Skoči na vsebino

gume Maxxis

mjemec

Priporočene objave

Al pa kake brezvezne padce z pocohano plastiko itd.....

joj kak jas padce sovražim, že sam mam celiga skutera počohaniga, zej pa že iščem neke lepe barvne kombinacije in ga bom dal pozimi kar preštirat (če bojo financa :D )

včere pa se je moja žena razbila z skuterom, plastike so cele v k....

ona pa tudi cela zdrapana

ze je pa več nem mogo vijet v minici toto poletje, bad :(

Stari, nea se sekiraj, glavno, da je zdrava! :) Moja punca noče minice gor dat, tudi ko nima počohanih kolen. Sej veš, babji predsodki: "Joj kak sn debela, zaj mam 55kg, prej sn mela pa 53kg..." Sej verjetno ti je znano. Meni teža vsaki dan niha za 5kg. Zato pa skuter včarih tak lepo leti :) Drugače pa mi je že malo sumljivo blo, kaj Perica tolko cajta dela, da se nič ne oglasi :) Kaj ti bi še kupo plastiko? :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

včere pa se je moja žena razbila z skuterom, plastike so cele v k....

ona pa tudi cela zdrapana

ze je pa več nem mogo vijet v minici toto poletje, bad :(

Seveda ce ti ces da se ti v kratkih hlacah vozi :D Namesto da bi ji dal dnar pa kupo jaknomz protektori pa to...pa pac nebi mel 70-ke pol :D :P :D :) :D

:lol: :lol: :lol: Bogi revež, te še letos nebi mel za 70ccm...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

"Joj Pero, veš kake lepe čevlčke sn vidla včeraj v Kisilaku, daj mi jih kupi."

"Dobro, boma te šla ke Turbo Šuhe pogleat. " :lol: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Joj pero lubcek v Max Mari majo tako dobor obleko daj kupi mi jo :) Keko te prije :huh: 53jurjov :) Jojojojoj :blink: Naj ti bo....Tak pa je ze brez dnara

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

:lol: :D Če si je skutera lahko kupo, pa ni blo treba kaj druga kupovat, te bo pa še toti cilinder pa zobeke :) Mogoče pa še takrat ni meu dekline...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe kake mata :D

gnare za skuter sn si težko priboril, bom povedal kak :) k maši sn hodo 2 leti in to redno vsako nedeljo in potem lepo nekiga dne ko smo šli k birmi so penezi samo kapali, hvala Bogu, botru, bratu, mami, ateju, sorodnikom, prašičkom, mačkam, pesom, ptičom... :D

za drugo kot za skutera več žal ni ostalo, sej si vido da sn si čelado novo komaj 1 mescom kupo (zaj nisn več night rider :D )

drgač pa deklina bo skutera že sporihtala, pa tak btw jas je nisn silil da si more kratke hlače oblečt :D pa to tak se ni zgodlo ko se je poleg mene pelala

nič ji nem jas kupo ledernatega kombinezona, majo itaq doma s.p. soboplekarstvo (al kak se že reče :D ) pa jas rabim keš za 70ccm pa zobeke ja, zaj sn se tudi odrekel vsakovečerni romanci ob sončnem zahodu z ženo, in zaj sn v službi :D

glavno da bo potem 70tka noter :D :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Drugače pa mi je že malo sumljivo blo, kaj Perica tolko cajta dela, da se nič ne oglasi :) Kaj ti bi še kupo plastiko? :unsure:

reči ceno, pa se ma zmenla ko dobim plačo (če še bo sploh ke ostalo potem :D ) drgač pa tak pozimi če bojo peneze dam skutera celiga strihnt, ikluzif felne :)

se boma zmenla, ti samo ceno reči :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nea vem, kolko nova pride :) Drugače pa, tak je prav, ko si reko. Mater, moja punca je edinka, kolko ma keša niti nea rabim razlagat. Verjetno je kaka konkurenca tvoji, čeprav nimajo doma obrne dejavnosti :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nea vem, kolko nova pride :) Drugače pa, tak je prav, ko si reko. Mater, moja punca je edinka, kolko ma keša niti nea rabim razlagat. Verjetno je kaka konkurenca tvoji, čeprav nimajo doma obrne dejavnosti :D

moja je tudi edinka :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jeeeee....jaz se samo jaz morn tako najt :D Te pa bomo vidli kak bo konkurenca :)

hehe, samo moja že ma vlko prednost, tak da si najdi neko ki ma boljšiga skutera od peugeot vivacity :D :D :D hehe

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe, samo moja že ma vlko prednost, tak da si najdi neko ki ma boljšiga skutera od peugeot vivacity :D :D :D hehe

Kakega skutera eno z Hondo CRX pa je to to :D :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kakega skutera eno z Hondo CRX pa je to to :D :)

hehe, te bom jas moji reko naj si kupi hayabuso :D :D :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe, te bom jas moji reko naj si kupi hayabuso :D :D :D

Ja pa vidva se bota vedno mokra v dezi midva pa ne :lol: :D :D

eh se bo ona od zadi sedala :lol: :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Maxxis gume mam tud jst in sm zlo zadovoljen.

ce si pa z maxxis gumam zadovoljen pa bols da gres kremsnite delat :P

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz pa mam gor se moje originalne hutchinson, in morn povedat da so super za izvajanje raznih rally trikov, kot so oddrsavanje v ovinkih, ob dobrih dnevih obrat za 180stopinj, vglavnem možnosti so neskončne. Tako da VSEM lahko samo priporočam te gume :P :P :P :P :P :P :P :P (da jih nebi kdo res kupo!!!!!!!)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Maxxis gume mam tud jst in sm zlo zadovoljen.

ce si pa z maxxis gumam zadovoljen pa bols da gres kremsnite delat :P

Mah ne da se mi jih delat k mi je cukra zmankal.

Jah js sm zadovoln ž njimi. Se da fino polagat ako je dobra podlaga. :ph34r: :ph34r:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se da fino polagat ako je dobra podlaga. :ph34r: :ph34r:

Kak ga te polagas da mas od roba gume 3cm nedotakjene povrsine??? :lol: :lol: :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se da fino polagat ako je dobra podlaga. :ph34r:  :ph34r:

Kak ga te polagas da mas od roba gume 3cm nedotakjene povrsine??? :lol: :lol: :lol:

Jst bi mel do roba 5 cm :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Se da fino polagat ako je dobra podlaga. :ph34r:  :ph34r:

???

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!