klimbra Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 UUUPSSSSSSSSSSSS Viragica....a ni že oddan???????? Zmanjšajmo število nesreč na cesti....vozimo po pločniku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 JjjOoooooooooooojjjjjj ! Sorry....VIRAGICA....si na MERCATOR mislila......kakšna napaka......fullll se sekiram....maš pjačo u dobrem Zmanjšajmo število nesreč na cesti....vozimo po pločniku Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kača Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 Ejla folk! Zgodilo se je nekaj zelo čudnega za moje pojme. Kšn mesec nazaj sem pisala v tem topicu ... no, tisti ki so brali, vedo kaj (nekaj v smislu, da moj fant ne zmore sexat vsak dan in sem ga opravičevala, da je pač bil zmatran itd.). No ... z njim sva se pred kratkim razšla, samo sva ostala še vedno prijatelja. Včeraj smo šli s klapo ven na drink in ker pač že kakšna dva-tri tedne nisem sexala, sem bla potrebna ku Sahara vode in on tudi ... in sva se dala dol izključno zaradi telesne potrebe .... Pa kakšen sex je bil to ej ... jooooooj ... v dveh letih kar sva bla skupi še ni blo tko noro. Danes sem vsa črna od modric in me boli vse (vrat, hrbtenica, rit, ...). Pa kako je to mogoče?????? Kje se je skrival cel čas?????? A kdo to razume????? Kača Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 Kača - kar razumljivo se ti ne zdi? poleg tega da nobenega več ne skrbi a bo koga prizadel s kakšno hudo idejo tudi ni bojazni, da bi se moral po seksu kaj dosti pogovarjat ali celo gledat drugega potem cel dan Pa še to - da ste ženske včasih po vašem mnenju samo spolni objekt: se še komu zdi na podlagi takih izjav, da če po dolgem času ni več pretirane čustvene vpletenosti kaj hitro pride do situacije, da se komu zaradi vsega dobrega glava odpre? Ergo...najprej se je treba spoznat, čustveno angažirat,skregat,dol dat,skregat,opravičevat, dol dat, trenirat,se kregat it narazen. Po vsem tem pa je seks res zakon. Pa se tega res ne da preskočit? Dajmo se preprosto dol dat potem pa analizirat......hehehe...dont forget to anal... ...siegen, glauben, kriegen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kača Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 quote: Pa se tega res ne da preskočit? Dajmo se preprosto dol dat potem pa analizirat...... Anubis ... popolnoma se strinjam s tabo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 quote: 1. UUUPSSSSSSSSSSSS Viragica....a ni že oddan???????? 2. JjjOoooooooooooojjjjjj ! Sorry....VIRAGICA....si na MERCATOR mislila......kakšna napaka......fullll se sekiram....maš pjačo u dobrem 1. KAR JE PREPOVEDAN JE NAJSLAJSE... 2. PA SEM TE... DOLGO JE TRAJALO... lav ja ol Viragica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 quote: quote: Pa se tega res ne da preskočit? Dajmo se preprosto dol dat potem pa analizirat...... Anubis ... popolnoma se strinjam s tabo!!! Škoda, sem te pa mislil še nekaj časa dražit, da bi mi potem kasneje pritrdila...samo nekaj mi povej - a si blond? ...siegen, glauben, kriegen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kača Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 Nisem blond ... sem črna kot tema ... ampak trenutno me hormoni razganjajo!!!! He, he. Zakaj pa takšno vprašanje? A dajem vtis blondinke? Kača Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 Nisem ničesar rekel. Hormončki pa v tem letnem času mnogim nagajajo in je potrebno poskrbet za primerne telesne aktivnosti, ki jih potem usmerijo na prava mesta. Kaj pa ti kaj počneš v tej smeri? Temna? Hm...hm....hm...recimo... ...siegen, glauben, kriegen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kača Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 quote: Kaj pa ti kaj počneš v tej smeri? Moja edina telesna aktivnost je prejle opisana ... Komaj čakam pa, da zapade snegec in da se bom spustila po zasneženih dolinah ... wwwwwiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Pa kok zapaše, ko se ves prepotjen in pregret zariješ v sneg, da te ohladi ... Jooooojjjjj!!!! quote: Temna? Hm...hm....hm...recimo... Kako to misliš, recimo...? Če želiš natančno barvo mojih las ... temno kostanjeve (skoraj črne) z leskom na rdeče (tu pa tam se dobi vmes tudi kakšna bakreno rdeča las) in to povsem naravno ... Ja no ... čuda narave! