rozi Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 No, razsvetli nas Enka! Jaz se predam. :( Sem in tja se spomnim na ta tvoj problem z najlažjim kovancem, razmišljam kake deset minut in nato obupam. :blink:
Brrrm Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 Rozi, raje se na motor usedi in se pojdi malo peljat. Jaz sem na Enkino uganko že zdavnaj pozabil :D
rozi Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 Rozi, raje se na motor usedi in se pojdi malo peljat. Jaz sem na Enkino uganko že zdavnaj pozabil :D Težava je v tem, da razmišljam tudi, ko se vozim. :)
Brrrm Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 To je pa težava, ja. :( Vgradi si stikalo, lahko eno iz tiste prve uganke in potem izklopi mozak. :lol: :lol: :lol:
Guest 1 Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 Rozi, raje se na motor usedi in se pojdi malo peljat. Jaz sem na Enkino uganko že zdavnaj pozabil :D Težava je v tem, da razmišljam tudi, ko se vozim. :) bravo Rozi kapo dol my friend ys mam tut take možgane k nimajo "OFF"- že cel lajf sm sam "ON" :rolleyes: najbl se mi čudn zdi, ko ljudi vprašam, kaj razmišljajo in znajo rečt: "nč" najprej sm mislu da se hecajo :P da nočjo povedat :angry: pol sm pa z grozo spoznal, da cca 90% ljudi dejansko obvlada OFF v mozgu in da večino časa sploh ne uporabljajo svoje podstrešne vsebine :( jasno da čimveč brusiš svojo "sivino" tam zgoraj bolj je ostra, več kondicije ma - tudi na starost če čš .. & to je cilj logo-ugank zato ne bom povedal odg B) lahko ti pa malce namignem: pravilni odg se ne skriva tam, kjer ga iščeš, ampak čisto drugje ;)
Pravokotar Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 pravilni odg se ne skriva tam, kjer ga iščeš, ampak čisto drugje ;) Edini pravi odgovor je ljubezen. Toda dokler ga ne najdeš, ti zastavlja sex kup zanimivih vprašanj. Torej: ne obupat! B)
kekec III Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 pravilni odg se ne skriva tam, kjer ga iščeš, ampak čisto drugje ;) Edini pravi odgovor je ljubezen. Toda dokler ga ne najdeš, ti zastavlja sex kup zanimivih vprašanj. Torej: ne obupat! B) Ljubezen je slepa.... :rolleyes: zato se zaljubljenci tako tipajo... :ph34r:
Guest 1 Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 Ljubezen je slepa.... :rolleyes: zato se zaljubljenci tako tipajo... :ph34r: ...dandanašnji predvsem po žepih... :rolleyes: amadostalnimadostkapitalapress :(
Pravokotar Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 Ljubezen je slepa.... :rolleyes: zato se zaljubljenci tako tipajo... :ph34r: ...dandanašnji predvsem po žepih... :rolleyes: amadostalnimadostkapitalapress :( Jako modro postopanje! Zato, tovariši, hranimo svoj kapital v neposredni bližini svojih žepov! Tako bo rasel, da bo veselje! B)
Guest 1 Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 Zato, tovariši, hranimo svoj kapital v neposredni bližini svojih žepov! Tako bo rasel, da bo veselje! B) posebrej če bo tipanje zelo intenzivno :D
Pravokotar Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 Zato, tovariši, hranimo svoj kapital v neposredni bližini svojih žepov! Tako bo rasel, da bo veselje! B) posebrej če bo tipanje zelo intenzivno :D Torej poziv: Drugarice, posadite cveće.... :rolleyes:
kekec III Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 Ljubezen je slepa.... :rolleyes: zato se zaljubljenci tako tipajo... :ph34r: ...dandanašnji predvsem po žepih... :rolleyes: amadostalnimadostkapitalapress :( ..ja,ko me je moja Vijolca prvič prijela za žep-je mislila da sem alkoholik... :) p.s. pa ni blo flaše v žepu.... :rolleyes:
Pravokotar Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 Ljubezen je slepa.... :rolleyes: zato se zaljubljenci tako tipajo... :ph34r: ...dandanašnji predvsem po žepih... :rolleyes: amadostalnimadostkapitalapress :( ..ja,ko me je moja Vijolca prvič prijela za žep-je mislila da sem alkoholik... :) p.s. pa ni blo flaše v žepu.... :rolleyes: Udav? :)
kekec III Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 Ljubezen je slepa.... :rolleyes: zato se zaljubljenci tako tipajo... :ph34r: ...dandanašnji predvsem po žepih... :rolleyes: amadostalnimadostkapitalapress :( ..ja,ko me je moja Vijolca prvič prijela za žep-je mislila da sem alkoholik... :) p.s. pa ni blo flaše v žepu.... :rolleyes: Udav? :) ja...no,neke vrste ptič .... B) (selec)....
