Zok Objavljeno Julij 12, 2003 Opozori Objavljeno Julij 12, 2003 misljeno je blo kot "obcutki in vtisi"... :rolleyes: ...ceprav je izpadl kot kompliment... B) :wub: BTW, ne morm si predstavlat Ike-a s srotarco v roki... :o :huh: :blink: :ph34r:
bobek Objavljeno Julij 12, 2003 Opozori Objavljeno Julij 12, 2003 otroci spoznavajo ljubezen....................... HM jazzz biiiii tudddiiiiiiiiiiii :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:
bobek Objavljeno Julij 12, 2003 Opozori Objavljeno Julij 12, 2003 hm raje dodam tudi malo lirike :lol: :lol: :lol: It still feels like our first night together Feels like the first kiss It's getting better baby No one can better this Still holding on You're still the one First time our eyes met Same feeling I get Only feels much stronger I wanna love you longer Do you still turn the fire on? So if you're feeling lonely, don't You're the only one I'll ever want I only want to make it go So if I love you a little more than I should ... Please forgive me, I know not what I do Please forgive me, I can't stop loving you Don't deny me, this pain I'm going through Please forgive me, if I need you like I do Please believe me (Oh believe it), every word I say is true Please forgive me, I can't stop loving you Still feels like our best times are together Feels like the first touch Still getting closer baby Can't get closer enough Still holding on You're still number one I remember the smell of your skin I remember everything I remember all the moves I remember you yeah I remember the nights, you know I still do The one thing I'm sure of Is the way we make love The one thing I depend on Is for us to stay strong With every word and every breath I'm praying That's why I'm saying Please forgive me, I know not what I do Please forgive me, I can't stop loving you Don't deny me, this pain I'm going through Please forgive me, if I need you like I do Babe believe it, every word I say is true Please forgive me, if I can't stop loving you No, believe, I don't know what I do Please forgive me, I can't stop loving you I can't stop ... loving you ... So if you're feeling lonely, don't You're the only one I'll ever want I only want to make it go So if I love you a little more than I should ... Please forgive me, I know not what I do Please forgive me, I can't stop loving you Don't deny me, this pain I'm going through Please forgive me, if I need you like I do Please believe me (Oh believe it), every word I say is true Please forgive me, I can't stop loving you :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
IKE Objavljeno Julij 12, 2003 Opozori Objavljeno Julij 12, 2003 BTW, ne morm si predstavlat Ike-a s srotarco v roki... :o :huh: :blink: :ph34r: Ni blema ... najavi se za naslednjič bom vse organiziral B) :rolleyes: Vsaj dva dni se vnaprej najavi ... je treba metke za 24 ur v vodo namočit, da se lepše tarče primejo ... :o :blink: PS. :o ... a res tolk hudo zgledam ... ???
Meglenšček Objavljeno Julij 12, 2003 Opozori Objavljeno Julij 12, 2003 zok gre po cesti... B) ...vidi Ika.. :huh: ...Ik zoka... :ph34r: ...ike se še enkrat vpraša (tisti PS.) :unsure: ..in potem pride do hitrega razpleta..sliši se pok... :wacko: :wacko: :wacko: ...in zok dobi novi passport za Bangladeš ;) ... PS.brezplacno vedezevanje!!!!
