bauca Objavljeno Julij 5, 2003 Deli Objavljeno Julij 5, 2003 No pa poglejmo (je bol šala ampak vseeno je pa tud malo res) : Moški : Starost in njihova pijača takrat : 17 - pivo 25 - vodka 35 - scotch 48 - dvojni scotch 66 - olivno olje Stavek, ki ga uporablja za zapeljevanje nežnega spola : 17 - mojih staršev čez vikend ni doma 25 - moje punce ni doma čez vikend 35 - moje zaročenke ni doma čez vikend 48 - moje žene ni doma čez vikend 66 - moja žena je mrtva Definicija uspešnega zmenka : 17 - jezik 25 - zajtrk 35 - nisem zamudil svojega terapevta 48 - ni mi bilo treba spoznati njenih otrok 66 - domov sem prišel živ Idealna starost za poroko : 17 - 25 25 - 35 35 - 48 48 - 66 66 - 17 Idealni zmenek : 17 - ogled grozljivke v kinu 25 - razdeliva si račun, preden greva k meni 35 - pridi k meni 48 - pridi k meni in skuhaj večerjo 66 - ženska Ženske : Starost in njihova pijača takrat : 17 - limonada 25 - belo vino 35 - rdeče vino 48 - Don Perignon 66 - kozarec Jack Danielsa ob uporabi slinčka Izgovor da ne rabi it na zmenek : 17 - moram si umiti lase 25 - moram si umiti in urediti lase 35 - moram si pobarvati lase 48 - Mič styling mi mora pobarvati lase 66 - Mič styling mi mora pobarvati lasuljo Najljubši šport : 17 - nakupovanje 25 - nakupovanje 35 - nakupovanje 48 - nakupovanje 66 - nakupovanje Definicija uspešnega zmenka : 17 - McDonalds 25 - kosilo 35 - diamant 48 - velik diamant 66 - sama doma Idealna starost za poroko : 17 - 17 25 - 25 35 - 35 48 - 48 66 - 66 Idealni zmenek : 17 - on ponudi, da plača 25 - on plača 35 - on skuha zajtrk naslednje jutro 48 - on skuha zajtrk naslednje jutro tudi za otroke 66 - on lahko prežveči zajtrk Pa rečte da ni tak ... :lol: :lol: ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 5, 2003 Deli Objavljeno Julij 5, 2003 17 - pivo 25 - vodka 35 - scotch 48 - dvojni scotch 66 - olivno olje pivo mogoce, ja (19 let mam). vodka pa hvala lepa, se mi je lani zamerla. od takrat vodke nic spljoh. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2003 17 - pivo 25 - vodka 35 - scotch 48 - dvojni scotch 66 - olivno olje pivo mogoce, ja (19 let mam). vodka pa hvala lepa, se mi je lani zamerla. od takrat vodke nic spljoh. :( sej še nisi 25 let star ! kaj maš ti vodko za pit ?! :o :angry: B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 5, 2003 Deli Objavljeno Julij 5, 2003 (popravljeno) na maturancu je vse dovoljen! ;) Popravljeno Julij 5, 2003. Popravil Zok Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno Julij 5, 2003 Deli Objavljeno Julij 5, 2003 Ostajam mlad........še vedno pivo ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 5, 2003 Deli Objavljeno Julij 5, 2003 (popravljeno) Pivo, mal prehitevam :P Popravljeno Julij 5, 2003. Popravil manjak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2003 Pivo, mal prehitevam :P ja, malo ja ... :D ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
erick Objavljeno Julij 5, 2003 Deli Objavljeno Julij 5, 2003 Nisem še prišel do vodke, ostajam pri pivu :P :P hm...le kdaj bom prišel v leta vodke :lol: :lol: upam da nikoli B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 5, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 5, 2003 Nisem še prišel do vodke, ostajam pri pivu :P :P hm...le kdaj bom prišel v leta vodke :lol: :lol: upam da nikoli B) sej lahko kar preskočiš :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno Julij 5, 2003 Deli Objavljeno Julij 5, 2003 17 - McDonalds 25 - kosilo 35 - diamant 48 - velik diamant 66 - sama doma OK....še mal počakam, pol pa upam na uspešen zmenek..... :rolleyes: Alla B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Windsurf Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 17 - McDonalds 25 - kosilo 35 - diamant 48 - velik diamant 66 - sama doma OK....