Skoči na vsebino

KER SCOOTER JE ZA VAS NAJLEPŠI NAJHITREJŠI....

runner man

Priporočene objave

Mali a ti men misls placat zdravljenje u begnah, ker mi bojo zivci odpovedal, kje si se ti men spomnu tak glup uprasanje dat, itak da bo vsak za svojga!

Truth hurts :ph34r:

lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jst mam pa aprilio. to so res najlepsi motorji. :lol:

kaku si ti pametn---> me veseli da se ujemava u mnenjih

Drgač je pa tut Yamaha eroks lepa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Enai in isto vprasaje...pa dobro :) Ki pa je DNA nisn se do zdaj vido dobenega seriskega motora z menjanim avspuhom da bi bol leto ko DNA :D Ko se jaz 70-ke pa totih pizdarij nisem mel noter sem bil za KKSom pa Tomozukijom zadaj pa mata ob 70-ke pa dalec spredaj pred _aerox_om pa takimi ko so meli samo izpuhe menjane.ZAj ko pa je vse menjano pa tak luxsus :lol: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pizda, nisem prej porajtu de sta dve teme odprte :angry: No, nej povem še enkrat, da sem glasvov za aeroxa ker peč ni dost široke izbire :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Enai in isto vprasaje...pa dobro :) Ki pa je DNA nisn se do zdaj vido dobenega seriskega motora z menjanim avspuhom da bi bol leto ko DNA :D Ko se jaz 70-ke pa totih pizdarij nisem mel noter sem bil za KKSom pa Tomozukijom zadaj pa mata ob 70-ke pa dalec spredaj pred _aerox_om pa takimi ko so meli samo izpuhe menjane.ZAj ko pa je vse menjano pa tak luxsus :lol: :D

Tak ja, kuj razpizdi se! :D Kje je Jog RR, če že mate Phantoma pa Firefoxa skupaj? :) Anketa mora bit večja! Še Jet force manjka, da o DNA ne govorimo! :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kakšno neumno vprašanje :huh: !! aprilia sr 50 ditech je brez dvoma najlepši in najhitrejši skuter!!! :D :P :D :P :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

aprilia sr 50 ditech je brez dvoma najlepši in najhitrejši skuter!!! :D :P :D :P :D

Mhm bi te res rad vido kaj bi gledo ce bi sla midva tekmovat pa da bi jaz mel vse orginal :) Da pa se o sedanjih casih sploh ne menima.Je tam pri nas en isti pa ma ditecha pa se je hvalo kak mu gre pa ono pa tretjo...pa je izjavo da se on 70-ke nese :blink: Pol pa sma sla zadnjic po 2km dolgi ravnini....in rezultat ded se je samo cudo kolk mi leti ce pa je nejmu stevec "103" kazo...a meni je kazalo 109 :D Tak da aprilia ditech nebo nikol najhitrejsi skuter

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa se to da razjasnim nic nimam proti aprili samo dvignejo me taki kidosi ko trdijo da gre njihov motor najbol in da je najbolsi pa nevem kaj bojo vse naredli....

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa sej to sem napisu mal tko da bi se vi mal zjezil :P . Itak se pa zavedam da moj skuter niti podrazno ni med najhitrejšimi!! ;) ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa sej to sem napisu mal tko da bi se vi mal zjezil :P

Kaj pa ce bi kerega od nas zdaj kap zadela pa bi nemocen oblezal zraven racunalnika al pa bi dobo tako mentalno krizo da nebi vido izhoda z nje???? :D Kaj bi pa pol naredo? :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

neki bi te uprašu kva naj nardim če hočem objavt na temu forumu kakšne slike

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Prvo kot prvo mors dat slike na en server tako je volja foto....pol pa ko to mas pa samo od slike url kopiras pa pol tu noter stisnes IMG ga mas odzgoraj nad objavo ko pises pa samo http://noter kopiras in to je to... :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Najlepša hvala za vse informacije zdej sem pa jest res že tolk zaspan da grem SPAT!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kakšno neumno vprašanje :huh: !! aprilia sr 50 ditech je brez dvoma najlepši in najhitrejši skuter!!! :D :P :D :P :D

Pizda, kak sn lahko bil v takih dvomih :D :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!