Zok Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 ata Ike, ponavad recem "najprej me morte dobit", sam pr vas bom pa raj tih... :D hitr metke v vodo, spet bi rad Bauco vidu!! B) :wub: PS. :o ... a res tolk hudo zgledam ... ??? bila je sala. sala, ne stala. :D
Zok Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 No...kakšen je razplet? ... čakamo na poročilo :P Razplet ... super ... Zok na poti domov (ali že doma) ... :) :D ja ... :wub: razplet je bil super, ker sm js sou domov?!? :o :huh: ;) :)
bauca Objavljeno Julij 13, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 (popravljeno) No...kakšen je razplet? ... čakamo na poročilo :P Razplet ... super ... Zok na poti domov (ali že doma) ... :) :D ja ... :wub: razplet je bil super, ker sm js sou domov?!? :o :huh: ;) :) Ma ne !! Jaooo ... ti pa si zakomliciran <_< ... blo je mišljeno da je blo vredi, pol pa si šeu domov ... :huh: Domov pa itak morš it ! :) Popravljeno Julij 13, 2003. Popravil bauca
Zok Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 Domov pa itak morš it ! :) ...al pa ne... :D
PuBeC Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 Zok če bi še šov kakšnih 8 km naprej od bauce pa bi še lahk men srečo!!! :D :D Drugič pa mal bol prej povej kda prideš!!Da še bom jaz preleto!!!Če pa mata kake druga načrte pa povejta da se nebom not rinu!! :P :P :P P.S.:Bauca je pa prav cukr a ne?? :D :D :D
Zok Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 P.S.:Bauca je pa prav cukr a ne?? :D :D :D dej povej kej novga... ;) :wub:
SiR Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 Ima kdo mogoče pri roki kak šus inzulina? Dobivam namreč sladkorno :P :lol: B) PS: Zok & IKE, iz tega bi lahko bile še kakšne perspektivne moto-lekcije :))) :rolleyes: B)
Zok Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 Ima kdo mogoče pri roki kak šus inzulina? Dobivam namreč sladkorno :P :lol: B) a se za to bom zdej js kriv? <_<
Ice Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 PS. :o ... a res tolk hudo zgledam ... ??? jaaaaaaaaaaaa.............. eheheheheheh......... :P ............UUUUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAH............ stari sorry, :lol: :lol: :lol: :lol: BTW: guma je ok. ;) gnjihihihihihhihi...... :D .....ike & hudo zgledat...... :lol:
bauca Objavljeno Julij 14, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 Ne on nena hudo zgleda ... včasih ma hud značaj. :) ;) Drugač pa je super ! ! :D :P
Zok Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 Drugač pa je super ! ! :D :P da. B) mormpravcaszacetvritlezitpress :D :D :D
SiR Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 In kaj lahko pričakujem v naslednjem nadaljevanju te čudovite domače moto-telenovele? Ali bo Zoku uspelo - odpeljati tisti častni, zmagovalni krog? Se bo Bauca sploh vrnila iz Veržeja? Kaj bo pri tem naredil zlogalsni šrot-šicar-ata-IKE? Vse to in še več boste izvedeli v naslednji epizodi Hrabega Zoka :) :lol: B) B) B) B) ... ___ --- <<<To Be Continued >>> --- ___ ...
Grilzz Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 A obstaja kaksna 090 linija na kateri bi lahko ze danes izvedel kaj se bo zgodilo jutr? Matr čis sm na trnih. :D
Zok Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 In kaj lahko pričakujem v naslednjem nadaljevanju te čudovite domače moto-telenovele? Ali bo Zoku uspelo - odpeljati tisti častni, zmagovalni krog? Se bo Bauca sploh vrnila iz Veržeja? Kaj bo pri tem naredil zlogalsni šrot-šicar-ata-IKE? Vse to in še več boste izvedeli v naslednji epizodi Hrabega Zoka :) :lol: B) B) B) B) ... ___ --- <<<To Be Continued >>> --- ___ ... ti bi mogu na RTVju delat! :D :D :D
SiR Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 ti bi mogu na RTVju delat! :D :D :D Al pa bit profesinalni nakladač na Motosvetu :)
Ice Objavljeno Julij 15, 2003 Opozori Objavljeno Julij 15, 2003 A obstaja kaksna 090 linija na kateri bi lahko ze danes izvedel kaj se bo zgodilo jutr? Matr čis sm na trnih. :D yep,obstaja.
Zok Objavljeno Julij 15, 2003 Opozori Objavljeno Julij 15, 2003 mislu je Bauc-Zok stuff... ;) pi es: Bauca je v Verzeju, offline... :( :( :(
Ice Objavljeno Julij 16, 2003 Opozori Objavljeno Julij 16, 2003 mislu je Bauc-Zok stuff... ;) pi es: Bauca je v Verzeju, offline... :( :( :( vem kaj je mislil in vem zakaj sem napisal kar sem napisal.pri doticni 090 liniji poznamo celo nekatere detajle od prihoda neke junakinje in nekega junaka nekam domov,preden se je neka junakinja odpravila v nek kamp nekam pri verzeju. :P :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se