Max Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 Men se je pa zdel un ta prejsnji bolj pristen :rolleyes: B)
Guest 1 Objavljeno Avgust 11, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 11, 2003 -pero- :D :D :D :D model takih modelov k'sti, pa ni več dosti ne bo škode velike, če ne bo slike.. veliko je huje, da takih modelov zmankuje :unsure:
stigmata Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 max - a se da mojga the sexy one tuh kje najt? :unsure: Hmmm.... daj me mal spomni, ker moje sive celice ne uspejo iztisnit iz spomina za keri avatarcek gre :unsure: :huh: :o ;) :D B) :rolleyes: :) Ja ona črna silhueta ene babnce s cigaretom- nešto tako ;)
Guest 1 Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 max - a se da mojga the sexy one tuh kje najt? :unsure: Hmmm.... daj me mal spomni, ker moje sive celice ne uspejo iztisnit iz spomina za keri avatarcek gre :unsure: :huh: :o ;) :D B) :rolleyes: :) Ja ona črna silhueta ene babnce s cigaretom- nešto tako ;) da, sa đavolskim rogovima vrh glave.. sečam se baš jasno.. :D :D :D :D kao veštica, koja se sva sjebana tek probudila, cigaretu odmah zapalila i nije još ni kaficu popila :D :D :D :D :D :D :D neštotakopress
stigmata Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 Ja 1 sem te že pogrešala- mi ni noben po glavi sral :rolleyes:
Guest 1 Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 Ja 1 sem te že pogrešala- mi ni noben po glavi sral :rolleyes: pa si si od takrat vsaj oprala glavo? al si pustila kar tako - usrano? :rolleyes: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Max Objavljeno Avgust 12, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 12, 2003 max - a se da mojga the sexy one tuh kje najt? :unsure: Hmmm.... daj me mal spomni, ker moje sive celice ne uspejo iztisnit iz spomina za keri avatarcek gre :unsure: :huh: :o ;) :D B) :rolleyes: :) Ja ona črna silhueta ene babnce s cigaretom- nešto tako ;) Si predstavljas eno zarnico, ki je prizgana? :huh: :unsure: No, ena takale se je meni nad glavo pojavila in takoj mi je posvetila na pravi predel ;) :P :D Ja, vem za kiri avatar gre.... Ze iscem :unsure: :rolleyes: B) :D Ko oz. ce najdem ti posljem B) :)
Guest 1 Objavljeno Avgust 13, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2003 Ko oz. ce najdem ti posljem B) :) ti, Max, se pa res dobro spomniš avatarjev... če se ys ne bi čistoslučajno s Stigy "boril v ringu", katerega nama je odprl Pepe& Nevidni človek Co, si tistega avatarja nikoli ne bi zapomnil, čeprav je bil nekaj posebnega...
Teya Objavljeno Avgust 13, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 13, 2003 Men se je pa zdel un ta prejsnji bolj pristen :rolleyes: B) Prav imaš, ampak s tujim (beri prodanim) motorjem se pa ne mislim po Motosvetu predstavljat... ;) Čaki na drugo sezono... takrat sledi bolj pristen avatar. B)
-pero- Objavljeno Avgust 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 ...pero je z dopusta pršou tko da lahko kak avatarček nardi, če sm bom pa kakega spregledal pa mi mesiđejte -Pero- res si dušica!! :) :) :) :) Evo fotke Hm zdaj pa bo! Prosim da fotka ostane cela! ...cela 39x64
-pero- Objavljeno Avgust 18, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 ...tale mi je bl všeč ...če bi raj ker drug detajl povej, lp :)
Wobewt Objavljeno Avgust 18, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 18, 2003 Yst sm mel pa pred mojo noro krawico enga luštnga, mal neumnega zayčka. Bil je preprost in priyazen, sam mal neumen. Pa ga zlo pogrešam! :( Mogoče bi se Max kej spomnu, pa mal pobrkljal po celicah al pa po kompjutrju. Al pa mogoče -pero-? B)
Ganges Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 Ali bi se komurkoli ljubilo še meni en avatarček napraviti? Jaz bi mel kak znak od yamahe ali pa sliko ali detajl od FZ6? Slik je polno v forumu-motocikli-FZ6. Zahvaljujem se dobri dušici, ker sem revež brez avatarja. :( lp
Max Objavljeno Avgust 27, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2003 ...Pa ga zlo pogrešam! :( Mogoče bi se Max kej spomnu, pa mal pobrkljal po celicah al pa po kompjutrju... Hmmmm.... oblubm, ma kaj oblubm ze brskam po spominu B) ;)
Tatjana Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 Max, jst bi pa eno mojo slikco za avatar. :rolleyes: Daj nastimaj in poslji cimprej OK. B)
Max Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 Tatjana bomo nekaj ustimali BP OK. :D
Max Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 ...Pa ga zlo pogrešam! :( Mogoče bi se Max kej spomnu, pa mal pobrkljal po celicah al pa po kompjutrju... Hmmmm.... oblubm, ma kaj oblubm ze brskam po spominu B) ;) Tko kot obluba dela dolg, tko jst brskam ampak zal ugotavljam, :( da tega zajcka ne najdem nic, njente, nix, nula, zero, nista, <_< no sej si dojel ane :)
Max Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 Max, jst bi pa eno mojo slikco za avatar. :rolleyes: Daj nastimaj in poslji cimprej OK. B) Bo ta v redu :D
Max Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 (popravljeno) Max, jst bi pa eno mojo slikco za avatar. :rolleyes: Daj nastimaj in poslji cimprej OK. B) Mogoce tale :D ;) Popravljeno Avgust 28, 2003. Popravil Max
Max Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 (popravljeno) Max, jst bi pa eno mojo slikco za avatar. :rolleyes: Daj nastimaj in poslji cimprej OK. B) Ta tudi B) :D Popravljeno Avgust 28, 2003. Popravil Max
Max Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 Max, jst bi pa eno mojo slikco za avatar. :rolleyes: Daj nastimaj in poslji cimprej OK. B) Kaj pa tale :) :D
-pero- Objavljeno Avgust 28, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 ...ej dej še fullsize slikco gor :rolleyes:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se