dj k@vla Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 a je mogoče kje v sloveniji dobit zadnjo luč za speedfighta2 v prozorni barvi (oz. bela)? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 ne vem, sam mislim da ne Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
McMatko Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 Hm zakapa belo a bos pol zarnco daw rdečo a se bos koj z belo okol furow? <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PuBeC Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 pa zakaj rabiš belo pol pa ti bojo škifi tečnarl!! <_< <_< Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 Bi blo dobro ce bi kdo to v sloveniji drzal ja ker so finte tote bele luci pa dodatki za styling :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 Hudiča, pol bo pa folk mislu da se voziš v rikverc k bi ti bela svetla :rolleyes: Ne, ne, to ne gre, rdečo gor pa konc! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 Se si plavo zarnco das noter :D :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 Hm hm, homologacija pa to... :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 ...čeprav sn se spomno na enega, ko ma na Golfu plave luči zadaj :) Ker je pač avto plave barve... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 16, 2003 Deli Objavljeno Julij 16, 2003 ...čeprav sn se spomno na enega, ko ma na Golfu plave luči zadaj :) Ker je pač avto plave barve... Dobra ideja, pol bi lahko ponoči po barvi luči vedu kake barve je avto :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 ...čeprav sn se spomno na enega, ko ma na Golfu plave luči zadaj :) Ker je pač avto plave barve... Ja tomaz to pa so Hella zadnje luci z homologacijo in vsemi drugimi papiri in kolk se mi zdi pridejo za golfa 4 ravno v modri barvi komplet 75jurjov al nekaj takega...nevem zdaj tocno Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 A tak so "poceni"? :D :o :unsure: :blink: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Manijak Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Tle okol nas se pa voz en golf k splh nima luči!!Tak de... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dj k@vla Objavljeno Julij 17, 2003 Avtor Deli Objavljeno Julij 17, 2003 tole sem mislu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
manjak Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 (popravljeno) Sej ti je zgoraj roba sliko prpopu. Na tunerscoot.de se to dobi sam morš iz nemčije naročt. Mal poglej pod styling. A ste vidl tega modela na slik, k je dal dol tablco pa leži pred avtom :D Popravljeno Julij 17, 2003. Popravil manjak Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Kaka slika stari, ej :) V garaži Audi 80, spredaj ponoči pomoje tak razsvetljen ko las-vegas (kje ma meglenke, pa to te pere :D ), za njim malo bolj dodelan SF2 Polini, z stransko nogico, ki trpi strašne muke, belanca je v kontra stran obrnjena, samo čakaš, kdaj bo pado. Ono glede tablice je pa 1A. Švabo nori... :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Kaj se zaj sekirate ki bi doli toto luc...naredite si tako en ko ga jaz poznam luci nima pa ma namesto luci gor mrezo tako ko jih mam jaz obstrani na mojem.....pa si je tisto mrezo naredo v obliko luci pa belo pobarvo pa zgleda dobro....to si naredi pa problem resen :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
denZ Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Kaj se zaj sekirate ki bi doli toto luc...naredite si tako en ko ga jaz poznam luci nima pa ma namesto luci gor mrezo tako ko jih mam jaz obstrani na mojem.....pa si je tisto mrezo naredo v obliko luci pa belo pobarvo pa zgleda dobro....to si naredi pa problem resen :D bilo bi vredno probat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Res dobro zgleda :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 Pa še komarji poleg k luči ne morejo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 17, 2003 Deli Objavljeno Julij 17, 2003 NI sans ce pa pridejo noter pa so obsojeni na smart :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tomozuki Objavljeno Julij 18, 2003 Deli Objavljeno Julij 18, 2003 Zaključek: vzami hamer v roke pa stolči eno mrežico :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Roba_ Objavljeno Julij 18, 2003 Deli Objavljeno Julij 18, 2003 Zaključek: vzami hamer v roke pa stolči eno mrežico :) Pa po moznosti fokus zlomis zaradi nega komara :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se