Skoči na vsebino

O.S.T. rinjenje

hotschko

Priporočene objave

hotscho: danes poslusal cel album, dobro ni kaj. mogoce malo prenezno za moj okus ampak v petek vas pridem sigurno poslusat.

PS: pa v boljsi "pivski" formi bom tudi ker sem vceraj mel neke probleme, mi pivo ni in ni htelo stect.

SUPPORT YOUR LOCAL PERVERT!!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

quote:

MATRRRRRRRRR KR DOBR NAM GRE!!!!!!!!!!!

Zmanjšajmo število nesreč na cesti....vozimo po pločniku

JA RES.

Bi povedal za vse, ki še ne veste, je trenutno glasovanje za O.S.T. mogoče samo za spot leta http://www.zvpl.com/spotleta.

Gas do konca in RINIMO SKUPAJ !!!

hotschko

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ker nisem nikoli glasovala, ko ste bili še na lestvici, hihihi pa niste nikoli prišli na prvo mesto, sem se danes celo zmotila in dala en glas... pa saj itak ne boste zmagali hahahaha.....

kisses

Pupa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Ker nisem nikoli glasovala, ko ste bili še na lestvici, hihihi pa niste nikoli prišli na prvo mesto, sem se danes celo zmotila in dala en glas... pa saj itak ne boste zmagali hahahaha.....

Pupa

Pupa, a sem jest to zasledu kanček zlobe u tvojem postu, al je tisto gromko smejanje na koncu posledica zadnjih dogodkov ?

Lojzi ma vas rad

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zgleda, da se je tudi Bill Gates proti O.S.T. obrnil saj ne morem več glasovati odkar sem si instaliral IE 6.0. Mi skoz teži, da sem danes že glasoval, čeprav nisem. Pupa, a se vidva z Bilijem poznata?

Bye

Desmo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Zgleda, da se je tudi Bill Gates proti O.S.T. obrnil saj ne morem več glasovati odkar sem si instaliral IE 6.0. Mi skoz teži, da sem danes že glasoval, čeprav nisem. Pupa, a se vidva z Bilijem poznata?

Bye

Desmo

NOPE!! Ne da bi jaz vedela!!

kisses

Pupa

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

Bye

Desmo

Če ti to javi, potem na dnu razpredelnice nad tipko glasuj vpiši svoj e-mail.

hotschko

Uredil - hotschko on 08/11/2001 15:06:45

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

quote:

quote:

Bye

Desmo

Če ti to javi, potem na dnu razpredelnice nad tipko glasuj vpiši svoj e-mail.

hotschko

Uredil - hotschko on 08/11/2001 15:06:45

Pa res. Sem vam kar štiri glasove pritisnil zdajle (pa ne da mi je e-mail naslovov zmanjkal)

Bye

Desmo

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 2 tedne pozneje...

quote:

Hotschko dobr ste žgal včeraj v LOŠKEM PUB-u.

Marja, zakaj me pa nisi za rokav pocukal, ko smo bili fertik ?

Da ne pozabim, rinjenje za SPOT LETA še vedno poteka na naslovu http://www.zvpl.com/spotleta.

hotschko

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hotschko, niste še prvi, sam se pa kar dobro držite. Sem vam dal glas, sam me zanima če se da tudi tle šponat glasove?

Pozdrav od Roberta

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo jst dones tut oddala ene 5 al 6 glasov. Če je dost samo napisat različn emajl naslov, lahko cela naša firma ( ) glasuje.

jsssssstttttttt tuuuuuuuuuuuuuuuut

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!