KeC Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 @ justaboyBi lahko bil malo bolj natančen: si pokril mehanizem (roka, selotjep ... ) in žvižganje je ponehalo, ali se ti samo zdi, da zvok najbolj slišiš v predelu ušes? Lp, Boris Kompare B) Citirano iz teme Nolan, X-lite. Verjetno se ti je malo zalomilo pri pregledovanju teme. Po moji oceni je čelada dobra, je pa garancijski rok 5 let tako da če je starejša ti bodo priporočali, da jo počasi zamenjaš.
urkoman Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Citirano iz teme Nolan, X-lite. Verjetno se ti je malo zalomilo pri pregledovanju teme. Po moji oceni je čelada dobra, je pa garancijski rok 5 let tako da če je starejša ti bodo priporočali, da jo počasi zamenjaš. Zivjo kec Ce si men tole namenil, te moram uprasat kako je ce kupis celado iz trgovine, se pravi nerabljeno in je celada stara pac tistih 4-5 let? Garancija velja meni kot fizicni osebi od dneva nakupa, al je bla ta garancija namenjena trgovini in je ze potekla? Hvala
rosse20 Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 jst sem kupla čelado pri njih... pred kakšnimi 14 dnevi... je pa lanska... in so mi rekli, da je 5 let od dneva nakupa :naughty:
urkoman Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 jst sem kupla čelado pri njih... pred kakšnimi 14 dnevi... je pa lanska... in so mi rekli, da je 5 let od dneva nakupa :naughty: A res u Ahac & Co si kupila celado :) Oni se pocas poslavljajo od motoristicnih izdelkov, tako da je zdele pri njih res poceni. Ja supr, jest mam kao nek racun, tko da lahko ocitno s tistim uveljavljam garancijo. Sem pa preizkusil celado in je res prevec lufta med dihtengo in vizirjem, zaradi tega pa tut fajn ropota in ulece zrak v celado. Urko
črnolaska Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 Zivjo kecCe si men tole namenil, te moram uprasat kako je ce kupis celado iz trgovine, se pravi nerabljeno in je celada stara pac tistih 4-5 let? Garancija velja meni kot fizicni osebi od dneva nakupa, al je bla ta garancija namenjena trgovini in je ze potekla? Hvala
kompi Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 @ urkoman Čelada N92 je bila leta 2001, ko smo jo imeli nazadnje v prodajnem programu, vrhunska, iz kompozitnih materialov ročno izdelana čelada, namenjena športnemu motociklizmu. No danes jo je že povozil čas in nova spoznanja. Žal mi ni znano, kje vse se je vsa ta leta valjala čelada, zato ti zelo težko podam oceno o ustreznosti. 5 letni garancijski rok prične teči z dnevom nakupa, kupec pa garancijo in ostale ugodnosti uveljavlja (z računom in potrjenim garancijskim listom) pri prodajalcu, kjer je čelado kupil. Seveda je potem prodajalčeva stvar, po katerih poteh in kako ureja zadeve dalje. V Compaco-u recimo prevzamemo stroške servisiranja in morebitnih garancijskih popravil za vse čelade, ki so bile prodane v naši pooblaščeni prodajni mreži. Na PM sem ti poslal izsek iz navodil za uporabo, kjer je opisan postopek nastavitve tesnjenja vizirja. V kolikor pa bi kljub temu še vedno imel težave, se prosim oglasi v Velenju in (brezplačno) ti bomo nastavili zatesnitev vizirja. Lp, Boris Kompare B)
rosse20 Objavljeno Junij 21, 2007 Opozori Objavljeno Junij 21, 2007 A res u Ahac & Co si kupila celado :) Oni se pocas poslavljajo od motoristicnih izdelkov, tako da je zdele pri njih res poceni.Ja supr, jest mam kao nek racun, tko da lahko ocitno s tistim uveljavljam garancijo. Sem pa preizkusil celado in je res prevec lufta med dihtengo in vizirjem, zaradi tega pa tut fajn ropota in ulece zrak v celado. Urko se opravičujem... pozabila sem povedat, da v velenju :whistle:
Andrej.d Objavljeno Junij 22, 2007 Opozori Objavljeno Junij 22, 2007 Včasih vozim drugače in za to priliko bi imel čelado Momo - Fighter. Ali je v Sloveniji zastopnik? Ali jo že kdo uporablja ?
