hotschko Objavljeno September 25, 2001 Deli Objavljeno September 25, 2001 Dragi forumovci, a kej glasujemo ?? A vsak dan ?? Oddaja Videospotnice je na sporedu vsak delovnik ob 19:30 in skrajni čas je da zopet pririnemo do vodstva na lestvici. Če nam uspe do petka, častim runde. SMS: 041-388444 WEB: http://www.zvpl.com/videospotnice/ e-mail: video.spotnice@rtvslo.si Telefon: 20-21h na 01-4720018 Hotschko_The_Bass_Of_The_OST Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno September 26, 2001 Deli Objavljeno September 26, 2001 jaz svojo dolžnost za danes opravil. GLASOVANJE MISLIM!!!!!!!!!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno September 26, 2001 Deli Objavljeno September 26, 2001 Jest tut. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno September 26, 2001 Deli Objavljeno September 26, 2001 Hotschko, pricakoval sem da ves, da je vasa pozicija na lojtrci odvisna samo od tega, kaj o vas misli Akrapovic (ne un z auspuhi). Cela stvar tako smrdi, da ni za verjet... BTW: kdaj bo pa CD zunaj?? Einherjer ------------- SUPPORT YOUR LOCAL FIRESTARTER! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno September 26, 2001 Deli Objavljeno September 26, 2001 Z vseh IP-jev, ki jih mamo! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 26, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 26, 2001 quote: Hotschko, pricakoval sem da ves, da je vasa pozicija na lojtrci odvisna samo od tega, kaj o vas misli Akrapovic (ne un z auspuhi). Cela stvar tako smrdi, da ni za verjet... BTW: kdaj bo pa CD zunaj?? Einherjer Če bi bilo to čisto res, bi morali biti potem mi stalno prvi, ker smo z njim frendi, mu je naša muzika ful všeč in tudi skupaj smo že pil. Na srečo(za nas na žalost) pa ni tako, ampak dejansko celo upoštevajo glasove, ki prihajajo na vse naslove videospotnic, nekaj vpliva na vrstni red pa ima tudi njihova uredniška politika. Naslov albuma je "8mm". Mogoče ga bo dobiti že na koncertu v Hound Dogu 6.10.2001 Uradni izid je 8.10.2001, ko bo že v trgovinah. CODEINE, keep up the good work. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 27, 2001 Deli Objavljeno September 27, 2001 Jebemti, nazadnje k si se hvalu, ste bli tretji, zdej ste pa že četrti. Nič ne bo s tisto tvojo idejo 10 min. samo vas zaradi videostopnic in izbora za miss slovenije!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trisha Objavljeno September 27, 2001 Deli Objavljeno September 27, 2001 hm..... jest k ne poznam pripadnosti hotschkove ne vem za koga je treba glasvat...... a bi ker pomagou?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno September 27, 2001 Deli Objavljeno September 27, 2001 quote: hm..... jest k ne poznam pripadnosti hotschkove ne vem za koga je treba glasvat...... a bi ker pomagou?? trisha,ti pise pri hotsckhkovem podpisu "OST".pri tej kombinaciji crk na lestvici je prav,da stisnes,kliknes,posljes,se opredelis,das glas.... ------ anything anytime anywhere Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Codeine Objavljeno September 27, 2001 Deli Objavljeno September 27, 2001 Ce govoris o blokadi IP naslova za glasovanje na kar 100% dela glasovanje, potem je 10 min najverjetneje premalo. Vecina stvari ima nastavljeno vecji razmak, na vsaj minimalno 20 minut. quote: Jebemti, nazadnje k si se hvalu, ste bli tretji, zdej ste pa že četrti. Nič ne bo s tisto tvojo idejo 10 min. samo vas zaradi videostopnic in izbora za miss slovenije!! kisses Pupa LP, Codeine --- PLX 4Ever Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pupa Objavljeno September 27, 2001 Deli Objavljeno September 27, 2001 Ne Hotscko je zračunal, da če bi na videostopnicah zmagali, bi se v obdobju desetih minut na dveh programih vrtel njihov videospot. Pa bi imeli svojih 10 min. samo zase!! kisses Pupa Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno September 27, 2001 Deli Objavljeno September 27, 2001 RIIIIIIIIIIIINMOOOOOOOOO !!!!! mogoce nam bo Hotschko dal en CD, da ga bomo vkup poslusal na kaksnem srecanju Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno September 27, 2001 Deli Objavljeno September 27, 2001 A bo za za forumovce v Houndu kaksna "guest lista", ko tako pridno glasujemo ?? Tole RINJENJE bi blo pa tud dobr patentirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
