Skoči na vsebino

skuterji tgb

da_9th-prince

Priporočene objave

vprašal bi kdo je generalni uvoznik za te skuterje???sem iz maribora

ali se ga plača nabavit.

mislim da cena 265k za novega je ful poceni?

ki bi ga dobo pa ki je servis

če ve kdo naj replaya?

ajde peace

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

tgb skuterje prodaja : SAPLEX d.o.o, Mariborska cesta 29, 2327 Rače,

tel:02 60 97 151

glede tega o ceni: če jo primerjaš z ostalimi skuterji, k so dost dražji (okol 500k SIT) je res zlo pocen....sam ne pričakuj preveč od skuterja za 300k sit :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni nujn da če je pocen da ni dobr.

jugič je skor zaston pa je vseen dobr.

pa servis je najbrž tud cenejši.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ni nujn da če je pocen da ni dobr.

jugič je skor zaston pa je vseen dobr.

pa servis je najbrž tud cenejši.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ta izjava je pa svetovna!!

Ce ti nimas pooblascenega serviserja, lahko mas prodajalca, ampak servises ti bo pa na uro isto zaracunal ko pa za runnerco..

Pa se nekj da smo si na jasnem, ne mesej ti korejcev, pa legendarne tovarne zastava! :) :)

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa se nekj da smo si na jasnem, ne mesej ti korejcev, pa legendarne tovarne zastava! :)  :)

Hehehehe.....

ja zastava rulz :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

gloga sej jest sm mislu tko da so deli cenejši

Ej ce prov sledim je tale firma nekj korejskega ne? In dj ti pomisl kolk bi te prslo da teb poslejo eno usrano sipco za zmigovc?? Si pomislu na to al le na "sipco od zmigovca"? Ti lepo kup enga italjana alpa francoza alpa enega izmed ostalih najbolj prodajanih skuterjev(yamaha:), pa kup rabljeno, takoj ko ti kupis skuter ali pa katerokoli novo motorno vozilo zgubi neko vrednost, ne mors ti kupt motorja za 300k sit pa ga nasledn mesec prodat za isto, saj npr. si se peljal samo dvakrat do stacune. Eno(ali samo pol) leto star motor, maksimalno ohranjen dobis ze za tak denar, pa mas pod sabo po ugodni ceni dele, hitro dobavljene itd.. Sicer skuter ma to veliko napako da je ceu v plastiki, mal nek podrajsas pa se takoj pozna, to se da ustimat, ne mislm pa zj tukj ce je gestel skrivlen, rocke cis zjebane(po tem se ful vid v kaksen stanju je motor) pa da trokira itd, itd.. Ce mas dve tri praske na celem motorju je to skoraj zanemarljivo, drugace pa ze klices naslednj oglas motorja.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Na ceno se ne oziraj, ti samo kupi. Jst sem svojga dobil za 370k SIT, pač zlo nepoznana znamka pr nas. Je pa čist tko dobr k vsi drugi skuterji, me ni prehitu še noben skuter, k je mel odstranjene blokade. Pa men so se smejali, ko sem ga prvič pripelu pokazat, zdej se pa noben ne smeji, ker majo odličen razgled na mojo zadnjo tablco ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

btw med 256k sit in 370je velika razlika, npr ce pogledas je nov typhoon 336k sit ko sm ga nazadnje gledov v kranju, trenutno se uveljavljajo nove firme ki jih nihce ne pozna, pa se ze smatrajo kot dobra kvaliteta.

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

in kak je to da pr nas prodajajo daelim-e s-five po 340.000 sit zadnič pa sem v eni hrvaški reviji gledal da je tam cena tega skuterja cca. 472.185 sit oz. 14.990 kn ????

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!