da_9th-prince Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 zdravo.sem nov na tem forumu.imam pa eno vprašanje. kolko me pride registracija(splošna) za 50kubičnega skuterja? koliko me pride izpit za 50 kubičnega skuterja? kolko stanejo čelade? ali še potem rabim kaj zraven ali še samo skuterja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igralec Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 17k? ene 80k od 15- 200k :) zdravo pamet... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Najprej je treba motor zavarovat, kar te stane okrog 15.000 (osnovno zavarovanje) potem pa še ono nalepka + tablca 5.000 nekje. Tak da okrog 20.000. Če maš nov motor in maš tehničnega že naretega :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 (popravljeno) Jest sem že skor končov izpit (sam še izpitno vožno nardim) pa ti lahk povem. Greš na avtošolo (jest sem šel v B&B-v Kranju) pa se prjavš za predavanja pa za občinske teste kasnej-to bo okrog 7000 SIT (nisem čisto siguren) pol ko pa nardiš teste in vsa predavanja pa pride na vrsto vožnja. Nardit morš najmanj 6 ur ena ura pa stane 5000 SIT :o :o :huh: :huh: . Pol se greš pa prjavt na izpitno komisijo kjer daš pa še 1800 SIT! In pol delaš izpitno vožnjo in če ne delaš napak maš izpit. Za registracijo nisem čist siguren-mislem da je skupi z zavarovanjem okrog 20000 SIT. S čeladami je pa tko odvisno kaj hočeš npr. od Nolana so čelade od 25000 SIT do 88000 SIT(približno). Od Grexa so vse pod 40000 SIT od Arai-a pa vse čez 100000 SIT. ;) Popravljeno Julij 7, 2003. Popravil mjemec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Izpit te pride 35.000 (ure CPP+ure poligon+ure na cesti) pol pa še 5.000 za vsak poskus CPP testa :) sepravi da se ne splača past najbolj :D Čelade pa ne rabiš za 50ccm kaj posebno drage. 7.000 -> 35.000 bo nekaj solidnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 ej MIt3k (ne znam nardit une črte med črkam) ful hud avatar maš :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 AltGr + W se nardi ona črta :) Hja.. dober avatar, dober scooter :) Aprilia, kvaliteta, ki zmaguje :P :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 (popravljeno) Aja jst pa sploh opazu nisem tiste črtice zravn W :D Tisto drugo stvar maš pa prav ja :D Popravljeno Julij 7, 2003. Popravil mjemec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 In kolk leti tvoj skuter? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Hm.. z kolesarskim števcem 87 tu nekje.. samo bo več :) Baje je Malossi naredo 70cc kit za DiTecha pol pa še primarni zobniki pa je ... samo kurc.. za ta vse to pa tak lahko še gate pa zokne prodam pa nebo dovol :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 (popravljeno) :D :D :D :D :D :D Popravljeno Julij 7, 2003. Popravil mjemec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Sej men tud neki tazga leti sam mam pa še zdej lepe spomine kolk sem zadnč enga frenda s SpeedFightom 2 (ma gor Leo Vincija ZX pa neki predelan frgazer) prehitu ko sva tekmovala. Pa nimam jest čist nč predelanga edin blokada je ven letela na taprvem servisu :D Aja še to kolk ti je pa takrat ko ti je šlo s kolesarskim števcem 87 km/h šlo z skuterjevim števcem-jest še nisem nč meru kolk moj laže :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
