hotschko Objavljeno Oktober 2, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 2, 2001 BTW. Datumi in kraji koncertov so vedno objavljeni na http://o-s-t.net. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Oktober 2, 2001 Deli Objavljeno Oktober 2, 2001 YES YES YES YES YES Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 2, 2001 Deli Objavljeno Oktober 2, 2001 Tko nekako sem si zamislu, zdej pa rint OST naprej !!! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Oktober 2, 2001 Deli Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: YES YES YES YES YES A to pomeni, da greva 6.10. v Hound Doga? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 2, 2001 Deli Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: A to pomeni, da greva 6.10. v Hound Doga? Ne 6. 10. gresta na Bled na kremšnite. Je Climberka lep vreme naročila ! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zarja Objavljeno Oktober 2, 2001 Deli Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: quote: A to pomeni, da greva 6.10. v Hound Doga? Ne 6. 10. gresta na Bled na kremsnite. Je Climberka lep vreme naročila ! Lojzi ma vas rad Jasno! Ampak, ko pade temna noc te prime, da pokuris visokokaloricne kremsnite, pride na vrsto Hound dog(recimo)?! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno Oktober 2, 2001 Deli Objavljeno Oktober 2, 2001 Če seveda ne pride postavni keltski viking (no ja?) in te ne odpelje v temno noč. Pa brez foušije ! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vragica Objavljeno Oktober 2, 2001 Deli Objavljeno Oktober 2, 2001 quote: quote: -------------------------------------------------------------------------------- quote: -------------------------------------------------------------------------------- A to pomeni, da greva 6.10. v Hound Doga? -------------------------------------------------------------------------------- Ne 6. 10. gresta na Bled na kremsnite. Je Climberka lep vreme naročila ! Lojzi ma vas rad -------------------------------------------------------------------------------- Jasno! Ampak, ko pade temna noc te prime, da pokuris visokokaloricne kremsnite, pride na vrsto Hound dog(recimo)?! NI PROBLEMA in za KREMSNITE in za Hound Doga. JAZ SEM ZA. HOTČKO - pisi dve : ZARJA & VIRAGICA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno Oktober 2, 2001 Deli Objavljeno Oktober 2, 2001 Hočko, če nam boš tako speljeval ženske, bomo začeli glasovati za tvoje tekmece. In kot je napisal Lojzi, brez fovšije. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LuCy Objavljeno Oktober 2, 2001 Deli Objavljeno Oktober 2, 2001 Da se vam kremsnite slucajno ne zaletijo, ko bo Slovenija dala kak gol. Jaz & company ( skupaj 3 do 4 kom(e) ljudi ) gremo seveda najprej navijat v Orto, potem pa se vidimo v Houndu. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 2, 2001 Deli Objavljeno Oktober 2, 2001 Hotschko še mene daj na listo, da vidim a je tisto res Đeko a ni pa da mi ne boste sral z dol uglašenimi kitarami in podobnim... ...siegen, glauben, kriegen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 3, 2001 Deli Objavljeno Oktober 3, 2001 OK mene daj na listo za spil 19.10. v smash pubu! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Anubis Objavljeno Oktober 5, 2001 Deli Objavljeno Oktober 5, 2001 Em...mislil sem na špil 6.10.01, poleg tega pa sporocam še željo Barbwire, da še njo uvrstiš na guest list. Ne more priti do racunalnika, tako da sem kurir. Jebiga...treba je.... Torej dva... Za uglašene kitare pa še vedno velja isto... ...siegen, glauben, kriegen... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 16, 2001 Deli Objavljeno Oktober 16, 2001 HOČKO....A BO ŠE KAKŠEN DRUG SPOT...?????????????????????? klimbra in Persil....ko veš kaj imaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 16, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 16, 2001 quote: HOČKO....A BO ŠE KAKŠEN DRUG SPOT...?????????????????????? klimbra in Persil....ko veš kaj imaš Nov spot bo. Snemat začnemo morda že ta mesec. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 17, 2001 Deli Objavljeno Oktober 17, 2001 hotscho: sem hotel glasovati za OST pri spot leta pa vas sploh ni na listi. KAJ JE ZDAJ TO?????? SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 18, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 18, 2001 quote: hotscho: sem hotel glasovati za OST pri spot leta pa vas sploh ni na listi. KAJ JE ZDAJ TO?????? SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Tam dajejo spote v glasovanje tako kot so na lestvico prihajal, zato mi še nismo gor. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Pervy Objavljeno Oktober 18, 2001 Deli Objavljeno Oktober 18, 2001 quote: quote: hotscho: sem hotel glasovati za OST pri spot leta pa vas sploh ni na listi. KAJ JE ZDAJ TO?????? SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Tam dajejo spote v glasovanje tako kot so na lestvico prihajal, zato mi še nismo gor. hotschko ok javi ko boste! SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 19, 2001 Deli Objavljeno Oktober 19, 2001 Hotchko, kot sem ti že napisal v SMS-u, bom ponovil da bo stvar JAVNA ! SVAKA ČAST STARI ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno Oktober 19, 2001 Deli Objavljeno Oktober 19, 2001 A je to res, ali je napaka, da smo ta prvi ?? lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Oktober 19, 2001 Deli Objavljeno Oktober 19, 2001 a je koncno ratal? ------- What part of NO don´t You understand? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno Oktober 19, 2001 Deli Objavljeno Oktober 19, 2001 Kaj šele zdej ste opazil......???????????? smo bili prvi že ob 8,00... gad demit tuku se dewa klimbra in Silan....vonj ki osvaja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno Oktober 20, 2001 Avtor Deli Objavljeno Oktober 20, 2001 JA RES SMO PRVI, Yeeeeehaaaaaa. Od sedaj lahko glasujete tudi za O.S.T. SPOT LETA na naslovu http://www.zvpl.com/spotleta/ Uzzy: me veseli, da ti je album všeč (saj si to mislil z "svaka vam čast", a ne) hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Racing Objavljeno Oktober 20, 2001 Deli Objavljeno Oktober 20, 2001 Ufff sem se kr malo zacudu k sem prebiru ta post....znane osebnosti tle gor ;-) bomo prispevali glas a :) Racing Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno Oktober 20, 2001 Deli Objavljeno Oktober 20, 2001 quote:(saj si to mislil z "svaka vam čast", a ne) JA ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se