-pero- Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 ...ena ful lepa stran z ogromno fotografijami photojournal.jpl.nasa.gov če vas take stvari interesirajo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Klo Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 lepa slika :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zala Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Ful dobro! Ena slikca že krasi moj avatar! :rolleyes: :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gregas Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 hudo... ful zanimivo... :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Če bi mi kakšen razložu kaj gledam, bi bilo še bolj zanimivo. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
-pero- Objavljeno Julij 11, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 11, 2003 ...na strani imaš vse v detajle razložen. Poglejte tale krater na Marsevi luni Phobos :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Belford Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 Sem bral, da je NASA odkrila najstarejši planet v Rimski cesti, ki je predvidoma star okoli 13 miljard let...se pravi ene 3 x starejši kot je naša ljuba Zemlja...zanimivo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 ZAKON!!! :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 ZAKON!!! :) ustava :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Thundercat Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 ZAKON!!! :) ustava :ph34r: hm.....ja ok......se ne bom upiral ker sem te že enkrat sreču in..... :P drgač pa me vesolje zanima ker sem po prebrani knjigi Stevena Hawkinga bil enostavno navdušen.....check this out :o Steven Hawking Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sanda7 Objavljeno Julij 11, 2003 Deli Objavljeno Julij 11, 2003 NORO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se