M|t3k Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Hja.. meni se je to tut danes zgodilo.. Sta dva prišla na Speedfightih pa se španala pred semaforom na črti ko sma bla s kolegom (Speedfight1!!) pa kurblala ko da bi mela 500ccm.. no v glavnem sta mislila kak bota lepo skliznila :) in kak se je končalo? Neki zadaj sta se ustavla, ker naju nista dohotevala :D Če ju je on na Spdfght1 prehito, pol veš kok je pomembna mašina, kok pa rider :D Aja.. bi skoraj pozabil odgovorit :) Na stevcu mi je kazalo 95 tu neki.. :) Sicer bi pa blo res fajn če bi 95 letel :D Sicer pa res ne vem kaj majo vsi proti DiTechom... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Tud jest ne zato k men je to čist ql motor. Pospeški so ful uredu poraba je tu tolk mejhna da je skor ni pa tud izgled je ful uredu. Jah sej tud čudni ljudje so na svetu k jim DiTech ni všeč :D :D no sej itak pa moj podpis pove vse!!! :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gloga Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Sam ena opomba na arai celade, kolega jo je kupu za 76k sit, je nazohov celo familijo za celado. Pa se zarad telih aprilii sr, sj je cis kul, oblika, voznja, vzadno sem se peljal z sr-ko sam racing(kao-se vseen ga pajsnem:), pa se mi zdi da se ful uleze prov plava skoz ovinke, sploh neves kdaj te nese skoz ovink.. :blink: Edin to zarad frgazrja mislm da je to bl primern za 4taktne, pa vecjo kubaturo.. Kolega je su z njo na morje, ko se pa vracal cez vrsic mu je pa voda zalila kao racunalnik :blink: ?? in mu je crknu, potem pa ni su vec ko pa 40km/h. Drugac voznja pa res super bolj ko pa z nasmu karavanom.. :) lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Izpit te pride 35.000 (ure CPP+ure poligon+ure na cesti) pol pa še 5.000 za vsak poskus CPP testa :) sepravi da se ne splača past najbolj :D Čelade pa ne rabiš za 50ccm kaj posebno drage. 7.000 -> 35.000 bo nekaj solidnega tok te pridejo smo ure :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SPIDI Objavljeno Julij 7, 2003 Deli Objavljeno Julij 7, 2003 Ne kupuj čelade za manj kot 25.000 sit!!!! Pa predno jo greš kupovat, si za domače braje preberi kaj na temo čelad! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 odvisno a hočeš čalado sam tok da bojo policaji vidl da jo maš gor<---- v tem primeru si lahko kupiš najcenejšo če pa hočeš tako čelado ki ti ščiti glavo ob padcu boš pa moral dat mav več denarja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 Pa ne pozabiti na zavojček s prvo pomočjo, mora tudi biti v skuterju. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mazek26 Objavljeno Julij 8, 2003 Deli Objavljeno Julij 8, 2003 js sn dau za zavarovanje 14k pol pa še registracija 9k. pa še tehničnga nisn delu ker je prvi šele 2005. drgač pa morjo vsi motorji skos in ker je moj homologiran 50km/sat in ne 45 je motorno kolo in jst se zdej kao nebi sme z njem vost. sej rečem keri politiki so si te zakeno zmisli. samo za dnar jim gre prasci. mogl bi bit zakon da gre lahko 50ccm motor 85km/uro še serijsko lahko in bi s tem zmanjšal število nesreč pa še prizanesli bi nam ker nebi treba blo tulko dnara vršt v predelavo. drgač pa k je mor motorno kolo in je navadn atx sn mogu plačat še cestni sklad. si morte mislt. 2.5k v prazno. omejeno pa zdejfrendi delajo izpit. ccp seveda in bojo plačal 46k če bojo seveda nardil vse v prvo. men se je pa zdel mojih 15k velik. omejeno ;) ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mjemec Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 ej jest ti res najbolj priporočam Nolanovo čelado k je ziher zlo kvalitetna pa še cene niso tolk visoke (odvisn od razreda) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 odvisno a hočeš čalado sam tok da bojo policaji vidl da jo maš gor<---- v tem primeru si lahko kupiš najcenejšo če pa hočeš tako čelado ki ti ščiti glavo ob padcu boš pa moral dat mav več denarja. točn tko...maš čelade od 10k sit pa do ****k sit kupi čelado za tolk dnara kol ceniš svojo glavo ;) B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 če hudo padeš je dostkrat od čelade odvisn al boš živ al ne <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gas gas Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 Za ene 20K dobiš že kr dobro! :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Jerry_exc Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 ja na razprodaj :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se