impulz Objavljeno Julij 19, 2009 Objavljeno Julij 19, 2009 zanima me če je kakšna velika razlika med airoh stelt senior in airoh dome. stelt senior je 350€, dome pa okol 200€. katero čelado bi priporočali nekomu, ki rabi čelado za "vsakdanjo rabo" in ne za profi rabo? http://airoh.com/prodotti/OffRoad/SteltSeniorView38.html http://airoh.com/en/prodotti/OffRoad/DomeParty.html lp
mare1411 Objavljeno Julij 22, 2009 Objavljeno Julij 22, 2009 kaj mislite o preklopni čeladi hjc symax? habat ima zdele kar občuten popust lpm
domi46 Objavljeno Julij 22, 2009 Objavljeno Julij 22, 2009 mene pa zanima kaj vi miselte v tej čeladi http://www.tramas.si/index.php?productID=902 http://www.velo.si/product2.aspx?PId=16&am...36&langid=2 kr bi jo rad kupu sm ne vem če bo za kej
tomash Objavljeno Avgust 3, 2009 Objavljeno Avgust 3, 2009 Ali se da čelado prebarvat in če kdo ve kdo to naredi. Jaz bi svojo na živo rumeno špricnu, se menda z lune vidi.
Trdonja Objavljeno Avgust 3, 2009 Objavljeno Avgust 3, 2009 Glede špricanja... razstavi, pobrusi (ne vizir), primer, dvokomponentno farbo špricni pa bo. Mogoče pa greš v mešalnico barv, npr Aro v Levec, imam dobre izkušnje. Povprašaj pa ti bodo svetovali. Bodi pa pozoren na sprej (vkolikor boš si sam izbiral barvo, da ti zmešajo) oz. preveri, če je pokrovček izpraven. Sem dobil nazadnje nek sklumpan pokrovček, je špricalo vsepovprek. Se ta akrilna dvokomponentna zadeva super obnese, s tem da mi je airbrush bolj všeč. Za to kar ti želiš, pa bo sprej z dobro predpripravo in malo truda čist ok.
kompi Objavljeno Avgust 3, 2009 Objavljeno Avgust 3, 2009 Ali se da čelado prebarvat in če kdo ve kdo to naredi. Jaz bi svojo na živo rumeno špricnu, se menda z lune vidi. Preden se lotiš izpovedovanja umetniškega navdiha v domači garaži, raje dvakrat dobro premisli. Čelada varuje glavo – tvoj edini osebni računalnik, ki pa ga skoraj ni mogoče servisirati ali popravljati. Namreč: čelade, ki so izdelane iz brizgane plastike (takšnih je več kot 80%), lahko poškodujejo tudi čisto vsakdanja kemična sredstva (kot npr. za čiščenje stekel, razne barve, lepila …) in to tako, da poškodba sploh ni vidna. Zaradi tega na čelade iz brizgane plastike ne nanašaj barv, bencina ali drugih kemičnih sredstev in pri ravnanju z njo skrbno upoštevaj proizvajalčeva navodila. Dejstvo je, da bi lahko čelado kakršnekoli spremembe naredile neučinkovito. Lp, Boris Kompare
MARE 65 Objavljeno Avgust 4, 2009 Objavljeno Avgust 4, 2009 A je že kdo videl v živo novo Shoei xr 1100 in morda celo probal ?
MARE 65 Objavljeno Avgust 4, 2009 Objavljeno Avgust 4, 2009 a ne pride šele septembra ven? Ja to sem bral, vendar jih ima Louis že v prodaji.
sky125 Objavljeno Avgust 6, 2009 Objavljeno Avgust 6, 2009 Kje v kranju je kakšna trgovina s čeladami?
kompi Objavljeno Avgust 7, 2009 Objavljeno Avgust 7, 2009 Kje v kranju je kakšna trgovina s čeladami? Če iščeš čelade Nolan, X-lite ali Grex, klikni tukaj. Lp, Boris Kompare
Pips Objavljeno Avgust 7, 2009 Objavljeno Avgust 7, 2009 Pozdravljen g.Kompi. Dovoli ,da se ti v imenu zadovoljne Celjanke,ki je postala nova lastnica Nolan čelade zahvalim za tvojo strokovnost in profesionalnost.