Pravokotar Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 Ljubezen je slepa.... :rolleyes: zato se zaljubljenci tako tipajo... :ph34r: ...dandanašnji predvsem po žepih... :rolleyes: amadostalnimadostkapitalapress :( ..ja,ko me je moja Vijolca prvič prijela za žep-je mislila da sem alkoholik... :) p.s. pa ni blo flaše v žepu.... :rolleyes: Udav? :) ja...no,neke vrste ptič .... B) (selec).... Scenarij vreden Hitchcocka! B)
kekec III Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 Ljubezen je slepa.... :rolleyes: zato se zaljubljenci tako tipajo... :ph34r: ...dandanašnji predvsem po žepih... :rolleyes: amadostalnimadostkapitalapress :( ..ja,ko me je moja Vijolca prvič prijela za žep-je mislila da sem alkoholik... :) p.s. pa ni blo flaše v žepu.... :rolleyes: Udav? :) ja...no,neke vrste ptič .... B) (selec).... Scenarij vreden Hitchcocka! B) ja,na to temo je tudi Đorđe B. napisal lepo pesem (Kekec je imel strašnega pevca).... :P
Pravokotar Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 Ljubezen je slepa.... :rolleyes: zato se zaljubljenci tako tipajo... :ph34r: ...dandanašnji predvsem po žepih... :rolleyes: amadostalnimadostkapitalapress :( ..ja,ko me je moja Vijolca prvič prijela za žep-je mislila da sem alkoholik... :) p.s. pa ni blo flaše v žepu.... :rolleyes: Udav? :) ja...no,neke vrste ptič .... B) (selec).... Scenarij vreden Hitchcocka! B) ja,na to temo je tudi Đorđe B. napisal lepo pesem (Kekec je imel strašnega pevca).... :P ...ja ipaq varam malo bolje... B)
SiR Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 Ljubezen je slepa.... :rolleyes: zato se zaljubljenci tako tipajo... :ph34r: ...dandanašnji predvsem po žepih... :rolleyes: amadostalnimadostkapitalapress :( ..ja,ko me je moja Vijolca prvič prijela za žep-je mislila da sem alkoholik... :) p.s. pa ni blo flaše v žepu.... :rolleyes: Udav? :) ja...no,neke vrste ptič .... B) (selec).... Scenarij vreden Hitchcocka! B) ja,na to temo je tudi Đorđe B. napisal lepo pesem (Kekec je imel strašnega pevca).... :P ...ja ipaq varam malo bolje... B) jaz pa še boljše citiram kot vi vsi skupaj. bljak.
McMatko Objavljeno Avgust 15, 2003 Avtor Objavljeno Avgust 15, 2003 Ljubezen je slepa.... :rolleyes: zato se zaljubljenci tako tipajo... :ph34r: ...dandanašnji predvsem po žepih... :rolleyes: amadostalnimadostkapitalapress :( ..ja,ko me je moja Vijolca prvič prijela za žep-je mislila da sem alkoholik... :) p.s. pa ni blo flaše v žepu.... :rolleyes: Udav? :) ja...no,neke vrste ptič .... B) (selec).... Scenarij vreden Hitchcocka! B) ja,na to temo je tudi Đorđe B. napisal lepo pesem (Kekec je imel strašnega pevca).... :P ...ja ipaq varam malo bolje... B) jaz pa še boljše citiram kot vi vsi skupaj. bljak. Zivljenje je kruto! :huh:
Filip111 Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 Ljubezen je slepa.... :rolleyes: zato se zaljubljenci tako tipajo... :ph34r: ...dandanašnji predvsem po žepih... :rolleyes: amadostalnimadostkapitalapress :( ..ja,ko me je moja Vijolca prvič prijela za žep-je mislila da sem alkoholik... :) p.s. pa ni blo flaše v žepu.... :rolleyes: Udav? :) ja...no,neke vrste ptič .... B) (selec).... Scenarij vreden Hitchcocka! B) ja,na to temo je tudi Đorđe B. napisal lepo pesem (Kekec je imel strašnega pevca).... :P ...ja ipaq varam malo bolje... B) jaz pa še boljše citiram kot vi vsi skupaj. bljak. Zivljenje je kruto! :huh: Hi hi hi lej kolko okenc :P :D
