Skoči na vsebino

USTAVIT ali POBEGNIT... To je tu vprašanje!

Priporočene objave

Objavljeno

Zanimalo me je kaksna bodo vasa mnenja,potem ko sem prebil led.In glej,glej, 'postenjakarji' da jim ni para,razen nekaj izjem.Nekaterim je celo tako pomracilo um,da zahtevajo se visje kazni,to naj bi bila edina prava pot za take nepridiprave.In ucinek?Zanemarljiv.(razen ce nimate v mislih drzavne blagajne)Ta vasa postenost,pa so prazne marnje ali pa pluvanje v lastno skledo in ni hudic,da ni celo med 'vrlezi' kaksen tak falot kot jaz.S tem ste neposteni do sebe in drugih.Razumem da se vecina noce izpostavljati,ker s tem tvega nasprotovanje 'postenih' in verjetno se med sabo poznate tudi drugace,ne samo na forumu.Nekej vas je tudi policistov.Spet drugi so previdno tiho.Eni so napisali tako,kot da sploh ne delajo prekrskov in se zato nimajo cesa bati,ce pa jih slucajno dobijo da peljejo prehitro,pa rade volje razprostro svojo listnico in solidarno prispevajo v drzavnega prasicka.Le,le.

O prevelikih brzinah tu nebi razglabljal,ker vsak motorist ve kako je s tem.Prav tako ni na mestu enacenje nekaterih, glede gostinniskih racunov in kazni ali cestnin.Tudi ni fora v tem,da 'nisem imel jajc' ko sem pihnil mimo,ampak...nekaj mi ni dalo...Ko sem prisel domov sem imel slabo vest,zato sem za kazen 20 minut klecal na posusenih koruznih zrnih. :D

Dragi postenjaki,denar je ena taka stvar,pri kateri se konca vsakrsna postenost,prijateljstvo,pokorscina in se bi lahko nasteval.Tu nima nic opraviti 'nezrelost' ali 'neodgovornost'.Kdor bo pac stregel po mojem obstoju (kot motorist),lahko racuna na upor z vsemi stirimi.Nocem dajati vtisa da je vsesplosno smukanje mimo policistov kul,je pa posledica necesa,ali pa stanje nekoga.

Ce v tem kar sem zgoraj zapisal ni vsaj nekaj resnice,naj se mi takoj posusi desna roka,da z njo nikoli vec ne bom mogel odpirati loputic na svojih kei-hin vplinjacih.

:ph34r:

Objavljeno
...se pripelje model z ninjo natanka bencin in jo pobriše.

Vsi ki smo na Ninjah :ph34r: ,smo strah in trepet sirnih cest,neustrasni zlobni bojevniki iz teme,s katerimi res ni sale. :) :D :lol:

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Vsi ki smo na Ninjah :ph34r: ,smo strah in trepet sirnih cest,neustrasni zlobni bojevniki iz teme,s katerimi res ni sale. :) :D :lol:

A se mi2 poznava? :P :) :P :D Sva v istem klubu? :P :D

Objavljeno

Ej, Natas, da smo si nekaj na jasnem! Ok, moje mnenje:

Sladko se mi zvižga, ali ti plačaš, ne plačaš, ustaviš, ne ustaviš. Jaz požrem in plačam. Zakaj ne odprem plina in jo stisnem mimo? Zato ker vožnja v takih situacijah, ki so stresne, pomeni nevarnost, predvsem še, če se policaj zapodi za tabo. Pa tudi nikoli ne veš, če ni sporočil kakšni drugi patrulji, ki te že čaka za naslednjim ovinkom. In zakaj ne voziti pod takimi pogoji?

ZATO KER NA CESTI NISI SAM! :angry: :angry: Če se zlimaš sam, se mi spet sladko zvižga, vendar pri današnjem prometu obstaja zelo velika verjetnost, da boš pri teh nekaj km, vožnje stran od policajev srečal vsaj nekaj deset drugih vozil in peščev, zato takih voženj ne odobravam.

Mogoče pa si ti eden tistih, ki fuuuuul obvladajo, ki jih niiiič ne spravi s tira, ki so najboljši??' OK, prav, samo ne daj, da se ti enkrat pa le zgodi smola in pri tvojem neustavljanju zapleteš v nesrečo moje prijatelje, ali še huje družino. Ti ne pomaga več 10000ccm, in kilometre ravne ceste, da mi uideš!

