uzzy Objavljeno November 29, 2001 Deli Objavljeno November 29, 2001 Hotchko ne vem al si kje že napisal ampak 06.12.2001 je koncert v Hound Dog-u in jest ziher(če ne bo slučaaaaaaajno kaj vmes pršlo)pridem. P.S.- Ali obstajajo kake VIP karte al jih bom mogu kupit ? lp uzzy Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno November 30, 2001 Avtor Deli Objavljeno November 30, 2001 quote: Hotchko ne vem al si kje že napisal ampak 06.12.2001 je koncert v Hound Dog-u in jest ziher(če ne bo slučaaaaaaajno kaj vmes pršlo)pridem. P.S.- Ali obstajajo kake VIP karte al jih bom mogu kupit ? lp uzzy Ne vem sicer kdo igra 6.12. Houndu, mi smo 7.12. v ORTU. Verjetno si zamešal ker na naših plakatih za turnejo piše 6.10. Kljub vsemu vabljen v ORTO BAR 7.12. ob 22h hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 4, 2001 Deli Objavljeno December 4, 2001 Je blo en kup plakatov v Hound-u prejšen vikend z datumom 6.10. ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 4, 2001 Deli Objavljeno December 4, 2001 hočko....zakaj ne morem glasvat za vas????????? Takoj vn zabriše ko kliknem...ne glede na to ,da mail napišem....a vas GULFAJO??????????????????? Zetor....vam v pomoč in veselje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 4, 2001 Deli Objavljeno December 4, 2001 Previsoko so zlezli pa jih malo nazaj držijo. Tudi mene je izvrglo iz glasovanja. Hočko, podmaži malo spet na televiziji, da bomo lahko zopet glasovali, ne škrtari. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 5, 2001 Avtor Deli Objavljeno December 5, 2001 quote: Je blo en kup plakatov v Hound-u prejšen vikend z datumom 6.10. ? Uzzy, to je bilo še za nazaj, kej je bila "turneja" dolga mesec in pol in ker je Sandi Hound Dog naš FAN. :)) hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
uzzy Objavljeno December 5, 2001 Deli Objavljeno December 5, 2001 E jebiga šele zdaj, ko si odgovoril sem opazil, da sem napisu 06.10. Če se ne motim, je blo na plakatih 06.12. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
YZFgeorge Objavljeno December 5, 2001 Deli Objavljeno December 5, 2001 AHA....Glasoval pa naj bi za.......? Accelerate 'till you see God, then brake. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno December 6, 2001 Deli Objavljeno December 6, 2001 Uzzy, ja kaj pa bluziš? Namalejta se z Mariči raje v petek v Orta, pa bomo enga solorajderskega spili. Baje se obeta dobra glasba, a ne, Hotschko. Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
klimbra Objavljeno December 6, 2001 Deli Objavljeno December 6, 2001 HOČKO Boš moral urgirat....tole je definitivno sabotaža!!!!!!!! Pa še meni so jutranji ritual pitja kave in glasovanja za O.S.T. pokvarl!!!!!!!!!!!!!!! Klimbra.....ustvarjen , da te prevzame Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 7, 2001 Avtor Deli Objavljeno December 7, 2001 YZF: glasuješ lahko za spot leta http://www.zvpl.com/spotleta za bend O.S.T. pesem Bolne Želje. http://o-s-t.net Lucky: Muzika bo sigurno dobra predstava pa tudi ! ZA VSE, KI ŠE NE VESTE: petek 7.12.2001 ob 22h v ORTO Klubu koncert O.S.T. VABLJENI !!!! hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 13, 2001 Avtor Deli Objavljeno December 13, 2001 Smo zrinl spot O.S.T. - Bolne Želje na 1. mesto. Hvala vsem, ki ste oddali svoj glas. http://www.zvpl.com/spotleta hotschko Uredil - hotschko on 13/12/2001 13:11:53 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 13, 2001 Deli Objavljeno December 13, 2001 quote: Smo zrinl spot O.S.T. - Bolne Želje na 1. mesto. Hvala vsem, ki ste oddali svoj glas. http://www.zvpl.com/spotleta hotschko Uredil - hotschko on 13/12/2001 13:11:53 Sem vedu, da nič ne delamo zaman ! Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 13, 2001 Deli Objavljeno December 13, 2001 je ze konec glasovanja? ste zmagal? ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Uredil - Ice on 13/12/2001 16:11:31 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 13, 2001 Deli Objavljeno December 13, 2001 Hotschko: saj vem da se bo čudno slišalo, ampak toliko glasov sem dal za tvoj komad, pa še nikoli ga nisem slišal (sem delal na zaupanju). A obstaja možnost, da mi ga pošlješ v mp3 obliki na e-mail ali pa ga položi na kakšen server, pa si ga bom download-al. CD-ja ne bom kupil, razen če me bo komad navdušil. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno December 13, 2001 Deli Objavljeno December 13, 2001 quote: Hotschko: saj vem da se bo čudno slišalo, ampak toliko glasov sem dal za tvoj komad, pa še nikoli ga nisem slišal (sem delal na zaupanju). A obstaja možnost, da mi ga pošlješ v mp3 obliki na e-mail ali pa ga položi na kakšen server, pa si ga bom download-al. CD-ja ne bom kupil, razen če me bo komad navdušil. lp RAN Pojdi v kako bolje založeno štacuno in si poslušaj celo plato. Ne bo ti žal. Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno December 13, 2001 Deli Objavljeno December 13, 2001 potem jo pa naj eden vzame na NFS....ce ze H ne bo tam in persona bo vsaj njegova muzika. ----- The consecutive stages of Situations: SNAFU,TARFU and FUBAR. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lucky Objavljeno December 14, 2001 Deli Objavljeno December 14, 2001 No problem, O.S.T.-i se mi non-stop rolajo v avtu. That shit is good! Burn to be wild Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 14, 2001 Deli Objavljeno December 14, 2001 A se ti je CD zataknil in ga ne dobiš ven? Poskusi s kladivom. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 14, 2001 Avtor Deli Objavljeno December 14, 2001 quote: Hotschko: saj vem da se bo čudno slišalo, ampak toliko glasov sem dal za tvoj komad, pa še nikoli ga nisem slišal (sem delal na zaupanju). A obstaja možnost, da mi ga pošlješ v mp3 obliki na e-mail ali pa ga položi na kakšen server, pa si ga bom download-al. CD-ja ne bom kupil, razen če me bo komad navdušil. lp RAN RAN samo zate http://o-s-t.net/mp3/bolne_zelje_single.mp3. Je pa velik kar 7.2Mb, ker je na 256kbps - CD quality. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RAN Objavljeno December 14, 2001 Deli Objavljeno December 14, 2001 Hočko : Hvala - sem uspešno dol dal, je šlo kar hitro imam ADSL. lp RAN Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 14, 2001 Deli Objavljeno December 14, 2001 Jaz bom pa intelektualno lastnino dol povlekel popoldan, zato jo ohrani živo do večera, prosim. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Brrrm Objavljeno December 14, 2001 Deli Objavljeno December 14, 2001 Presneto. Hvala. Brrrm Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lojzi Objavljeno December 14, 2001 Deli Objavljeno December 14, 2001 quote: Presneto. Hvala. Brrrm Sej drugač se da tud ploščo kupit. Hotscko jo proda za sconto (zMercatorijemstamaluzlahtiPRESS) Lojzi ma vas rad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hotschko Objavljeno December 14, 2001 Avtor Deli Objavljeno December 14, 2001 quote: Hočko : Hvala - sem uspešno dol dal, je šlo kar hitro imam ADSL. lp RAN In ??? Preveri še ostale MP3-je na http://o-s-t.net pol pa v štacuno po CD ali še bolje, ga kupi kar od mene. Imamo tako vsi več od tega: mi več denarja in ti nižjo ceno. hotschko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se