Guest 1 Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 čudno mi je vse tole pisanje našega "Kanadčana" 100% objav v "Politiziranju", odkar se je pojavil na forumu pa do tega trenutka - sedaj bo verjetno napisal kako mnenje tudi v kako drugo tematiko, da bi ovrgel moje mnenje kaj hoče od nas? za koga zbira mnenja in naše poglede na razne situacije? da ne piše kake seminarske naloge na temo: Politična situacija v SLO in pogledi Slovencev nanjo kaj menite ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 Hm, 1, kaj pa ti hočeš od foruma pravzaprav? B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 o o o... za koga zbira mnenja in naše poglede na razne situacije? o o o Che ze govorish o meni, potem dovoli, da ti povem, da za nobenga nch ne zbiram. Tisti k zbirajo so med vami, pa she veste ne. Mogoche si clo ti eden od njih :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 (popravljeno) Hm, 1, kaj pa ti hočeš od foruma pravzaprav? B) Sym sej sm že eneparkrat povedu, pabse lohk spomnu evo tole čm: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D ps pojasnilo velja tut za Prototyp-a :D :D :D :D :D :D :D Pr.. tep pa ne verjam'm - alpa enmau ;) Popravljeno Julij 14, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 o o o... za koga zbira mnenja in naše poglede na razne situacije? o o o Che ze govorish o meni, potem dovoli, da ti povem, da za nobenga nch ne zbiram. Tisti k zbirajo so med vami, pa she veste ne. Mogoche si clo ti eden od njih :) heeej počasss brez paranoje, nanašalnih idej & co, no ;) takih podatkov NE zbirajo več udbajemrtvapress sploh pa je tu dobrodošlo predvsem mnenje drugih ok? nohardfeelingspress :) ps prav hudobno si "poradiral" ostanek txta in s tem spremenil pomen "seminarske naloge" sem mislil dobesedno.. a te daje občutek krivde?? :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 (popravljeno) ------, kaj pa če res vse čitajo? ok! one way to find out! Če imaš kaj na vesti se pazi! AL QAIDA NYC 09.11.2001 Ali ata sagun LAMPE FELA PIRPOTOT Canada, Io ti amo! Popravljeno Julij 14, 2003. Popravil J Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 pol majo pa snažilke veliko dela, kje use puscan ut smeha :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 pravzaprav........ who gives a flying fuck? in vidva sta mi neka zivljensko izkusena kvazi psihologa...... <_< prototip eno fseka,vidva pa kot stekla pesa (ne psa ;) ) samo cakata na kost...ostanke.... ma da se vama da...... men je prevroc. :P ice--------LOGUT Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 (popravljeno) pravzaprav........ who gives a flying fuck? in vidva sta mi neka zivljensko izkusena kvazi psihologa...... <_< prototip eno fseka,vidva pa kot stekla pesa (ne psa ;) ) samo cakata na kost...ostanke.... ma da se vama da...... men je prevroc. :P ice--------LOGUT Ice one biiig ice makes miracles četjevročepress :D :D :D :D :D :D ps pa kaj pol če ga osumimo študija politologije v kanadi sej ludje še bl neumne stvari študirajo tut sexologijo (posebno množičen študij), recimo... Popravljeno Julij 14, 2003. Popravil 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiR Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 tut sexologijo (posebno množičen študij), recimo... še posebej priljubljena je teoretska seksologija :) drugače pa se izvajajo tudi razne forumske seksologije - alias jebanje u glavo :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 ....jebanje u glavo :) :o Symči, tudi ti si vulvaren! :o ;) :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 ....jebanje u glavo :) :o Symči, tudi ti si vulvaren! :o ;) :D tut ut tebe se učimo Sym lep pozdrav tvoj učenec :D praviprofitevulvarnostipress :D :D :D :D :D :D :D :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VrUUUUUmmmm Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 Che ze govorish o meni, potem dovoli, da ti povem, da za nobenga nch ne zbiram. Tisti k zbirajo so med vami, pa she veste ne. Mogoche si clo ti eden od njih :) Prototip, ali prosim nehaš uporabljati bohoričico (ali kako se že reče temu SHju in CHju), ker moram tvoje poste najprej prevesti v slovenshchino (a sem prav prevedel nazaj?) preden jih preberem? Če nimaš naših crk, piši v SLOVENSCINI, pa se bomo lepo razumeli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 Che ze govorish o meni, potem dovoli, da ti povem, da za nobenga nch ne zbiram. Tisti k zbirajo so med vami, pa she veste ne. Mogoche si clo ti eden od njih :) Prototip, ali prosim nehaš uporabljati bohoričico (ali kako se že reče temu SHju in CHju), ker moram tvoje poste najprej prevesti v slovenshchino (a sem prav prevedel nazaj?) preden jih preberem? Če nimaš naših crk, piši v SLOVENSCINI, pa se bomo lepo razumeli. Slovenci imamo shumnike in noben Microsoft nam jih ne vzame! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Desmo Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 Slovenci imamo shumnike in noben Microsoft nam jih ne vzame! Pa drgač, si v redu? :blink: :wacko: :rolleyes: :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
J Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 Kok maš ti enih sovraznikov :rolleyes: Zdravilo imaš na dlani-tista starejša gospa ima nekaj v ustih-chillout! ahhhh ......aja, si me spomnil, da moram zalit vrt :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lederman Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 Fant rabi šumnike! Dejte mu pomagat :) Sicer mi pa tale Kanadčan mal po Lj. deluje :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 14, 2003 Deli Objavljeno Julij 14, 2003 Fant rabi šumnike! Dejte mu pomagat :) Sicer mi pa tale Kanadčan mal po Lj. deluje :) Ti si pa najbrzh kakshn krof al pa kifeljchek iz Izolske pekarne snedu, k se obnashash k kaka nora kura. B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest 1 Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 Fant rabi šumnike! Dejte mu pomagat :) Sicer mi pa tale Kanadčan mal po Lj. deluje :) Ti si pa najbrzh kakshn krof al pa kifeljchek iz Izolske pekarne snedu, k se obnashash k kaka nora kura. B) pa sej bi si lohka "nastavil" šumnike če bi hotel, ne pa da tukaj nekaj jamral o Microsoft-sovražnikih če mam ys bogi prevajalec iz ene zakotne Lj nastavljeno SLO jezik (šž), D jezik (üäö), Srb&Hr jezik (đć) (le klik z miško) potem bi si lahko to nastavil tudi on, saj je taka nastavitev mačji kašelj za takega oblikovalca kot je naš Prototype saj pravim NEKAJ ČUDNIH POTEZ IMA TALE FANT KI NE PUSTI DA BI MU BILL GATES VZEL NJEGOVO ATAVISTIČNO SLOVENŠČINO :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 pa sej bi si lohka "nastavil" šumnike če bi hotel, ne pa da tukaj nekaj jamral o Microsoft-sovražnikih če mam ys bogi prevajalec iz ene zakotne Lj nastavljeno SLO jezik (šž), D jezik (üäö), Srb&Hr jezik (đć) o o o Ja pol bom pa neke lude kombinacije tipk nucu prtiskat, pa she sploh vem ne kire tipke so C*,S*,pa Z*. Se vit kok ti je jasn ta problem s shumniki. Jest mam pa tut Microsoft zobih, ku je tota firma chustu zavedla vse juzerje! Ni chudn, da jih je Izraelska vojska vunta vrgla, in jij te z Lunux-om upshlegala. :ph34r: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 NEKAJ ČUDNIH POTEZ IMA TALE FANT Dragi Motomarsovci, prosim da tale moj post vzamete resno, kolikor se le da. Mogoče ste v dobrem letu druženja opazili, da sem, blago rečeno, rahlo čudaški. Tega niti ne skrivam. Ena od čudaških potez mojega karakterja je ta, da rad domnevam, da smo ljudje v osnovi dobri. Tako mi ni potrebno nikogar a priori sovražiti. Podobno razkošje si privoščim tudi v "primeru prototip". Domnevam, da je fant benigen idealist, ki pa se svojih projektov loteva na malce neroden način. Razmislimo, če ga lahko vsi vidimo na tak način in če mu lahko kakorkoli pomagamo. Fant bo vesel, mi pa tudi ničesar ne izgubimo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 NEKAJ ČUDNIH POTEZ IMA TALE FANT Dragi Motomarsovci, prosim da tale moj post vzamete resno, kolikor se le da. Mogoče ste v dobrem letu druženja opazili, da sem, blago rečeno, rahlo čudaški. Tega niti ne skrivam. Ena od čudaških potez mojega karakterja je ta, da rad domnevam, da smo ljudje v osnovi dobri. Tako mi ni potrebno nikogar a priori sovražiti. Podobno razkošje si privoščim tudi v "primeru prototip". Domnevam, da je fant benigen idealist, ki pa se svojih projektov loteva na malce neroden način. Razmislimo, če ga lahko vsi vidimo na tak način in če mu lahko kakorkoli pomagamo. Fant bo vesel, mi pa tudi ničesar ne izgubimo. Is srca se ti zahvaljujem PEPE! Ti si najbolj dobra dusha kar jih pznam she enkrat hvala! :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 Is srca se ti zahvaljujem PEPE Malenkost, v veselje mi je. :) Pa nikar ne pretiravaj s komplimenti, si bodo Marsovci kaj čudnega domišljali o naju. :huh: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
prototip Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 Is srca se ti zahvaljujem PEPE Malenkost, v veselje mi je. :) Pa nikar ne pretiravaj s komplimenti, si bodo Marsovci kaj čudnega domišljali o naju. :huh: Naj resnica pride na dan. Men je dosti skrivanja po omarah! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pravokotar Objavljeno Julij 15, 2003 Deli Objavljeno Julij 15, 2003 Pa nikar ne pretiravaj s komplimenti, si bodo Marsovci kaj čudnega domišljali o naju. :huh: Naj resnica pride na dan. Men je dosti skrivanja po omarah! Veliko prošnjo imam, prototip: Bi se lahko potrudil in odslej redno pisal s kancem humorja, tako kot zgoraj? Zaradi sebe in zaradi nas. :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se