cikadina Objavljeno Oktober 25, 2014 Opozori Objavljeno Oktober 25, 2014 (popravljeno) mal smetiva :glare: , drgač pa nimam pojma za endure sej je zima no samo da se nisi spreobrnu da ne bo prou off topic zdej grem vrst oblazinjenje od celad v stroj, s programom in gelom za sportno perilo Popravljeno Oktober 25, 2014. Popravil cikadina DAMI34 1
DrSaso Objavljeno November 13, 2014 Opozori Objavljeno November 13, 2014 Zdravo! Rabim nasvet pri nakupu otroške čelade za minimoto. Kaksna je, če sploh je, razlika med spodnjimi tremi? https://www.louis.at/en/artikel/mtr-s-7/216061?filter_size=XS&list=24338406 https://www.louis.at/en/artikel/streetfighter-transformer/216091?filter_size=XS&list=24338406 https://www.louis.at/en/artikel/probiker-rsx-5/215595?filter_size=XS&list=24338515 Kaksna druga priporocila? Lp, Sašo
ludiluka Objavljeno November 13, 2014 Opozori Objavljeno November 13, 2014 (popravljeno) Če je za otroka kupi kako full face čelado za kolo oziroma če hočeš da je prov moto čelada glej da je teža čim lažja (zadnja stvari ki si jo želiš je dati otorku pretežko čelado ) Popravljeno November 13, 2014. Popravil ludiluka
StaraFeltna Objavljeno November 13, 2014 Opozori Objavljeno November 13, 2014 http://www.ebay.it/itm/NUOVO-casco-Nitro-Dynamo-Uno-Junior-bambini-giovani-moto-bici-/201210186691?pt=LH_DefaultDomain_101&var=&hash=item2ed90fcbc3 Menda pošilja v SLO le kontaktirat ga je treba. ORTO moto čelada junior.
BenX Objavljeno November 25, 2014 Opozori Objavljeno November 25, 2014 naslov je: friends_dont_let_friends_scratch_their_helmets builder, TakeALookAround, DXR16 in 2 others 5
TakeALookAround Objavljeno December 25, 2014 Opozori Objavljeno December 25, 2014 (popravljeno) Zdej mam HJC RPHA 10, pa mi je razpadla.... :grim Preveckrat ocitno po tleh, pa je bojda zanic, nenazadnje se je pa se "celjust" odlomila, tko da.....bi isto vzel, ker mi je ok, sam nebi spet navadne crne... Sej bi sliko pripel, ce bi jo imel, pa je disk shodil.... Popravljeno December 25, 2014. Popravil DIN
izibajker Objavljeno December 26, 2014 Opozori Objavljeno December 26, 2014 Zjle prvic vidm, dolgocasna res ni , pa jo majo v bsu kokr je netu verjet... Prek eBaya (iz Anglije) se jo v tem trenutku dobi za 302€ (s poštnino vred). Za 290€ se pa ena tudi na Bolhi prodaja. TakeALookAround 1
notranc Objavljeno Januar 10, 2015 Opozori Objavljeno Januar 10, 2015 ... PS: pes se navdusuje nad uno k ma integrirano stop-lampo in HUD display Pa ne, da vse uporabljaš. Lp,n
Nearrain Objavljeno Januar 10, 2015 Opozori Objavljeno Januar 10, 2015 Pa ne, da vse uporabljaš. Lp,n Unih k jih ne, jih ni na sliki . . .
notranc Objavljeno Januar 10, 2015 Opozori Objavljeno Januar 10, 2015 Unih k jih ne, jih ni na sliki . . . Se mi je zdi skrajno desna v prvi vrsti nekaj majhna pa sem mislil, da je otroška
Nearrain Objavljeno Januar 10, 2015 Opozori Objavljeno Januar 10, 2015 Se mi je zdi skrajno desna v prvi vrsti nekaj majhna pa sem mislil, da je otroška Ta je drgac smukaska ...uporabljam jo za letet z jadralnim padalom
notranc Objavljeno Januar 10, 2015 Opozori Objavljeno Januar 10, 2015 Ta je drgac smukaska ...uporabljam jo za letet z jadralnim padalom Tebi pa zgleda ne more biti dolgcajt se ti vedno nekaj adrenalinskega dogaja
Bmflar Objavljeno Januar 15, 2015 Opozori Objavljeno Januar 15, 2015 uf..dobra je :closedeyes: Čelada al tamala ... sej poznam odgovor no... ni treba....