kompi Objavljeno Avgust 10, 2009 Objavljeno Avgust 10, 2009 Pozdravljen g.Kompi. Dovoli ,da se ti v imenu zadovoljne Celjanke,ki je postala nova lastnica Nolan čelade zahvalim za tvojo strokovnost in profesionalnost. Hvala Pips! Trudimo se po naših najboljših močeh in zelo smo veseli, če vemo, da so naše stranke zadovoljne. Lp, Boris Kompare
Cartman Objavljeno September 22, 2009 Objavljeno September 22, 2009 jst bi meu to a je kdo vidu cromwell čelade kje v "bližini"
Prevtzer Objavljeno September 22, 2009 Objavljeno September 22, 2009 Ima kdo izkušnje s HJC AC-11? Trenutno se prodaja za 120€
Prevtzer Objavljeno September 22, 2009 Objavljeno September 22, 2009 Ima kdo izkušnje s HJC AC-11? Trenutno se prodaja za 120€ Vidim, da je nimajo več v redni ponudbi, tako da je to najbrž starejši model. Kaj pa FS-10 (je v ponudbi) ima kdo izkušnje s tem? Hvala
budacki Objavljeno September 22, 2009 Objavljeno September 22, 2009 Danes fural nzi spyder III, celada nevem no ... za to ceno da zvizga. hehe cudno no ( pa to pri hitrosti 90 na uro ). Sicer pa mozno, da tut nism ksnih odprtin zapru in podobno. Ima pa zanimiv sistem odpiranja. v Prvo sem skoraj sipico dol spukau hehe [url=http://www.google.si/search?hl=sl&client=firefox-a&channel=s&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=nD9&ei=cgO5SvfgM5CCmgOvj9VU&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=nzi+spyder+III&spell=1]
paris2 Objavljeno September 22, 2009 Objavljeno September 22, 2009 (popravljeno) Ima kdo izkušnje s HJC AC-11? Trenutno se prodaja za 120€ Vidim, da je nimajo več v redni ponudbi, tako da je to najbrž starejši model. Kaj pa FS-10 (je v ponudbi) ima kdo izkušnje s tem? Hvala FS-10 mi je kul ker ima notranji temen vizir. Jaz imam oba temna; notranjega in zunanjega. Čelada ne piska in ne bobni. Pri večjih hitrostih se obnese super. Popravljeno September 22, 2009. Popravil paris2
Prevtzer Objavljeno September 23, 2009 Objavljeno September 23, 2009 FS-10 mi je kul ker ima notranji temen vizir. Jaz imam oba temna; notranjega in zunanjega. Čelada ne piska in ne bobni. Pri večjih hitrostih se obnese super. No super, bom to vzeu, za neki mn kt 160€ (siva) se sigurm splača.
paris2 Objavljeno September 23, 2009 Objavljeno September 23, 2009 No super, bom to vzeu, za neki mn kt 160€ (siva) se sigurm splača. kul! Jst mam sicer modro...
marko55 Objavljeno September 23, 2009 Objavljeno September 23, 2009 Ima kdo izkušnje s HJC AC-11? Trenutno se prodaja za 120€ Vidim, da je nimajo več v redni ponudbi, tako da je to najbrž starejši model. Kaj pa FS-10 (je v ponudbi) ima kdo izkušnje s tem? Hvala Jaz imam AC-11 za na stezo. Je lahka, ima dvojni d obroč za zapenjanje in je precej zračna. Poleg tega mi super sede na glavo in razmišljam, da bi si kupil še eno "za rezervo" dokler se jih še da dobiti.
Prevtzer Objavljeno September 23, 2009 Objavljeno September 23, 2009 Jaz imam AC-11 za na stezo. Je lahka, ima dvojni d obroč za zapenjanje in je precej zračna. Poleg tega mi super sede na glavo in razmišljam, da bi si kupil še eno "za rezervo" dokler se jih še da dobiti. Na fc-moto jih majo trenutno zlo pocen. Samo ne vem ker let so ble narjene, lahko da so stare.
marko55 Objavljeno September 23, 2009 Objavljeno September 23, 2009 Na fc-moto jih majo trenutno zlo pocen. Samo ne vem ker let so ble narjene, lahko da so stare. Vem da jih imajo poceni. Model so drugače delali do konca 2007 in prodajali tudi še v letu 2008 (vsaj pri nas in pri FC-moto), potem pa jo je nasledil model HQ1.
Matic7 Objavljeno September 27, 2009 Objavljeno September 27, 2009 Jaz pa moram pohvalit fante iz Compaca. Ne samo, da so mi včeraj prijazno posodili čelado na test. Med tem, ko sem se sam preganjal s testno čelado sem in tja, so na moji čeladi pogledali zakaj občasno piha od zgoraj vanjo, ter zamenjali tesnilo in mehanizem za dvig vizirja. O računu raje ne bom na glas, da ne bodo imeli prevelike gužve tam. Pa še enkrat opravičilo, da sem zamudil nazaj kakšnih 10 minut - nekoga, ki se sredi ovinka tik pred teboj vleže na bok, pač ne pustiš samega, dokler ne veš, da je z njim vse ok.
paris2 Objavljeno September 28, 2009 Objavljeno September 28, 2009 Jaz pa moram pohvalit fante iz Compaca. Ne samo, da so mi včeraj prijazno posodili čelado na test. Med tem, ko sem se sam preganjal s testno čelado sem in tja, so na moji čeladi pogledali zakaj občasno piha od zgoraj vanjo, ter zamenjali tesnilo in mehanizem za dvig vizirja. O računu raje ne bom na glas, da ne bodo imeli prevelike gužve tam. Pa še enkrat opravičilo, da sem zamudil nazaj kakšnih 10 minut - nekoga, ki se sredi ovinka tik pred teboj vleže na bok, pač ne pustiš samega, dokler ne veš, da je z njim vse ok. hm, fajn. Kje v ljubljani pa lahk x-lite 802 čelado sprobam? V btc-ju ; gama center pravjo da ne.???
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se