in uporabe.Nisem več rosno mlada , pa verjetno to nima veze ,ali pa ??? bog vedi....Moj voznik me lahko vozi pod pogojem , da v vožnji uživam , torej veste kaj to pomeni?

PROSIM da mi svetujete kaj bi na mojo bučo pasalo :) ))))))))))))

hvala za odgovor.

Toliko za sedaj ker se mi jo mudi kupit zaradi odhoda malo dlje.

Ko pa se vrnem se z veseljem pridružim vašemu forumu,ki sem ga odkrila ..eto... danes...

nočko vsem

tole je - pri zenskah (vsaj po mojih izkusnjah z neznejsim spolom) - bolj vecji problemcic kot ne.

barva ?

oblika ?

look ?

pa kako se vklapa v all-over videz ?

kako pase k motorju ?

in k rokavicam ?

kaksni skornji ?

katere robcke ?

nahrbtnik na diagonalo ali klasicen ?

.

.

.

.

itd.

skratka odgovor takole preko spleta podati ni enostavna zadeva.

lahko pa parkiras svoj behind za volanom/krmilom, se oddricas do kramarja z motoopremo tvojega zaupanja in probavas kaj pase na glavo. ko se odlocis za dolocen model samo se sprobas kako se doticna izbira obnasa na trenutnem motociklu in (najbrz) si zmagala.

Objavljeno
tole je - pri zenskah (vsaj po mojih izkusnjah z neznejsim spolom) - bolj vecji problemcic kot ne.

barva ?

oblika ?

look ?

kako pase k motorju ?

in k rokavicam ?

kaksni skornji ?

katere robcke ?

.

.

.

.

itd.

Potrjujem. Je blo pri moji enako. :headbang:

Objavljeno

Mene pa neki zanim pr ARAI čeladah, sicer pr modelu Viper CLC (Complex Laminate Construction), to pomeni da je čelada kevlar\karbon?? :hmm::?

Objavljeno
Mene pa neki zanim pr ARAI čeladah, sicer pr modelu Viper CLC (Complex Laminate Construction), to pomeni da je čelada kevlar\karbon?? :hmm::?

najboljš da pokličeš pintarja pa ga vprašaš, rad razloži vse kar te zanima, če že na strani ne piše kaj o tem :)

Objavljeno

Arai Viper/GT full face helmet

With Pinlock visor.

Special features:

- Pull-out wind deflector on the chin

- Exchangeable breath deflector

- Sophisticated ventilation system with additional visor ventilation for the brow area

- Pinlock Anti-Fog system

- Visor lock system with anti-fog locking

- LRS visor lock system with anti-fog locking

- Aerodynamic helmet surface

- 3 helmet shell sizes ensure perfect fit

- Removable and washable lining (100% polyester)

Material: Fibreglass, CLC technology

Weight: approx. 1,380g

Test: ECE 22-05

Objavljeno

barva ?

oblika ?

look ?

kako pase k motorju ?

in k rokavicam ?

kaksni skornji ?

katere robcke ?

.

.

.

.

itd.

Fantje.... kje jih najdete? Najprej moraš bodočemu dekletu pogledat v torbico. Če najde v torbici koruzo, potem je definitivno KOKOŠKA.

skratka odgovor takole preko spleta podati ni enostavna zadeva.

lahko pa parkiras svoj behind za volanom/krmilom, se oddricas do kramarja z motoopremo tvojega zaupanja in probavas kaj pase na glavo. ko se odlocis za dolocen model samo se sprobas kako se doticna izbira obnasa na trenutnem motociklu in (najbrz) si zmagala.

Objavljeno (popravljeno)
Ja koga vraga ma pa blond baba tuki ...

nisem pa ne eno ne drugo ...

to mi delaj :naughty:

katero cross čelado priporočate

mora pa bit bolj lahka

Popravljeno . Popravil stuhec
Objavljeno

lp.

men pa neki zanima, ko sem kupil motor sem polek kupil še čalado shark rsr2 duhamel velikosti S. pa mi je za malenkost ohlapna v ličnicah pa me zanima če se kje dajo dobit podloge xs za to čalado. hvala

<h1 class="naslov">

</h1>

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

zanima me, katero (kakovostno) odprto čelado predlagate za vožnjo s skuterjem (do 50ccm). Cena ni važna.

Objavljeno
lp.

men pa neki zanima, ko sem kupil motor sem polek kupil še čalado shark rsr2 duhamel velikosti S. pa mi je za malenkost ohlapna v ličnicah pa me zanima če se kje dajo dobit podloge xs za to čalado. hvala

<h1 class="naslov">

</h1>

vprašaj v tc-motoshop.

Objavljeno
zanima me, katero (kakovostno) odprto čelado predlagate za vožnjo s skuterjem (do 50ccm). Cena ni važna.

Morda te prepriča katera od teh: (klikni me nežno)?

Lp, Boris Kompare B)

Objavljeno
Spoštovani formulaši in izkušene glave pod čeladami.

Zelo kratko vprašanje imam za vas in vas prosim za nasvet.Trenutno sem še sopotnik na motorju Yamaha Drag star 1100 in nimam niti malo pojma o čeladah . Rada bi si kupila čelado, ki je kvalitetna ,udobna in ki ima vse dobre karakteristike nošenja in uporabe.Nisem več rosno mlada , pa verjetno to nima veze ,ali pa ??? bog vedi....Moj voznik me lahko vozi pod pogojem , da v vožnji uživam , torej veste kaj to pomeni?

PROSIM da mi svetujete kaj bi na mojo bučo pasalo :)))))))))))))

hvala za odgovor.

Toliko za sedaj ker se mi jo mudi kupit zaradi odhoda malo dlje.

Ko pa se vrnem se z veseljem pridružim vašemu forumu,ki sem ga odkrila ..eto... danes...

nočko vsem

Gospodična, se je čelada že našla za glavico?

Objavljeno (popravljeno)

kateri test kvalitete more imet čelada da se uvrsti med najbolj varne čelade?

v kratkem grem po trgovinah pa me zanima na kaj morem pazit, rad bi kupil najbolj varno kar se le da v rangu 300-500€.

hvala za pomoč vnaprej

Popravljeno . Popravil impulz

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!