Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

fantje se vam je kdaj zgodl da ste se peljal pa počaš začel bremzat čist u izi pa je bremza kr naenkrat zablokirala?

tko čist počas sm bremzu pr ene 15km/h pa mi je kr gumo blokiral pa sm na tleh obležu.

najbol me jezi da je biu prede enim tednom na servisu pa je serviser reku da je zamenu zavorne ploščice pa pregledu zavore.

no mate kšne izkušne s tem k se mal bojim spet vozt da mi neb tega naredl pr kšne 60 km/h

Objavljeno

Men to mal na izi blokera sprednja guma, ker mam mal trše vilce spredi!

Jst bi šev do unga serviserja pa bi mu dal pogajsnano plastiko!

LP

Objavljeno

hehe to se mi je dogajalo na tomosu :D

Objavljeno

Brem cilinder ti je zablokiro pa so ti pakne sprimle in si ze bil an podi :o idi do one3ga pa mu jebi vse po spisku... :)

Objavljeno

Meni je pa klemenčič felno počohal, ko je gumo menjaval :angry: :angry:

Objavljeno
Meni je pa klemenčič felno počohal, ko je gumo menjaval :angry: :angry:

Golobi tudi pa mu je stric klemencic :D

Objavljeno

Kaj meni pa je pogacar celi tank porabo....pa je reko da se je mogo vozit ker ni bil dobor nastelan fergazer :blink: a pol mi frendi ko so na tabori povej da se je po gostilnah vozo :) :) Samo to je blo lani ko se me je lahko vse napizdo pa skuter je bil komaj 4dni star :D Pa tak me je prvic pa zadnic te noter v delavnici vido ker nasledni dan sn ze brez garancije bil :D :lol:

Objavljeno

roba in kako nardim da cilinder ne bo blokiru?

Objavljeno
roba in kako nardim da cilinder ne bo blokiru?

Poglej prvo ce mas sploh zavorno olje noter :)

Objavljeno

je do fulla nafilan in luft je vn stisnen

Objavljeno

heh, te zavorne cilindre sn jas včere in predvčerajšnim v službi vkup šraufo :D

no ja, niso glih bli za skuterje, ampak za tovornjake :D

dihtunga gor, bat noter, filter v kapo, kapa gor, 4 šraufe in z kompresorom sn zašraufo :D hehe vse še vem :D

Objavljeno

Da neom reko kaj je mojemu kolegu naredo, ko je mogo semeringe menjat na vilcah. Najprej mu je klemenčič vse vun pobral, pa se tip pela domu, pa mu je olje teklo ven iz vilc, po prednjem disku, te pa se je čudo, kaj mu nič ne bremza. Pa je šou nazaj, pa se je spet domu prpelo, pa mu je spet vun teklo olje... :unsure: :rolleyes:

Objavljeno
hehe to se mi je dogajalo na tomosu :D

Jah tazadna je men pogost kr blokirala sam mal si prtisnu :angry: TOMOS-Tovarna Odpadnih Motorjev Oziroma Smeti :lol:

Objavljeno

Tomos: Tovarna odpadnega materiala oziroma smeti

Tomos: Tovarna odpadnega materiala oziroma snovi

;)

Objavljeno

;)

Prvo ali drugo, to je sedaj vprašanje (pomoje oboje) ;)

Objavljeno

;)

mislim da je kar oboje ja B) .....rajš nebomn govoru kwa se mi je dons zgodl (se lepo pomalem pelam sploh nič ne bremzampa naenkrat zablokira->odperem celi boben, vse neke fedre notr ležal, ona tavelka cela zasukana...

Objavljeno

;)

mislim da je kar oboje ja B) .....rajš nebomn govoru kwa se mi je dons zgodl (se lepo pomalem pelam sploh nič ne bremzampa naenkrat zablokira->odperem celi boben, vse neke fedre notr ležal, ona tavelka cela zasukana...

To se ti je zgodil zato, ker maš v avatarju rsko. Sej veš -> kvaliteta... :D

Objavljeno
fantje se vam je kdaj zgodl da ste se peljal pa počaš začel bremzat čist u izi pa je bremza kr naenkrat zablokirala?

tko čist počas sm bremzu pr ene 15km/h pa mi je kr gumo blokiral pa sm na tleh obležu.

najbol me jezi da je biu prede enim tednom na servisu pa je serviser reku da je zamenu zavorne ploščice pa pregledu zavore.

no mate kšne izkušne s tem k se mal bojim spet vozt da mi neb tega naredl pr kšne 60 km/h

pri kermu serviserju si pa mel motor?

Objavljeno

A firefox?

Objavljeno

ja malaguti firefox

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

to je men enkrat naredl glih takrt k sm fajn zalozu u ovink in pol skori su naravnost u skarpo :blink: men ni blo nc jasn an, pr 45 sm u ulco not zavijov... :angry: pol sm pa pogledu zadno celjust pa sm vidu da je un stift k ploscice notr drzi vn padu (k se je splenta dol staknila) <_<

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!