Hornet Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 Torej za čelado Nolan, model N60 potrebujem nov/dodaten vezir. Zanimajo me vsi med katerimi lahko izbiram. Močno zatemnjen in prozoren me ne zanimajo ker jih ne potrebujem zato pa pridejo v upoštev do srednje zatemnjeni in pa metalizirani. Je metaliziran kaj drugačen od ostalih ali se razlikuje le po izgledu?
k0ci Objavljeno Junij 30, 2007 Opozori Objavljeno Junij 30, 2007 metaliziran je nekje vmes med močno zatemnjenim in srednje zatemnjenim, čeprav bolj vleče na srednje zatemnjenega razlika med metaliziranim in ostalimi je v tem, da je prednja stran prevlečena z neko refleksno snovjo, tako da se od zunaj ne vidi v čelado + to da zelo dobro odbija sončno svetlobo, zato se lahko voziš tudi ko skoraj gledaš proti soncu
Hornet Objavljeno Julij 1, 2007 Opozori Objavljeno Julij 1, 2007 Potem bi mi pa metaliziran vizir olajšal vožnjo predvsem v popoldanskih urah v smeri proti zahodu ker je včasih hudičevo moteče če ne veš kje se voziš. :whistle:
smokey20 Objavljeno Julij 2, 2007 Opozori Objavljeno Julij 2, 2007 Meni so pred kratkim odtujili čelado :headbang: Mogoče kak predlog, kje bi se trenutno dalo dobit najbolj ugodno čelado? cena+kvaliteta popust? imam yzf r1
kompi Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Torej za čelado Nolan, model N60 potrebujem nov/dodaten vezir. Zanimajo me vsi med katerimi lahko izbiram. Močno zatemnjen in prozoren me ne zanimajo ker jih ne potrebujem zato pa pridejo v upoštev do srednje zatemnjeni in pa metalizirani. Je metaliziran kaj drugačen od ostalih ali se razlikuje le po izgledu? Za čelado N60 lahko izbiraš med prozornim, rahlo zatemnjenim in močno zatemnjenim vizirjem. Metaliziranih vizirjev za tvojo čelado žal ni več v ponudbi. Lp, Boris Kompare B)
kompi Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Meni so pred kratkim odtujili čelado :headbang: Mogoče kak predlog, kje bi se trenutno dalo dobit najbolj ugodno čelado? cena+kvaliteta popust? imam yzf r1 Pri nas smo vedno v akciji. Čelad imamo pa toliko, da jih prodajamo :friend2: Lp, Boris Kompare B)
rosse20 Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 zdravo kompi... spet imam probleme... in to velike... na levi strani mi je začelo pihati v čelado, tako da se komaj peljem z njo. a je možno, da se je pokvaril tisti zračnik na levi strani? ker ko zaprem z roko tisti zračnik spredaj na sredini spodaj, mi v levo stran piha še bolj. to se je zgodilo 1x med vožnjo in me res moti.
smokey20 Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Pri nas smo vedno v akciji. Čelad imamo pa toliko, da jih prodajamo :friend2: Lp, Boris Kompare B) No pol mi pa ugodno ponudite eno čelado :krneki:
kompi Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 zdravo kompi... spet imam probleme... in to velike... na levi strani mi je začelo pihati v čelado, tako da se komaj peljem z njo.a je možno, da se je pokvaril tisti zračnik na levi strani? ker ko zaprem z roko tisti zračnik spredaj na sredini spodaj, mi v levo stran piha še bolj. to se je zgodilo 1x med vožnjo in me res moti. Vse je možno. In vse se da urediti. Oglasi se. Z motorjem. Bomo uredili in takoj preizkusili učinek opravljenega dela. No pol mi pa ugodno ponudite eno čelado :krneki: Mogoče pa tukaj najdeš kaj zase. Lp, Boris Kompare B)
Ni3ous Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 A se da take praske spolirat, al morm nov vizir kupit?
Čamac Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 če mene vprašaš nov vizir. najbolje pa ti bo povedal kompi
NejcZ Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 Mi lahko nekdo pove, kje bi dobil metaliziran vizir za mojo noname oz Grex čelado? Hvala!
k0ci Objavljeno Julij 3, 2007 Opozori Objavljeno Julij 3, 2007 grex je del skupine nolan, in vizir ti lahko zrihta prav kompi, ampak le če metaliziran vizir sploh obstaja za tvoj model čelade
NejcZ Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Kompi je iz Velenja ne? Imate tam v nolanu kaj na zalogi? Ker v Velenju sem skoraj vsak dan, pa še bom enkrat oglasil. LP
kompi Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 A se da take praske spolirat, al morm nov vizir kupit? Vizirja žal ni mogoče spolirati. Potrebno ga bo zamenjati. Mi lahko nekdo pove, kje bi dobil metaliziran vizir za mojo noname oz Grex čelado? Hvala! Za čelado Grex lahko izbiraš med prozornim, rahlo zatemnjenim in močno zatemnjenim vizirjem. Metaliziranih vizirjev za tvojo čelado žal ni v ponudbi. Lp, Boris Kompare B)
50ccm Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 lp....kompi bi mi zanav razlost od cesa je moja calada Nolan N61 postala mehurckasat po nalepkah mogoce zaradi sonca?
kompi Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 lp....kompi bi mi zanav razlost od cesa je moja calada Nolan N61 postala mehurckasat po nalepkah mogoce zaradi sonca? Težko sodim, dokler ne vidim čelade. Največkrat je v takšnih primerih krivo kakšno izmed agresivnih čistilnih sredstev, s katerimi bi lahko bila čiščena čelada. Ne izključujem pa niti možnosti slabega stika lepila grafičnih nalepk s podlago ... mehurčke bi lahko povzročila tudi dolgotrajna izpostavljenost čelade na vročini in soncu ... Lp, Boris Kompare :)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se