Pravokotar Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 ojoj... :( ej a to pol pomen, da bom šel v pekel?? :unsure: Yep! B) Ampak zdaj si pa v nebesih... :lol: :lol:
gas gas Objavljeno Julij 9, 2003 Opozori Objavljeno Julij 9, 2003 ojoj... :( ej a to pol pomen, da bom šel v pekel?? :unsure: Yep! B) Ampak zdaj si pa v nebesih... :lol: :lol: Le kuk cajta še ?? :P :P
-pero- Objavljeno Julij 10, 2003 Opozori Objavljeno Julij 10, 2003 ...pol boš pa zlato ribico futral :D
smeško Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 ...pol boš pa zlato ribico futral :D ...zakaj že???? :huh:
Thundercat Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 ma nč ni lepšega kot.....rokomet.... :D
gas gas Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 ma nč ni lepšega kot.....rokomet.... :D O ne so tud bolše stvari!!! Z MOTORJAM U GMAJNO!!!!! :D :D :D :P
Thundercat Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 ma nč ni lepšega kot.....rokomet.... :D O ne so tud bolše stvari!!! Z MOTORJAM U GMAJNO!!!!! :D :D :D :P se vzdržujem komentarja..... :blink:
SiR Objavljeno Julij 11, 2003 Opozori Objavljeno Julij 11, 2003 ...pol boš pa zlato ribico fukal :D svašta :blink: B) ;)
-pero- Objavljeno Julij 12, 2003 Opozori Objavljeno Julij 12, 2003 ...ej...ej :angry: ...ne ti tkole quote ponarejat :huh:
Nagaya Objavljeno Julij 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 12, 2003 :lol: :lol: :lol: hehehe kul..mene je to vedno matral nardit pa sem prečista v duši :lol: :lol: :lol:
-pero- Objavljeno Julij 12, 2003 Opozori Objavljeno Julij 12, 2003 (popravljeno) ..mene je to vedno matral nardit pa sem prečista v duši ...symru umit se bo treba ;) Popravljeno Julij 12, 2003. Popravil -pero-
Nagaya Objavljeno Julij 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Julij 12, 2003 ne ne ne....nasprotja se dopolnjujejo....nič ne štekate :lol:
-pero- Objavljeno Julij 12, 2003 Opozori Objavljeno Julij 12, 2003 ne ne ne....nasprotja se dopolnjujejo....nič ne štekate :lol: ...ajaaa to pa nism vedu :)
klimbra Objavljeno Julij 13, 2003 Opozori Objavljeno Julij 13, 2003 Svašta :o :o :o :o :o Al je bl pravilno SFAŠTA????? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
RAN Objavljeno Julij 14, 2003 Opozori Objavljeno Julij 14, 2003 Svašta :o :o :o :o :o Al je bl pravilno SFAŠTA????? :unsure: :unsure: :unsure: :unsure: Ma vse ti je ista PAŠTA. <_<
kekec III Objavljeno Julij 15, 2003 Opozori Objavljeno Julij 15, 2003 najboljše zdravilo proti masturbaciji je sex - pa še več ljudi spoznaš ;) :P hm, zadnjič pa je Cyc razlagu,da pozna babe tako..... kot svoje roke.....
Sitko Objavljeno Julij 23, 2003 Opozori Objavljeno Julij 23, 2003 (popravljeno) Ste že slišali, da si je nekdo dal operirati spodnji par reber, da se lohk bolj v klobčič zvije... in si ga sam sebi fafne. :P :D Tudi drkanje ni več, kot je bilo. Tehniko narodu! Popravljeno Julij 23, 2003. Popravil mobilko
-pero- Objavljeno Julij 23, 2003 Opozori Objavljeno Julij 23, 2003 Ste že slišali, da si je nekdo dal operirati spodnji par reber, da se lohk bolj v klobčič zvije... in si ga sam sebi fafne. :P :D Tudi drkanje ni več, kot je bilo. Tehniko narodu! ...baje Marylin Manson :wacko:
nts Objavljeno Julij 23, 2003 Opozori Objavljeno Julij 23, 2003 Ste že slišali, da si je nekdo dal operirati spodnji par reber, da se lohk bolj v klobčič zvije... in si ga sam sebi fafne. :P :D Tudi drkanje ni več, kot je bilo. Tehniko narodu! ...baje Marylin Manson :wacko: In me prav zanima.....koliko moških bi naredilo kaj takega.....ker stalno jokate....z dr.Ruglom na čelu....vsaj 3× na dan...
Ice Objavljeno Julij 23, 2003 Opozori Objavljeno Julij 23, 2003 Ste že slišali, da si je nekdo dal operirati spodnji par reber, da se lohk bolj v klobčič zvije... in si ga sam sebi fafne. :P :D Tudi drkanje ni več, kot je bilo. Tehniko narodu! ...baje Marylin Manson :wacko: In me prav zanima.....koliko moških bi naredilo kaj takega.....ker stalno jokate....z dr.Ruglom na čelu....vsaj 3× na dan... nts :) ......ajde,postavimo vprasanje inverzno: koliko zensk bi si to delalo (ce bi lahko)?! ;)
motomanijak Objavljeno Julij 23, 2003 Opozori Objavljeno Julij 23, 2003 Glede reber... Zanimivo bi bilo anketo postavit pa da vidimo :P :D :P :D
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se