trisha Objavljeno September 27, 2001 Deli Objavljeno September 27, 2001 quote: quote: hm..... jest k ne poznam pripadnosti hotschkove ne vem za koga je treba glasvat...... a bi ker pomagou?? trisha,ti pise pri hotsckhkovem podpisu "OST".pri tej kombinaciji crk na lestvici je prav,da stisnes,kliknes,posljes,se opredelis,das glas.... ------ anything anytime anywhere ups..... se opravičujem... bila sem kokoš in to slepa ... :):) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 27, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2001 quote: ... in izbora za miss slovenije!! kisses Pupa Igramo na Supermodel Slovenije (petek 20:45 TV SLO 1) in NE Miss Slovenije (sobota 20:00 POP TV). RINIMO SKUPAJ !! hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno September 27, 2001 Avtor Deli Objavljeno September 27, 2001 quote: A bo za za forumovce v Houndu kaksna "guest lista"... Vsak, ki želi priti na katerikoli koncert, ga lahko dam na guest listo. Na forumu bom objavil tudi seznam vseh drugih špilov in se mi po e-mailu javite, da vas zapišem. Seveda bo na vseh koncertih mogoče dobiti CD-je po promocijskih cenah. hotschko Uredil - hotschko on 27/09/2001 21:48:36 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Oktober 1, 2001 Deli Objavljeno Oktober 1, 2001 Sorry ker spet tezim... ampak zdele bom pa vpila!!!!!! EN K.... (sorry za tole) GLASUJETE ZA O.S.T. !!!!!!!!!!!! a bi slo malo bolj aktivno fantje so ze/sele peti... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 1, 2001 Deli Objavljeno Oktober 1, 2001 Pa na moje vprašanje o proviziji (recimo en špil na FS-ju) za rinjenje tud še ni blo konkretnega odgovora. Hotscko, sej veš, dons se vse plača! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 1, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 1, 2001 quote: Pa na moje vprašanje o proviziji (recimo en špil na FS-ju) za rinjenje tud še ni blo konkretnega odgovora. Hotscko, sej veš, dons se vse plača! Kar se meni tiče špil ni problem, problem je v tem ker ne odločam o koncertih samo jaz. Kje pa bi se takšen špil sploh lahko organiziral ? hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 1, 2001 Deli Objavljeno Oktober 1, 2001 quote: Pa na moje vprašanje o proviziji (recimo en špil na FS-ju) za rinjenje tud še ni blo konkretnega odgovora. Hotscko, sej veš, dons se vse plača! Kar se meni tiče špil ni problem, problem je v tem ker ne odločam o koncertih samo jaz. Kje pa bi se takšen špil sploh lahko organiziral ? hotschko K... pa taka demokracija. A za rinjenje morš pa pridobit vsa sredstva?. Ti svojim pajtotom kar povej, da vsak glas stane sekundo špila, stroške kilometrine in ozvočenja gredo pa na reprezentanco. Matr, če do zdej nismo motoforumovci zaslužil ene pol ure špila, pa tud nč nočem! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Oktober 1, 2001 Deli Objavljeno Oktober 1, 2001 Hotschko.... en nasvet.... ti ubogaj STRICA LOJZIJA, ker je full ... jaz pa tudi... saj ves zakaj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 1, 2001 Deli Objavljeno Oktober 1, 2001 quote: Hotschko.... en nasvet.... ti ubogaj STRICA LOJZIJA, ker je full ... jaz pa tudi... saj ves zakaj A sem jest kej zamudu? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 1, 2001 Deli Objavljeno Oktober 1, 2001 lojzi,nc sekirat.......zenkse neki grabi....samo ocitno ne moski ------ anything anytime anywhere Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Oktober 2, 2001 Deli Objavljeno Oktober 2, 2001 ja Ice ko si pa ti tako dalec stran ... nas pa kaj drugega grabi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 2, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 2, 2001 OK, OK. Špilamo za Motosvet zastonj. Vsak član foruma lahko pride brezplačno na špil, če se prej najavi meni po e-mailu, da ga zapišemo na guest listo. A bo tko OK ? hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se