No, upam, da se ti ne bo nikoli nič zgodilo in tako posledično tudi drugim ne! Naj ti bodo tople gume!!

LP HHV

Objavljeno
Ej, Natas, da smo si nekaj na jasnem! Ok, moje mnenje:

Sladko se mi zvižga, ali ti plačaš, ne plačaš, ustaviš, ne ustaviš. Jaz požrem in plačam. Zakaj ne odprem plina in jo stisnem mimo? Zato ker vožnja v takih situacijah, ki so stresne, pomeni nevarnost, predvsem še, če se policaj zapodi za tabo. Pa tudi nikoli ne veš, če ni sporočil kakšni drugi patrulji, ki te že čaka za naslednjim ovinkom. In zakaj ne voziti pod takimi pogoji?

ZATO KER NA CESTI NISI SAM! :angry: :angry: Če se zlimaš sam, se mi spet sladko zvižga, vendar pri današnjem prometu obstaja zelo velika verjetnost, da boš pri teh nekaj km, vožnje stran od policajev srečal vsaj nekaj deset drugih vozil in peščev, zato takih voženj ne odobravam.

Mogoče pa si ti eden tistih, ki fuuuuul obvladajo, ki jih niiiič ne spravi s tira, ki so najboljši??' OK, prav, samo ne daj, da se ti enkrat pa le zgodi smola in pri tvojem neustavljanju zapleteš v nesrečo moje prijatelje, ali še huje družino. Ti ne pomaga več 10000ccm, in kilometre ravne ceste, da mi uideš!

No, upam, da se ti ne bo nikoli nič zgodilo in tako posledično tudi drugim ne! Naj ti bodo tople gume!!

LP HHV

lepo povedano .... ni kaj ... ceprav na koncu ..... " Ti ne pomaga več 10000ccm, in kilometre ravne ceste, da mi uideš!"

mislim da to ni najbolj pametna resitev .... na mascevanje seveda mislim .... jst bi pustil naj oblast uredi s takimi ... sicer pa kaj mu bos pa naredu .... naprimer da se kaj tako hudega zgodi ??? a ga bos dobil pa ubil .... dvomim ... je pa ze tko in tko dost otrocji in zelen .... da sploh na kaj takega pomisli ! :angry:

Objavljeno

Natas dobr si to povedov (sicer bi js še bolš) ampak se mi ne da ker sn preveč pijan.... :wacko:

V glavnem kaj bi s tem dosegu če bi ustavu, pa plačov, pa kaznske pike zgubu pa... ;) noben nebi bil na bolšem sam ti bi bil na slabšem

a ni bolš sam u nižo zašaltat pa zravn še mal pomahat... :P pa u končni fazi na zadevo z dobrim občutkom pozabit (no harm done)

ok sej vem da boste napisal ne ne nesmeš u nižo pa po gasu lohk koga zbiješ, lohk gre glih takrat moj froc peš od verouka tam čez ride pravilno po levi pa ga boš povozu, pol te bom pa... :blink:

Objavljeno (popravljeno)
Natas dobr si to povedov (sicer bi js še bolš) ampak se mi ne da ker sn preveč pijan.... :wacko:

To tud če nebi povdaru se da vidt iz tvojga pisanja ;)

Popravljeno . Popravil Metlca
Objavljeno
Ej, Natas, da smo si nekaj na jasnem......Če se zlimaš sam, se mi spet sladko zvižga......zapleteš v nesrečo moje prijatelje, ali še huje družino. Ti ne pomaga več 10000ccm, in kilometre ravne ceste, da mi uideš......

Ej,horjulski Vulgarnež,ne verjamem da bi si lahko bili mi kdaj na jasnam,posebno zaradi tvojih groženj in 'lepih želja'.Takšnih jeznoritežev kot si ti,je na naših cestah kar precej in so zaslužni za splošno nastrpnost voznikov,posledično pa marsikatero nesrečo.Tu se ne želim kregati,ker sem na splošno vljuden človek,vendar pa bi od takšnega ata pač pričakoval malo več modrosti in pa manj vroče krvi,slednja na motor namreč nikakor ne sodi.

Več kot očitno je,da sem nekaterim stopil na rep,vendar pa ko mačku stopiš na rep,le ta zacvili.

Upam da mi policisti niste preveč zamerili.Res da se nisem takšen rodil,niti me tako niso doma vzgojili.Takšnega ste me napravili vi,oziroma roka prasic....ahem.... pravice.

