Ganges Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Eno vprašanje. Sedaj sem si želel nastaviti avatar in sem nastavil lasten avatar, naloži svoj avatar, dimenzija 64X64. Ko sem kliknil na posodobi avatar mi napiše: You are not allowed to upload that type of file as an avatar! Kaj je narobe?
Tatjana Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 :rolleyes: Hvala, Max :rolleyes: L.P. TATJANA
Wobewt Objavljeno Avgust 31, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2003 Tko kot obluba dela dolg, tko jst brskam ampak zal ugotavljam, :( da tega zajcka ne najdem nic, njente, nix, nula, zero, nista, <_< no sej si dojel ane :) Žalostn sm. :( Pogrešam mojga mal neumnga zayčka...
-pero- Objavljeno September 1, 2003 Avtor Opozori Objavljeno September 1, 2003 Eno vprašanje. Sedaj sem si želel nastaviti avatar in sem nastavil lasten avatar, naloži svoj avatar, dimenzija 64X64. Ko sem kliknil na posodobi avatar mi napiše: You are not allowed to upload that type of file as an avatar! Kaj je narobe? .jpg bi mogu it gor, čene pa kontaktiri moderatorja in mu povej da bi mel ta avatar v tem postu pa ti ga bo naštimou lp :)
Aless Objavljeno Julij 10, 2007 Opozori Objavljeno Julij 10, 2007 (popravljeno) men pa ne gre avatarja zamenjat....nalozit sem hotel sliko dimenzij 48x64 in pa okol 10kb pa edino kaj je naredilo je blo to da mi je stari avatar popacilo UPS....se popravlam....sedaj ko sem pa novo objavo napisal pa deluje :D Popravljeno Julij 10, 2007. Popravil justaboy
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se