Skoči na vsebino

Spet ena luda stran


Priporočene objave

Še ena nabijaška stran!!!!!

Že samo ime ni nič kaj prida tako kot sama stran!!!!!!!!! :P ;)

Ciao,by Pero

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekaj zanimivih in sočnih komentarjev na temo zadnjih nesreč:

Te dni smo spet lahko gledali, kako so na slovenskih cestah umirali mladi ljudje. Mladim motoristom sporočam, da se naj naučijo vozit, preden gredo na cesto. Potem bo tudi manj čelnih!

Pardon: Dober motorist je star motorist! Manj dobri se pa pobijejo že prej !

Nima veze kolk si star, važno je kolk soli maš u glav. Dober motorist, je pameten motorist.

Replika: Če je dober motorist star motorist, potem je bil že dovolj pameten, da je vedel kaj počne na cesti, da je dočakal starost. Pamet v roke, pa je.

problem ni da motoristi ne znajo vozit,so le bolj izpostavljeni in na cesti včasih težko opazni.

rešitev je mnogo, tako kot kemikalija, ki obarva vodo rdeče, ko se uščiješ v bazen (pa tega naši ne upajo uvest): mladi vozniki prvi dve leti še vedno vozijo s tablico L, da opozarjajo druge kazni, pri katerih dosmrtno ostaneš brez izpite kazni pri katerih ostaneš brez vozila (zaplemba, ne glede na to a je vozil voznik ali je avto posodil) šola varne vožnje kot del avtošole (ne pa da mulcu daš volan pa "na, kle maš izpit ubij se čimprej".) etc etc etc

kar norite tristo na uro naravnost na pokopališče

Ej motorist, ti ki manjka adrenelina, daj sebe in svojega otroka na motor ki ima 100+ KM in pelji 200 km daleč. Pa da te vidim kako boš noru?! Če bi rad adrenalin, povej se dobiva v ringu, na cesti sem ze preveč kolegov izgubil!

Večina motoristov ne upošteva prometnih predpisov. Prehitevajo preko polne črte, za njih vožnja v koloni ne obstaja, da o omejitvi hitrosti sploh na govorim. Dovolijo si praktično kršiti skoraj vse predpise, kar se jih da. Razlog za to je objestnost in precenjeanje sposobnosti tako motorjev kot samih voznikov. Zato je nastala kombinacija : hiter motor + objesten motorist = mrtev motorist

Se totalno strinjam, pamet se pozna z leti, vendar pa poznam tud neki primerov, k so stari komi 20-25 - motoristi - se vedno zivi, ker znajo mislit! Dragi ... tud mladih ni treba vseh v isti kos metat.

Premalo policajev na cesti in hudo premalo možgan v glavah motoristov = to kar gledamo vsak večer v kroniki. Tu se še lep čas ne bo nič spremenilo, žal.

Če daš prepotentnemu mladcu pod rit motor, ki gre 300 km/h in mu rečeš, naj se pelje 130, potem se ve, kaj lahko pričakuješ. Je pa mal drugače, če daš 40 let starmu b'ku 1100 ccm v obliki enga choperja, ki gre yadayada 170 km/h, udoben pa je do 110. Zato prosim ne vseh v isti koš Biker

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem šel pogledat - bilo je ludo i nezaboravno.

Je pa podobno kot motosvet, sam da nimajo robota z imenom ICE tam, da bi težil vsem po vrsti in smetil po forumu s svojimi ključavnicami in metlo :D :D :lol: B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

članek: (citat) "....če to stran obiščejo tudi izobraženi ljudje s pametnimi in razmišljanja vrednimi komentarji, ali pa se tukaj pojavljajo sami kreteni, ki so polni mržnje, lastne zakompleksanosti..." ..je zlo na mestu..in velja za večino forumov in ostalih prostih debat (ala večer)...ne le samo za tega...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.


×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!