gebre Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 (popravljeno) Aha :grim , sicer zakaj pa ne :hmm: ? Če jim paše :lol: Popravljeno November 15, 2007. Popravil gebre Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 No pa poglejmo (je bol šala ampak vseeno je pa tud malo res) : Moški : Starost in njihova pijača takrat : 17 - pivo 25 - vodka 35 - scotch 48 - dvojni scotch 66 - olivno olje Stavek, ki ga uporablja za zapeljevanje nežnega spola : 17 - mojih staršev čez vikend ni doma 25 - moje punce ni doma čez vikend 35 - moje zaročenke ni doma čez vikend 48 - moje žene ni doma čez vikend 66 - moja žena je mrtva Definicija uspešnega zmenka : 17 - jezik 25 - zajtrk 35 - nisem zamudil svojega terapevta 48 - ni mi bilo treba spoznati njenih otrok 66 - domov sem prišel živ Idealna starost za poroko : 17 - 25 25 - 35 35 - 48 48 - 66 66 - 17 Idealni zmenek : 17 - ogled grozljivke v kinu 25 - razdeliva si račun, preden greva k meni 35 - pridi k meni 48 - pridi k meni in skuhaj večerjo 66 - ženska Zdele sem se pa zasekirala... Moram hitro h ginekologu preverit. Jaz sem v bistvu moški!!! :slap: :kva2: :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Za to pa menda ne rabiš ginekologa :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Za to pa menda ne rabiš ginekologa :huh: Odvisno od ginekologa... :naughty: Zakaj, se javiš? :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 Odvisno od ginekologa... :naughty: Zakaj, se javiš? :evilgrin: 1.Ka pa vem,za medicino sem malo pozen,uradno med.,da ne bo pomote! 2.Samo če oblubiš,da boš nežna,sem bol občutljive sorte .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NN666 Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 2.Samo če oblubiš,da boš nežna,sem bol občutljive sorte .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAN Objavljeno November 15, 2007 Deli Objavljeno November 15, 2007 2.Samo če oblubiš,da boš nežna,sem bol občutljive sorte .) Ojjjeejjj, kak turnoff... _____________________________________________________________________________________ Drugače pa glede faz življenja: http://www-128.ibm.com/developerworks/rati...brary/4601.html Če mate čas, preverite, ali ste šleper :BUA: , maher :OK: , ali "mensch" (v prevodu mal zgubi na čaru...) :huh: . Turn off,ha,ha,bi prej rekel življenjske modrosti naših dedov.Najprej reci hop pol pa skoči.... Sicer pa naivnosti me je minila,norost morda še ne ka pa vem. :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Medoo Objavljeno Januar 17, 2008 Deli Objavljeno Januar 17, 2008 Nekateri se iz ure v uro spreminjajo iz moškega v žensko in obratno! :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
rockrider Objavljeno December 12, 2008 Deli Objavljeno December 12, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=nyvq-xzcSb0...feature=related Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se