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 Zanimivo, prištevaš se med čuda narave - pohvalno...da so le te trditve na solidnih temeljih in ne da se potem izkaže, da je vse lame... Ampak da samo s to telesno aktivnostjo vzdržuješ celotno telo mora biti pa to kakšen poseben pristop. Si lahko kaj bolj natančna? ...siegen, glauben, kriegen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kača Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 quote: Ampak da samo s to telesno aktivnostjo vzdržuješ celotno telo mora biti pa to kakšen poseben pristop. Si lahko kaj bolj natančna? Noben poseben pristop ... Z omenjeno aktivnostjo razgibaš vse telesne dele ... seveda za to potrebuješ nekoliko domišljije in sodelovanje (pomoč) še ene osebe (no, če ima človek dovolj domišljije, lahko tudi sam ... ). Ne vem, kako naj ti bolj natančno opišem ... postavi mi bolj natančno vprašanje in ti bom bolj natančno odgovorila! Kača Ssssssssssssssssss...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 Poglej - človeško telo je veilka in čudovita stvar. Je pa tudi kompleksna kar se tiče vzdrževanja. RAzlične mišice so zelo različno vpete, imaš tudi večglave tako da za kompleten tretman mora biti že kar na meji kitajskih cirkuških artistov, da ti uspe z eno samo dejavnostjo vse podelat. Ne rečem pa da ni taista telesna dejavnost odlična za vzdrževanje vsesplošnega odličnega psihofizičnega počutja in da lahko služi za t.i. pump, tako da... Mislim, da bi tole zahtevalo malo bolj podroben pristop. ...siegen, glauben, kriegen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 kaca,anubis.........mars u hormonca..... ------- What part of NO don´t You understand? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 quote: kaca,anubis.........mars u hormonca..... ------- What part of NO don´t You understand? Ice, sej vidiš, da je že konc. Anubis odhaja iz bojnega polja ! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kača Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 Ice ... z Anubisom samo nadgrajujeva že začeto temo in ne vem če najina debata spada ravno v hormonca!!!! Anubis ... takšna varianta kot je bila včeraj je bila resnično že skoraj za cirkus ... je pa tudi res, da ne dajem ravno dosti na mojo telesno kondicijo! Kača Ssssssssssssssssss...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 Kača, upam da nimaš kriminalnega odnosa do svojega telesa in da svojo formo vzdržuješ na ravni pripravljenosti 12 rund, kot vsi veliki borci...sicer se dostikrat zgodi da se seansa zaključijo po dveh, treh, štirih rundah, kdaj je tudi lahko hiter,učinkovit in atraktiven knock out ampak za vse tiste momente, ko je treba vmes tudi mažoretke in podobne stvari, prehranjevanje in ostalo pa je nujno imeti strenirano telo in psiho. Res pa me zanimajo tudi modrice, ki si jih staknila...hm...pa ja niso bile vaje izvajane v avtu? Tam se baje hitro stakne kakšna podplutba...razen če si bolj za ostre zadeve...? ...siegen, glauben, kriegen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kača Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 Hm ... moj teleščk ravno ne zanemarjam. Zanimivo je, da kljub temu, da sem rojen lenuh, imam dokaj mišičasto telo (kolikor je pač za žensko primerno) ... tukaj štejem seveda trebušnjake, roke, noge in začuda imam pa fuuulll nabite vratne mišice (se mi ne sanja od česa) ... Kar se pa tiče modric ... he, he ... no, vaje so bile seveda izvajane v avtu in na dokaj grob način ... modrice na nogah so večinoma nastale od rukanja v menjalnik in vrata ... ostale pa ... No, to pa že spada v hormonca Kača Ssssssssssssssssss...