_Roba_ Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 Ja res škoda de se tega niso dogovoril... pa če bi do mene stopil, pa povedal de so se skuteristi organiziral, bi sigurn če bi blo več folka dal možnost da se peljejo s svojimi po pisti... Malo smo zaj**** :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 ja se mi zdi ja.a si kej probu minimoto al pa skuterinota. kaj pa menš o novih skuterjih? Skuterjev nisem vozil. Minimoto je pa kr neki. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 "Kr neki" kot fajn, al "Kr neki" kot brezveze? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Grilzz Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 Kr neki kot " treba je narest malo več kot 2 kroga po pisti in biti precej gibčen, da bi zadeva šla kot je treba". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 Ahaaaa :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 ne sklopka ma ful preveč hoda predn zagrab. motor gre naprej šele če odpreš gas do polovice predt tem pa sam tuli ko svinja :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 Aha, kosilnica style :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ORJAK Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 Aha, kosilnica style :) ampak tale kosilnica style te v rikverc nazge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Kr neki kot " treba je narest malo več kot 2 kroga po pisti in biti precej gibčen, da bi zadeva šla kot je treba". pa hitr padneš z minimotom, ali je še kar stabilen? :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 ja satbiln čeproun ne zgleda Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Petzl Objavljeno Julij 24, 2003 Deli Objavljeno Julij 24, 2003 fantje dons sem biu kle. ful je blo kul sm probu gilero z ajnšpricom in piaggota nrg tud z ajnšpricom. potem me je pa še prjazn gospod z brado (ful se mu zahvaljujem za vožnjo) ponudu vožnjo z minimotom k ma 12 konjev. matr je letel k sneta sekira pr ene 50 km/h sm dou gas pa mi ga je na zadnjo vrgl. tisti k ste iz lj pa niste pršl vam je lahk žal. lp a runner pa nrg sta bla zabkolirana...najbrz :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kremšnitar Objavljeno Julij 24, 2003 Deli Objavljeno Julij 24, 2003 Kva je to ajnšpric. A je to slučajn tist, k ma ditech? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gapi Objavljeno Julij 24, 2003 Deli Objavljeno Julij 24, 2003 ja langus bla sta zablokirana sam sta vsen ful dobr šla. kremšnitar ajnšpric je to kar ma DItech(DI=direct ajnšpric, teh= tehnology) sam pr gilerah pa pr piaggotih se to imenuje pure jet (pa ne vem zakva) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
K4M1K4Z4 Objavljeno Avgust 18, 2003 Deli Objavljeno Avgust 18, 2003 DI=Direct Injection ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ripper Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 našel sem minimoto prodajo, če koga zanima :D http://motoprodaja.stajerska.com Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
batzajla Objavljeno November 8, 2005 Deli Objavljeno November 8, 2005 oh šment šele danes,pa lih včeraj sem jih vzel 200 na zalogo :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se