še mal počakam, pol pa upam na uspešen zmenek..... :rolleyes: Alla B) Upanje umre zadnje, mar ne? ;) :P :D LP Windsurf Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nts Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 Ženske : Starost in njihova pijača takrat : 17 - limonada 25 - belo vino 35 - rdeče vino 48 - Don Perignon 66 - kozarec Jack Danielsa ob uporabi slinčka Mogoče je veljala, da punce pijejo pri 17 limonado.....ma danes že skoraj nevidiš punce, ki bi ob petkih ali sobotah zvečer bila trezna.....no ne velja za vse...ampak za večino deklet :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 jebiga, eni morjo pozret vse, pa se vec... :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 6, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 6, 2003 ma danes že skoraj nevidiš punce, ki bi ob petkih ali sobotah zvečer bila trezna.....no ne velja za vse...ampak za večino deklet :( Evo ... ravno včiraj sem jih vidla 5 al 6 totalno pijanih ... pele so si neke pesmice pa padale ipd. ... sej tak je danes ... <_< :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Julij 6, 2003 Deli Objavljeno Julij 6, 2003 pele so si neke pesmice pa padale ipd. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Ženske : Starost in njihova pijača takrat: 17 - limonada 25 - belo vino 35 - rdeče vino 48 - Don Perignon 66 - kozarec Jack Danielsa ob uporabi slinčka a ni (zdej že) glih kontra? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Ženske : Starost in njihova pijača takrat: 17 - limonada 25 - belo vino 35 - rdeče vino 48 - Don Perignon 66 - kozarec Jack Danielsa ob uporabi slinčka a ni (zdej že) glih kontra? Bi tudi držalo ja ... vbistvo pa je to že vse tak cik-cak pomešano ... :) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 ma danes že skoraj nevidiš punce, ki bi ob petkih ali sobotah zvečer bila trezna.....no ne velja za vse...ampak za večino deklet :( Evo ... ravno včiraj sem jih vidla 5 al 6 totalno pijanih ... pele so si neke pesmice pa padale ipd. ... sej tak je danes ... <_< :blink: In to se vam zdi čudno :blink: Jst to vidim vsakič ko se moja sestra dam pride :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Ženske : Starost in njihova pijača takrat: 17 - limonada 25 - belo vino 35 - rdeče vino 48 - Don Perignon 66 - kozarec Jack Danielsa ob uporabi slinčka a ni (zdej že) glih kontra? Bi tudi držalo ja ... vbistvo pa je to že vse tak cik-cak pomešano ... :) :D Kaj je zdaj bavca? To kaj drži al ne? :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dada Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Pa rečte da ni tak ... :lol: :lol: ;) :D Ne, ni tak ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Pa rečte da ni tak ... :lol: :lol: ;) :D Ne, ni tak ;) Sej sej .... rečte da ni .... :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bauca Objavljeno Julij 7, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Ženske : Starost in njihova pijača takrat: 17 - limonada 25 - belo vino 35 - rdeče vino 48 - Don Perignon 66 - kozarec Jack Danielsa ob uporabi slinčka a ni (zdej že) glih kontra? Bi tudi držalo ja ... vbistvo pa je to že vse tak cik-cak pomešano ... :) :D Kaj je zdaj bavca? To kaj drži al ne? :huh: To bi ti tud lahko vedo ... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sam dePihlja Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 No pa poglejmo (je bol šala ampak vseeno je pa tud malo res) : Moški : Starost in njihova pijača takrat : 17 - pivo 25 - vodka 35 - scotch 48 - dvojni scotch 66 - olivno olje Pa rečte da ni tak ... :lol: :lol: ;) :D ...Starost in vzdevek za njihov spolni organ takrat: 17 - Niko 25 - Željko 35 - Tvrdko 45 - Nedeljko 55 - Mirko >55 - Spomenko LP (zaenkrat še ;) :P ) Tvrdko! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
paris2 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Ne, ni tak ;) Sej sej .... rečte da ni .... :D :P HAAHAHAH :D :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Očitno je nekrofilija nalezljiva. :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se