pero Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Zanima me če ima kdo kak naslovček z zanimivimi in smešnimi reklamcami ali celo zmagovalnimi na kakem festivalu (zlati boben ipd))!!!!!! :blink: Me reklamce tako in drugače zelo zanimajo!!Kakšne so res take da se da ob njih prav lepo narežat, ali celo od njih kaj odneseš, nekatere pa so celo zelo izvirne in odlično predstavijo izdelek, ki ga predstavljajo!!! :P Kaj si vi mislite o reklamah na TV in katere so vam v zadnjem času ostale v spominu in kaj vas je na njih pritegnilo???Greste na WC med reklamami na TV ali si pripravite sendvič ali celo katero pogledate!!!Kaj menite ali sex res vse prodaja!!!??? Praški (prala sem z...... :P :D ) in vložki (v tistih dneh.... :blink: :unsure: ) pa so posebna tema pa pustimo to.................. Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 (popravljeno) na TV gledam le "Discovery".. ostale progr. skoraj dobesedno ignoriram (sam DSF Motorbike = izjema) relame "preskočim", če je le mogoče sem pa pred nekaj leti gledal na PRO7 posebno oddajo z najbolj domiselno-komičnimi reklamami samo prisegam, da si nisem zapomnil niti enega produkta saj je bil point oddaje čisto nekaj drugega :D :D :D :D :D durgače pa Google, commercials.. in dobiš cel kup linkov katere ščeš B) Popravljeno Julij 9, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Julij 9, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 9, 2003 1. Hvala za namig!!!!!!! Naprimer meni je bila nazadnje najvšečnejša reklamica za Pežojevo 206-ko!!!!!!!!!!! :P :D ;) Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dirkac Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Kaj pa za Megana. 'Shake that ass' :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 pojma nimam kaj so kazale te reklame :blink: :blink: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 Kaj pa za Megana. 'Shake that ass' :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Julij 9, 2003 Deli Objavljeno Julij 9, 2003 med reklamami takoj zaspim :o <_< :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
perimund Objavljeno Julij 10, 2003 Deli Objavljeno Julij 10, 2003 probajte na funycomercial.com al neki tacga :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pero Objavljeno Julij 10, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 10, 2003 BTW una reklama za megana je men čist mim!!! No nekaj linkotov sem že našu pa bom še mal pogledu!!! Kko pa se vam zdinova reklama za zavarovalnico triglav????????(kip,avtodom,otroci,...) ;) Ciao,by Pero Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McMatko Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 BTW una reklama za megana je men čist mim!!! No nekaj linkotov sem že našu pa bom še mal pogledu!!! Kko pa se vam zdinova reklama za zavarovalnico triglav????????(kip,avtodom,otroci,...) ;) Ciao,by Pero Jah ta reklama je tut mal zgresena k ce urata zapres se automack tut una stopnica zapre Razn ce je made in Yugoslavija :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 Kaj pa ona za FA :rolleyes: :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Furioso Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 Dve zanimivi sta tukaj: http://www.rsvs-furman.si/Misc/ :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Alla Objavljeno September 11, 2003 Deli Objavljeno September 11, 2003 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se