Objavljeno

Hmm.Grenninja :ph34r: ,ne vem če se mi2 poznava.Lahko pa se nam pridružiš v klubu ZLE ČRNE NINJE :ph34r: .Skupaj bi ga pili in njuhali opojne substance :P ,kradli bencin na črpalkah,ropali banke,med vožnjo ogrožali druge udeležence (še posebej Vulgarisa in njegove prijatelje :lol: ),neustavljali policistom in bili na splošno zlobni :ph34r: .Če nam pa slučajno postavijo zaporo,pa urno poskačemo z Ninj :ph34r: ,naredimo tri salte,dva premeta,pričnemo metati šurikene,vihteti nunčake in jim tako preštejemo rebra.

Aja,sem omenil da smo vedno nabrkljani in zadeti!? :P

Kura,tudi ti se nam lahko pridružiš,vidim da že imaš adute.Vendar pa je predpogoj,da imaš Ninjo :ph34r: :D .

Objavljeno

...kaj pa hrčka brez ninje, ampak z vsem atributi...bijschrift02.jpg

Objavljeno
Ej,horjulski Vulgarnež,ne verjamem da bi si lahko bili mi kdaj na jasnam,posebno zaradi tvojih groženj in 'lepih želja'.Takšnih jeznoritežev kot si ti,je na naših cestah kar precej in so zaslužni za splošno nastrpnost voznikov,posledično pa marsikatero nesrečo.Tu se ne želim kregati,ker sem na splošno vljuden človek,vendar pa bi od takšnega ata pač pričakoval malo več modrosti in pa manj vroče krvi,slednja na motor namreč nikakor ne sodi.

Upam da mi policisti niste preveč zamerili.Res da se nisem takšen rodil,niti me tako niso doma vzgojili.Takšnega ste me napravili vi,oziroma roka prasic....ahem.... pravice.

No, očitno ti je treba še razlagati:

Pod prvo, moje ime si malo narobe prevedel. S Horjulom nimam ničesar skupnega. Sicer pa sem v za to namenjenem topicu zadevo že razložil.

Pod drugo, hvališ se s strpnostjo in prijaznostjo. Tudi jaz tebi nisem nič naredil niti grozil.

V postu sem želel le povedati, da ko nekdo ogrozi moje prijatelje ali družino, se moja strpnost do agresivne, izzivalne, prenapete, nevarne vožnje neha. Torej jo je do tu še kar nekaj bilo. In da je vožnja v primeru bega pred policijo vse kaj drugega kot umirjena, varna, defenzivna. Izgleda da le ti, "na splošno vluden človek" obvladaš beg pred policijo na umirjen, varen defenziven način. Bravo, vsa čast tebi!

No pa spet o meni:

Ker imam s tistim delom državnega aparata, ki naj bi poskrbel, da so barabini kaznovani, bolj slabe izkušnje, (to pa ni policija) pravim, da potem moja tolerantnost pade na nulo. Vem pa presneto dobro, da bom za svoja dejanja odgovarjal. Pa ne mislit, da se bom zato kar po defaultu odnehal. Če bi vsi tako funkcionirali, bi marsikdo premislil, preden bi šel ogrožat druge.

Ceco npr. pa ima svoj prav (pod vplivom butanja njegove Lady po čeladi) in ne odreagira, ter se umakne (dokler se lahko). To pa razni "na splošno vljudni ljudje" izkoristijo in norijo, ogrožajo in izsiljujejo dalje.

Situacija je splošna in ni poznana samo iz prometa. Tudi v ostalih segmentih našega življenja je tega dovolj.

In da se izjasnim do konca, pa če ti rep čisto pomečkam: POLN KU..C IMAM "PRIJAZNIH", HINAVCEV, KI TI ZA HRBTOM; ALI KO ZAČUTIJO MOČ; SERJEJO PO GLAVI. Ko vidim, da to nekdo počne soljudem, kaj praviš, ali se raznežim in ga hvalim??? :angry: :angry: :angry:

Policisti ti pa nimajo in prepričan sem, da ti tudi nič osebno ne zamerijo. So preveč "na splošno vljudnih ljudi" in njihovih žrtev s cest praskali in na te zadeve bolj zrelo gledajo.

Nasploh pa so prisiljeni na neoseben odnos, če nočejo, da se jim zmeša!

Si pa spet svojo "splošno vljudnost" pokazal z "prasic....ahem.... pravice."

Pozdravi se, mogoče je še kaj možnosti!