notranc Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 DXR16 pa kaj ti tud vse čelade uporabljš? Strokovnjaki prvijo, da je potrebno čelado zamenjati cca vsakih 5 let, če pa jo poškoduješ pač prej. Ali so ti strokovnjaki zgolj prodajalci, ki na tak način povečujejo prodajo ali se materijal dejansko toliko utrudi? Lp,n
Nearrain Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 (popravljeno) DXR16 pa kaj ti tud vse čelade uporabljš? Strokovnjaki prvijo, da je potrebno čelado zamenjati cca vsakih 5 let, če pa jo poškoduješ pač prej. Ali so ti strokovnjaki zgolj prodajalci, ki na tak način povečujejo prodajo ali se materijal dejansko toliko utrudi? Lp,n A to potem pomeni, da jih prodajalci/proizvajalci po petih letih stran mecejo? Ce kupis celado, katera je predlanski model in je cena ugodna, jo potemtakem lahko uporabljas po njihovih bullshit priporocilih samo dve leti? IMHO Buche PS: bral sem eno tako raziskavo v kateri je 20 let stara celada, narejena po standardih izpred 20-ih let opravila test z odliko po obeh standardih Snell in DOT. Popravljeno Januar 16, 2015. Popravil Nearrain Igi Pop, builder in notranc 3
notranc Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 A to potem pomeni, da jih prodajalci/proizvajalci po petih letih stran mecejo? Ce kupis celado katera je predlanski model in je cena ugodna, jo potem takem lahko uporabljas po njihovih bullshit priporocilih samo dve leti? IMHO Buche PS: bral sem eno tako raziskavo v kateri je 20 let stara celada, narejena po standardih izpred 20-ih let opravila test z odliko po obeh standardih Snell in DOT. Sej zato sem vprašal, ko sem videl vse vaše čelade bi po taki logiki za njih zapravil celo premoženje. Po moje je potrebno oprati notranjenje oblazinjenje vsake toliko časa ( stvar osebne higijene ), menjava pa pride v poštev, ko se notranja obloga toliko poda, da začne čelada plesati na glavi. Ali se motim? Lp,notranc builder 1
skalaprava Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Po moje je potrebno oprati notranjenje oblazinjenje vsake toliko časa ( stvar osebne higijene ), menjava pa pride v poštev, ko se notranja obloga toliko poda, da začne čelada plesati na glavi. Ali se motim? Higijena se precej poveča, če tudi poleti nosiš tanko podkapo. Jaz jo vedno uporabljam. Kar se pa notranje obloge tiče: ko se posede, se lahko nabavi nova, saj če je pralna je seveda tudi zameljiva. Tako sem recimo zdajle na svoji tri leta stari Schuberth-ki zamenjal precej posedene lične blazinice z novimi. Strošek je sicer oderuški za neke blazinice (cca. 50€), ampak sede pa sedaj čelada spet ko prvi dan DXR16, notranc, Nearrain in 2 others 5
builder Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Higijena se precej poveča, če tudi poleti nosiš tanko podkapo. Jaz jo vedno uporabljam. Kar se pa notranje obloge tiče: ko se posede, se lahko nabavi nova, saj če je pralna je seveda tudi zameljiva. Tako sem recimo zdajle na svoji tri leta stari Schuberth-ki zamenjal precej posedene lične blazinice z novimi. Strošek je sicer oderuški za neke blazinice (cca. 50€), ampak sede pa sedaj čelada spet ko prvi dan tako kot si rekel, enkrat zamenjaš, ko je pa cajt zopet za drugič, kupiš novo čelado :grim skalaprava 1
DXR16 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 DXR16 pa kaj ti tud vse čelade uporabljš? Strokovnjaki prvijo, da je potrebno čelado zamenjati cca vsakih 5 let, če pa jo poškoduješ pač prej. Ali so ti strokovnjaki zgolj prodajalci, ki na tak način povečujejo prodajo ali se materijal dejansko toliko utrudi? Lp,n Ja vse na enkrat si nataknem na glavo in pičom.... hec Saj veš kako so strokovnjaki,samo $$$ je pa res,da ko se mi noter obrabi...jo menjam. Tista ta prva črna in rdeča je po enih treh mesecih,ko sem jo kupil padla oziroma udarla po cesti,ker sem zdrsniu potleh. Res zdaj je podrsana in,če bi bilo tako kot pravijo strokovnjaki bi jo mogu menjat. Samo nevem koliko bi mi pomagalo (bog ne daj) če bi prbiu kam nova čelada,ali ta ki je malo podrsana.. Ja v letih se naberejo,ker jih ne mečem proč....bi lahko bile še tri samo eno mojo najlepšo so ukradli v Izoli in drugi dve pa na moto zborih. notranc in builder 2
builder Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 lahko bile še tri samo eno mojo najlepšo so ukradli v Izoli in drugi dve pa na moto zborih. bolš to, kot da so ti ukradli motor, pa čelado pustil DXR16 in notranc 2
DXR16 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 bolš to, kot da so ti ukradli motor, pa čelado pustil haha...ja tisti bi bili sigurno profiči... builder in notranc 2
builder Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 haha...ja tisti bi bili sigurno profiči... tem se reče pošten lopov :grim
VS800 Objavljeno Januar 16, 2015 Opozori Objavljeno Januar 16, 2015 Ja vse na enkrat si nataknem na glavo in pičom.... hec Saj veš kako so strokovnjaki,samo $$$ je pa res,da ko se mi noter obrabi...jo menjam. Tista ta prva črna in rdeča je po enih treh mesecih,ko sem jo kupil padla oziroma udarla po cesti,ker sem zdrsniu potleh. Res zdaj je podrsana in,če bi bilo tako kot pravijo strokovnjaki bi jo mogu menjat. Samo nevem koliko bi mi pomagalo (bog ne daj) če bi prbiu kam nova čelada,ali ta ki je malo podrsana.. Ja v letih se naberejo,ker jih ne mečem proč....bi lahko bile še tri samo eno mojo najlepšo so ukradli v Izoli in drugi dve pa na moto zborih. To ti delajo uslugo, da se ti ne zabaše doma.......
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se