Skoči na vsebino

prozorna luč za speedfighta 2

dj k@vla

Priporočene objave

Hudiča, pol bo pa folk mislu da se voziš v rikverc k bi ti bela svetla :rolleyes: Ne, ne, to ne gre, rdečo gor pa konc!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...čeprav sn se spomno na enega, ko ma na Golfu plave luči zadaj :) Ker je pač avto plave barve...

Dobra ideja, pol bi lahko ponoči po barvi luči vedu kake barve je avto :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

...čeprav sn se spomno na enega, ko ma na Golfu plave luči zadaj :) Ker je pač avto plave barve...

Ja tomaz to pa so Hella zadnje luci z homologacijo in vsemi drugimi papiri in kolk se mi zdi pridejo za golfa 4 ravno v modri barvi komplet 75jurjov al nekaj takega...nevem zdaj tocno

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sej ti je zgoraj roba sliko prpopu. Na tunerscoot.de se to dobi sam morš iz nemčije naročt. Mal poglej pod styling.

A ste vidl tega modela na slik, k je dal dol tablco pa leži pred avtom :D

Popravljeno . Popravil manjak
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaka slika stari, ej :) V garaži Audi 80, spredaj ponoči pomoje tak razsvetljen ko las-vegas (kje ma meglenke, pa to te pere :D ), za njim malo bolj dodelan SF2 Polini, z stransko nogico, ki trpi strašne muke, belanca je v kontra stran obrnjena, samo čakaš, kdaj bo pado. Ono glede tablice je pa 1A. Švabo nori... :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj se zaj sekirate ki bi doli toto luc...naredite si tako en ko ga jaz poznam luci nima pa ma namesto luci gor mrezo tako ko jih mam jaz obstrani na mojem.....pa si je tisto mrezo naredo v obliko luci pa belo pobarvo pa zgleda dobro....to si naredi pa problem resen :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj se zaj sekirate ki bi doli toto luc...naredite si tako en ko ga jaz poznam luci nima pa ma namesto luci gor mrezo tako ko jih mam jaz obstrani na mojem.....pa si je tisto mrezo naredo v obliko luci pa belo pobarvo pa zgleda dobro....to si naredi pa problem resen :D

bilo bi vredno probat

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!