HHV

Objavljeno

Sem citiral ta manjši del, repliko pa podajam tudi na odgovor, ki je sledil.

Fantje, oz. tudi dekleta, če so vmes:

Tale topik je v oddelku Motociklizem - Splošno. Torej še vedno v delu, kjer naj bi veljala določena resnost. Malo bolj vroči odgovori še niso problem, pač kažejo naše različne poglede.

Zajebancijo pa le preselite v K'r neki, bo bolje, pa še bogovom Motomarsa se ne boste toliko zamerili.

(LeDobronamerenNasvetPress)

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno
Sem slišal za primere ko je šel folk 52 km/h čez naselje, pa so dobil položnco (sicer je to tko, govorice).

Ziher pa da za 10 km/h prehitro čez naselje dobiš položnico.

Ja baje, da je dobil položnico 52km/h. To pa ne verjamem in me nerab noben prepričevat v to, k ni možno, da bi blo res. Govorice sucks.

Komentar od Moongoosa, samo zate dubi :P

http://www.avtomobilizem.com/forum/viewtop...er=asc&start=72

in živi naprej v prepričanju, da če polcaju tisti dan žena ni dala, lahko voziš pomilivoljiprehitro

ps: tole naj bi se zgodil v Celju (oz. Celjan to piše). Zgleda, da so na dolenjskem bolj tolerantni - tiste k grejo 1 km/h prehitro spustijo :devil:

Objavljeno

Tole je huda preizkušnja. Vzroki in posledice. Načelno se pobegnit da, ampak zakaj pride do te potrebe? Ker veš, da si kršil prometne predpise ? A jih je nujno ?

Meni je res nerodno, ko čez Vrhniko pade mimo mene kup tahitrih, jaz pa se cijazim 50. A je stvar časti, da moraš z aparatom vozit na ful? Tudi avtomobilisti se zgovarjajo na svoje nadnaravne reflekse in sposobnosti, pa te vseeno občasno zalepijo ob tla (nisam ga video).

Case study 2 : ob razumevajoči policijski patroli, ki ni sprožila pregona so skozi naselje blisknili tahitri. Pa pridem jaz s hlaponom na 50 in ker ima dve kolesi, pač ujamejo in rasturijo "tazadnjega". Jasno, da se nekaj najde, saj vsi ljudje potrebujemo zadoščenje. Ko se to nekajkrat zgodi in plačam brezvezne kazni kar tako, a naj grem po Ninjo ipd. in razpršim otroke po cesti pa spzdm vsem in tako naprej. Posledica takšnih dogodkov je : vsi motocikli so bolidi. Vsak avtomobilist te sili v dirkanje, saj gre menda vsak več kot 200 in zabremza v 5 metrih. Agresija se stopnjuje. Potem pa čudno, da je toliko žleht avtomobilistov in policije.

Kaj pravzaprav nakladam : na odprti cesti (90kmh) seveda vsi gremo dost hitreje. Časa za računat če se mi splača ustavit, ni v nobenem primeru dovolj. Seveda ustaviš. Če pa ne vidiš, da te kdo ustavlja, ker je pretahitra, pa ne bom komentiral. Pista je pista, cesta pa cesta. Pa ravno se nekaj izboljšuje v stikih z javnostmi glede stereotipov o huliganih in morilcih. Zakaj potem sploh delamo izpit, pa nalepke kupujemo, če je itak vseeno?

Dobro, pač nimam jajc noret in bežat, bi se reklo. Pa vseeno bom kdaj plačal kakšno kazen. Pa se dajmo izselit nekam, kjer ni zakonov (in gostega prometa, kot npr. v SLO pred 20+ leti).

Kdor pa ne more drugače, pa naj da šipco dol, bo prej pihalo in bojo občutki podobni.

Dost pametvanja. Se vidmo, če niste hitrejši od svetlobe :xx:

Objavljeno

Ekhm, eno vprašanje:

če policaj laufa polna proti cestišču ( iza enega grmičevja) pa nekaj maha z eno roko, brez da bi imel karkoli v njej, z drugo pa si drži kapo ! A mi je hotel kaj povedat al me je le pozdravil ??!!

:? :hmm:

hvala

SKA BIKE

Objavljeno

najbrž je hotel vprašati za WC papir... :unsure:

Itak da te je ustavljal. Ker policaji ne mahajo kar tko. Ponavadi vsak zamah zaračunajo (razen če je samo kontrola :P )

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!