Skoči na vsebino

blokiranje zavore

gapi

Priporočene objave

fantje se vam je kdaj zgodl da ste se peljal pa počaš začel bremzat čist u izi pa je bremza kr naenkrat zablokirala?

tko čist počas sm bremzu pr ene 15km/h pa mi je kr gumo blokiral pa sm na tleh obležu.

najbol me jezi da je biu prede enim tednom na servisu pa je serviser reku da je zamenu zavorne ploščice pa pregledu zavore.

no mate kšne izkušne s tem k se mal bojim spet vozt da mi neb tega naredl pr kšne 60 km/h

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Men to mal na izi blokera sprednja guma, ker mam mal trše vilce spredi!

Jst bi šev do unga serviserja pa bi mu dal pogajsnano plastiko!

LP

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kaj meni pa je pogacar celi tank porabo....pa je reko da se je mogo vozit ker ni bil dobor nastelan fergazer :blink: a pol mi frendi ko so na tabori povej da se je po gostilnah vozo :) :) Samo to je blo lani ko se me je lahko vse napizdo pa skuter je bil komaj 4dni star :D Pa tak me je prvic pa zadnic te noter v delavnici vido ker nasledni dan sn ze brez garancije bil :D :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

heh, te zavorne cilindre sn jas včere in predvčerajšnim v službi vkup šraufo :D

no ja, niso glih bli za skuterje, ampak za tovornjake :D

dihtunga gor, bat noter, filter v kapo, kapa gor, 4 šraufe in z kompresorom sn zašraufo :D hehe vse še vem :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Da neom reko kaj je mojemu kolegu naredo, ko je mogo semeringe menjat na vilcah. Najprej mu je klemenčič vse vun pobral, pa se tip pela domu, pa mu je olje teklo ven iz vilc, po prednjem disku, te pa se je čudo, kaj mu nič ne bremza. Pa je šou nazaj, pa se je spet domu prpelo, pa mu je spet vun teklo olje... :unsure: :rolleyes:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

hehe to se mi je dogajalo na tomosu :D

Jah tazadna je men pogost kr blokirala sam mal si prtisnu :angry: TOMOS-Tovarna Odpadnih Motorjev Oziroma Smeti :lol:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tomos: Tovarna odpadnega materiala oziroma smeti

Tomos: Tovarna odpadnega materiala oziroma snovi

;)

Prvo ali drugo, to je sedaj vprašanje (pomoje oboje) ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

;)

mislim da je kar oboje ja B) .....rajš nebomn govoru kwa se mi je dons zgodl (se lepo pomalem pelam sploh nič ne bremzampa naenkrat zablokira->odperem celi boben, vse neke fedre notr ležal, ona tavelka cela zasukana...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

;)

mislim da je kar oboje ja B) .....rajš nebomn govoru kwa se mi je dons zgodl (se lepo pomalem pelam sploh nič ne bremzampa naenkrat zablokira->odperem celi boben, vse neke fedre notr ležal, ona tavelka cela zasukana...

To se ti je zgodil zato, ker maš v avatarju rsko. Sej veš -> kvaliteta... :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

fantje se vam je kdaj zgodl da ste se peljal pa počaš začel bremzat čist u izi pa je bremza kr naenkrat zablokirala?

tko čist počas sm bremzu pr ene 15km/h pa mi je kr gumo blokiral pa sm na tleh obležu.

najbol me jezi da je biu prede enim tednom na servisu pa je serviser reku da je zamenu zavorne ploščice pa pregledu zavore.

no mate kšne izkušne s tem k se mal bojim spet vozt da mi neb tega naredl pr kšne 60 km/h

pri kermu serviserju si pa mel motor?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

A firefox?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 4 tedne pozneje...

to je men enkrat naredl glih takrt k sm fajn zalozu u ovink in pol skori su naravnost u skarpo :blink: men ni blo nc jasn an, pr 45 sm u ulco not zavijov... :angry: pol sm pa pogledu zadno celjust pa sm vidu da je un stift k ploscice notr drzi vn padu (k se je splenta dol staknila) <_<

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!