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 Hm...hm....hm....mmm..... ...siegen, glauben, kriegen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kača Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 quote: Hm...hm....hm....mmm..... Nič jasno ... kaj je zdej to. A je mogoče, da je Anubis ostal brez besed? Ssssssssssssssssss...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 29, 2001 Deli Objavljeno Oktober 29, 2001 quote: Hm...hm....hm....mmm Nič jasno ... kaj je zdej to. A je mogoče, da je Anubis ostal brez besed? Ssssssssssssssssss...... Desi se i najboljima, pa i curici dete ! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 30, 2001 Deli Objavljeno Oktober 30, 2001 sem moral raje malo prespat zadevo, da ne bi kaj neprimernega forumu napisal,ker pri jesenskem razpoloženju človeka kaj hitro odnese... Mišičasto telo oz. telešček? Odlično,odlično...Kača vratn mišice si Ženske pridobite s t.i. "giving a head"...zdaj ne vem je to pri tebi res ali imaš akšno drugo panogo kateri se posvečaš. Drugače pa so zelo intersantne tudi mišičaste roke pri ženskah in pa seveda lepo napet trebušček...telo je treba smatrati kot oltar na katerem se potem opravi daritev... In če je stvar lepo vzdrževana je daritev še slajša. Glede modric - vse poškodbe se hitreje celijo ob povečanem izločanju hormona rasti...in do tega pride z izvajanjem osnovnih vaj.. Pomojem da se ti splača ponavljat "osnovno" vajo toliko časa, dokler ne bo niti sledu o kakšnih modricah...imam prav? Razen mogoče okrog zapestij malce odrgnjene kože...hehehe.... ...siegen, glauben, kriegen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 30, 2001 Deli Objavljeno Oktober 30, 2001 Kača zgleda, da si šaldu potrebna. Boš Adonisa, upsss Anubisa prestrašla, da bo izključil metalec megle in zapustil bojno polje. Pol bo pa topic zamrl. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kača Objavljeno Oktober 30, 2001 Deli Objavljeno Oktober 30, 2001 quote: Glede modric - vse poškodbe se hitreje celijo ob povečanem izločanju hormona rasti...in do tega pride z izvajanjem osnovnih vaj.. Pomojem da se ti splača ponavljat "osnovno" vajo toliko časa, dokler ne bo niti sledu o kakšnih modricah...imam prav? Razen mogoče okrog zapestij malce odrgnjene kože...hehehe.... Hm ... bo za razmislit. Sicer pa me modrice niti toliko ne motijo. Sedaj je tako ali tako zima in imamo oblečene dolge hlače (krila), dolge majice, rutke,... tako da se vse prekrije. Bolj je problem boleči vrat, ampak tudi to traja par dni in potem je vse po starem. He, he!! quote: ...telo je treba smatrati kot oltar na katerem se potem opravi daritev... Uf ... to si pa tako lepo povedal oz. napisal quote: Kača zgleda, da si šaldu potrebna. Boš Adonisa, upsss Anubisa prestrašla, da bo izključil metalec megle in zapustil bojno polje. Pol bo pa topic zamrl. RAN, potrebna ravno nisem ... ali pa tudi ... ... ampak nimam namena prestrašiti Anubisa. Se ni za bat ... a ne, Anubis? Kača Ssssssssssssssssss...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 30, 2001 Deli Objavljeno Oktober 30, 2001 quote: Kača zgleda, da si šaldu potrebna. Boš Adonisa, upsss Anubisa prestrašla, da bo izključil metalec megle in zapustil bojno polje. Pol bo pa topic zamrl. lp RAN Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se