Vale Objavljeno Julij 8, 2003 Opozori Objavljeno Julij 8, 2003 Dej Tejka, ti nam tuki mal opis kako ti masturbiraš Tadej mam dobrega in vedno prisotnega vrtnarja........ :rolleyes: ... ki baje dela zelo dobro smetano ... :P :D :lol:
gas gas Objavljeno Julij 8, 2003 Opozori Objavljeno Julij 8, 2003 Dej Tejka, ti nam tuki mal opis kako ti masturbiraš Tadej mam dobrega in vedno prisotnega vrtnarja........ :rolleyes: ... ki baje dela zelo dobro smetano ... :P :D :lol: ...kislo a sladko..? :D
rebel Objavljeno Julij 8, 2003 Opozori Objavljeno Julij 8, 2003 ... ki baje dela zelo dobro smetano ... :P :D :lol: ma s smetano po vrtu nimaš kaj iskat verjetno da kšn substral šprica al pa herbicide da uniči zajedalce :lol: :D :P
erick Objavljeno Julij 8, 2003 Opozori Objavljeno Julij 8, 2003 tole ni več motosvet.com :blink: :lol: :lol: ampak agrosvet.com :lol: :lol: B) Kdaj bomo pol solato posadil...če nism že mal pozn :rolleyes: :lol: :lol:
hotschko Objavljeno Julij 8, 2003 Opozori Objavljeno Julij 8, 2003 no še moj odgovor na naslov teme: "če je mastrubiranje greh, potem sem grešnik že 20 let" :D :D :D
enduraš Objavljeno Julij 8, 2003 Opozori Objavljeno Julij 8, 2003 pomojm smo sami grešniki na svetu :D :P :)
rebel Objavljeno Julij 8, 2003 Opozori Objavljeno Julij 8, 2003 pomojm smo sami grešniki na svetu :D :P :) ti pejdi kakšenkrat k spovedi pa ne boš več mislu takoti :P :P :lol:
Nagaya Objavljeno Julij 8, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 8, 2003 ... ki baje dela zelo dobro smetano ... Vale..packa ;) :rolleyes: :lol:
SiR Objavljeno Julij 8, 2003 Opozori Objavljeno Julij 8, 2003 ... ki baje dela zelo dobro smetano ... :P :D :lol: Svojim kvalitetam v bran in v smislu provokacicicije pa lahko dodam le še: "Pridi k meni na kavico boš dobla še smetano :)" :lol: B) NedajbožežeenoženskoimamdovoljPRESS
Pravokotar Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Moj prijatelj, ki je kasneje seveda postal guru, mi je pred leti izdal učinkovito zdravilo proti masturbiranju. Gre za neke vrste mantro, ki jo je treba ponavljat, dokler ti ne preide v meso & kri. Takole gre: Wenn möglich vögl' ich täglich.
AlterMann Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Drkanje je pravljenje pičke od šake i budale od sebe. ;) :rolleyes: Ali ipak je B) .
YZFgeorge Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Zakaj bi toliko komplicirali in se držali toliko pravil, ki bi nas odvrnile od mastrubiranja. Naredite tako, kot sem včeraj jaz. Pojdite zjutraj ob 7.00 v službo, ter delajte do 10.45 zvečer. Zagotovo vam nebo več do rokoborbe :ph34r:
.T. Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Grem jaz domov malo vrtnarske škarje v roke vzet ... ;) Phe, kaksne skarje neki! Stari masinco moras vzet v roke Tadej
Ice Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 se strinjam z naslovom teme......... predvsem v resnih forumih na MS je tako. :ph34r:
hotschko Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Pojdite zjutraj ob 7.00 v službo, ter delajte do 10.45 zvečer. Zagotovo vam nebo več do rokoborbe :ph34r: vstal bi še pol urce prej in opravil poleg umivanja zob in nog, ko si ravno v kopalnici še sproščanje stresa ... :D :D
SiR Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 vstal bi še pol urce prej in opravil poleg umivanja zob in nog, ko si ravno v kopalnici še sproščanje stresa ... :D :D Potem pa vzameš zobno ščetko pa si zobe zdrajsaš...
roly Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Grem jaz domov malo vrtnarske škarje v roke vzet ... ;) Phe, kaksne skarje neki! Stari masinco moras vzet v roke Tadej Pa še uporabt :P He, he, Tadej, ne moreš iz svoje kože :D B)
gas gas Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 vstal bi še pol urce prej in opravil poleg umivanja zob in nog, ko si ravno v kopalnici še sproščanje stresa ... :D :D Potem pa vzameš zobno ščetko pa si zobe zdrajsaš... To je pa prov nagraužno! :P
SiR Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Pa še uporabt :P He, he, Tadej, ne moreš iz svoje kože :D B) ČE boš naslednjič videl tadeja z irokezo ali pa pobrito špuro na sredini glave, sem to bil jaz :) :lol: :lol: :lol: B) B) :P
Kaiser Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Zakaj boš pa tako lepo blond frizurco uniču?? :blink: :blink:
SiR Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Zakaj boš pa tako lepo blond frizurco uniču?? :blink: :blink: SAm me že 2 dni prepričuje nnaj mašinco v roke vzamem :lol:
pupa Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 Zakaj boš pa tako lepo blond frizurco uniču?? :blink: :blink: SAm me že 2 dni prepričuje nnaj mašinco v roke vzamem :lol: Samo s takole tresajočo se roko jaz na tvojem mestu ne bi nič delala, ker ne bo arikeza ampak razfuk na glavi :lol: :P :D
roly Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 SAm me že 2 dni prepričuje nnaj mašinco v roke vzamem :lol: Kero mašinco že ??? :P A svojo... :D ? B)
smeško Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 ojoj... :( ej a to pol pomen, da bom šel v pekel?? :unsure:
Zok Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 razfuk na glavi TNX, ze od nekdaj sn se spraseval kok se imenuje moj tip frizure... B) :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se