bauca Objavljeno Julij 30, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 30, 2003 Me čudi da PuBeC ni več prisoten ... <_< B)
bauca Objavljeno Julij 30, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 30, 2003 na dopustu je. ;) Na dopustu ? :huh: Če pa sma še včire bla vkup pa dans je bil v MB ... tak da on na dopustu ni. :rolleyes: B)
Zok Objavljeno Julij 30, 2003 Opozori Objavljeno Julij 30, 2003 a ni neki napisu na "odsotnost od foruma"; da gre na dopust?? al sn js kaj zamesu?? proda kdo rabljen bat + obrocke od aprilia-rotax type 123??? :)
bauca Objavljeno Julij 30, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 30, 2003 a ni neki napisu na "odsotnost od foruma"; da gre na dopust?? al sn js kaj zamesu?? Ne on je bil na dopustu. Je pa ravno domov prišo. Tak da nisi preveč zamešau ne ... :) :D No jaz se poslavljam za danes ... Nočka ... :blink: -_-
Zok Objavljeno Julij 30, 2003 Opozori Objavljeno Julij 30, 2003 (popravljeno) lepo pancki!! :wub: ^_^ Popravljeno Julij 30, 2003. Popravil Zok
PuBeC Objavljeno Julij 30, 2003 Opozori Objavljeno Julij 30, 2003 Ej!!!!folk!!!!Jaz nič kriv!!!Me je včeri bauca tolk fejst zmedla da dans ni blo nič z mene!!!!! :P :D :D Aja na forumu pa zato nisn bil kr je maribor špilo pa smo pri frendu gledali!!!na koncu ja blo 1:1 za tiste k še ne vete!!! :P :D :D Tak da sn jaz vedno zaj on-line!!!!! :D :D :lol: :lol: nč bat!!!! PuBeC SE VRAČA 2!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: B) B) B) B) B) B)
igralec Objavljeno Julij 30, 2003 Opozori Objavljeno Julij 30, 2003 Uf, a tok te je zmedla? :P :D Zanimiva reč ;) Mami, kaj je to ljubezenski trikotnik? :lol:
bauca Objavljeno Julij 31, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 (popravljeno) Mami, kaj je to ljubezenski trikotnik? :lol: Sine, očeta vprašaj ... <_< :P :D Popravljeno Julij 31, 2003. Popravil bauca
Zok Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 ...ljubezenski tetraeder... :D :D :D tud js vem, kok je, ce te Bauca zmede... ;) :)
bauca Objavljeno Julij 31, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 tud js vem, kok je, ce te Bauca zmede... ;) :) Ja čakte malo, zaj bom pa tak izpadla ven kot da vsakega zmedem in me nihče več ne bo hoto spoznat ... :huh: :o <_< :blink: :huh:
Zok Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 ...in me nihče več ne bo hoto spoznat ... :huh: :o kuk samga sebe poznam, si mal mim vsekala... :D :D ;)
PuBeC Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 Eh saj tak hudo pa spet ni!!! :P :P :D :D
bauca Objavljeno Julij 31, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 No mi pa res ni jasno kak lahko koga zmešam ... ps: PuBeC hvala za SMS ... dobla dans zjutraj ko sem se spravla k sebi in vklopla mobi :) ;)
Zok Objavljeno Julij 31, 2003 Opozori Objavljeno Julij 31, 2003 No mi pa res ni jasno kak lahko koga zmešam ... ma ti se sam pojavis na mestu... ...je dost... ;)
elbarto Objavljeno Avgust 1, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 Zdaj 11 dni samo žokanje in pubecovanje.... (twin-turbo???)
PuBeC Objavljeno Avgust 1, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 ne ne!!! PITBULL turbo!!!! :P :P :D :D :lol:
elbarto Objavljeno Avgust 1, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2003 ko bi vidva malinovca vedela za kaj se gre, se nebi tak duvala :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PuBeC Objavljeno Avgust 2, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2003 boš ti mel malinovca!!! :angry: :angry: TURBO POLNILNIK:je zato da da pri višjih obratih malo večjo moč motorju oziroma 'piha' zrak v cilinder!!!In s tem poveča moč za okoli 10% do 15%!!! ;) ;) <_< <_< Tak da nebi več o tem mallinovcu pa to!!! <_< <_<
SPIDI Objavljeno Avgust 2, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2003 boš ti mel malinovca!!! :angry: :angry: TURBO POLNILNIK:je zato da da pri višjih obratih malo večjo moč motorju oziroma 'piha' zrak v cilinder!!!In s tem poveča moč za okoli 10% do 15%!!! ;) ;) <_< <_< Tak da nebi več o tem mallinovcu pa to!!! <_< <_< Ja, ja seveda! :rolleyes: :D :D :D :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se