jose Objavljeno Maj 28, 2006 Deli Objavljeno Maj 28, 2006 Mucke pa zelo pogosto. :naughty: mogoče takšne :hmm: :rolleyes: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrej.d Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 Mačka imam ; danes so volitve - torej si kuham golaž. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
condor Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 Klin se z klinom zbija :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Calmo Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 (popravljeno) Kozarec HLADNEGA (mrzlega) PIVA na EX. Pred leti sem se (so me) dobesedno zastrupil z vodko. Tako zelo, da zjutraj v hotelu nisem bil sposoben plačat, ampak sem samo spraznil vsebino žepov suknjiča na šalter in si je receptrorka sama naštela denar. Nato pa na sestanek v firmo z nočnimi pivskimi kolegi. Ker so verjetno vedeli v kakšnem stanju bom, so mi namesto kave ponudili steklenico mrzlega piva, rekoč: "Spij na ex pol in boš OK, spij celo pa boš še bolj pijan". Dejansko, po 15 min sem se počutil relativno veliko bolje. :worship: :worship: Popravljeno Oktober 21, 2007. Popravil Capricorn Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 še predn se dobr zbudiš morš nadeljevat z pijančevanjem in pol skozi dan streznš to je moj recept lahko pa predn padš , kako uro preh začneš pit vodo lahko pa to(recept moje mtke) še isti dan se skuzlaš prst v usta in fontana prične delovat no zdej pa ga lahk srečno pijete naprej Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Dolenc™ Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 Voda je zakon ja, al pa če sploh ne nehaš pit :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se