Alla Objavljeno Avgust 15, 2003 Objavljeno Avgust 15, 2003 A to je zdaj nova uganka? Kolk okenc je? :blink: :blink: Alla B)
Guest 1 Objavljeno Avgust 16, 2003 Objavljeno Avgust 16, 2003 Ljubezen je slepa.... :rolleyes: zato se zaljubljenci tako tipajo... :ph34r: ...dandanašnji predvsem po žepih... :rolleyes: amadostalnimadostkapitalapress :( ..ja,ko me je moja Vijolca prvič prijela za žep-je mislila da sem alkoholik... :) p.s. pa ni blo flaše v žepu.... :rolleyes: Udav? :) ja...no,neke vrste ptič .... B) (selec).... Scenarij vreden Hitchcocka! B) ja,na to temo je tudi Đorđe B. napisal lepo pesem (Kekec je imel strašnega pevca).... :P ...ja ipaq varam malo bolje... B) jaz pa še boljše citiram kot vi vsi skupaj. bljak. Zivljenje je kruto! :huh: Hi hi hi lej kolko okenc :P :D no da vidmo - kolk jh lohka našopamo potrut'tesepress :rolleyes:
McMatko Objavljeno Avgust 16, 2003 Avtor Objavljeno Avgust 16, 2003 Ljubezen je slepa.... :rolleyes: zato se zaljubljenci tako tipajo... :ph34r: ...dandanašnji predvsem po žepih... :rolleyes: amadostalnimadostkapitalapress :( ..ja,ko me je moja Vijolca prvič prijela za žep-je mislila da sem alkoholik... :) p.s. pa ni blo flaše v žepu.... :rolleyes: Udav? :) ja...no,neke vrste ptič .... B) (selec).... Scenarij vreden Hitchcocka! B) ja,na to temo je tudi Đorđe B. napisal lepo pesem (Kekec je imel strašnega pevca).... :P ...ja ipaq varam malo bolje... B) jaz pa še boljše citiram kot vi vsi skupaj. bljak. Zivljenje je kruto! :huh: Hi hi hi lej kolko okenc :P :D no da vidmo - kolk jh lohka našopamo potrut'tesepress :rolleyes: A jih je 12? B)
Guest 1 Objavljeno Avgust 16, 2003 Objavljeno Avgust 16, 2003 Ljubezen je slepa.... :rolleyes: zato se zaljubljenci tako tipajo... :ph34r: ...dandanašnji predvsem po žepih... :rolleyes: amadostalnimadostkapitalapress :( ..ja,ko me je moja Vijolca prvič prijela za žep-je mislila da sem alkoholik... :) p.s. pa ni blo flaše v žepu.... :rolleyes: Udav? :) ja...no,neke vrste ptič .... B) (selec).... Scenarij vreden Hitchcocka! B) ja,na to temo je tudi Đorđe B. napisal lepo pesem (Kekec je imel strašnega pevca).... :P ...ja ipaq varam malo bolje... B) jaz pa še boljše citiram kot vi vsi skupaj. bljak. Zivljenje je kruto! :huh: Hi hi hi lej kolko okenc :P :D no da vidmo - kolk jh lohka našopamo potrut'tesepress :rolleyes: A jih je 12? B) ne 13 ;)
McMatko Objavljeno Avgust 16, 2003 Avtor Objavljeno Avgust 16, 2003 Ljubezen je slepa.... :rolleyes: zato se zaljubljenci tako tipajo... :ph34r: ...dandanašnji predvsem po žepih... :rolleyes: amadostalnimadostkapitalapress :( ..ja,ko me je moja Vijolca prvič prijela za žep-je mislila da sem alkoholik... :) p.s. pa ni blo flaše v žepu.... :rolleyes: Udav? :) ja...no,neke vrste ptič .... B) (selec).... Scenarij vreden Hitchcocka! B) ja,na to temo je tudi Đorđe B. napisal lepo pesem (Kekec je imel strašnega pevca).... :P ...ja ipaq varam malo bolje... B) jaz pa še boljše citiram kot vi vsi skupaj. bljak. Zivljenje je kruto! :huh: Hi hi hi lej kolko okenc :P :D no da vidmo - kolk jh lohka našopamo potrut'tesepress :rolleyes: A jih je 12? B) ne 13 ;) Do kolk pa misls da bo slo? :unsure:
Priporočene objave